Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Jõusaal.

Soovitatud postitused

SUPERVIP
Siin on ilmselgelt palju lugeda kui sa seda teksti veel segasemaks ajad üritades seletada mida mõtlesid :D

Ilmselgelt sa oled siin jõusaali teemas offtopicu postitaja ning koguaeg vaja norida tüli, eks neid netihiirosi siin leidub. P.S. Mis mõttega tõid need 2 ainult välja ja osa jutust jätsid vahele ehk postitused, mis toido või keegi teine vahele tegi. Kui ainult minu postitusi loed, siis ei saa jah aru. Võõra koha all mõtlen mingit random e-poodi, kus toidulisandeid müüakse. Mõnes random e-poes võib leida mittekvaliteetset stuffi ning tuleb vaadata mida süüa. Teine postitus oli sellepärast, et toido hakkas rääkima, et proteiinide söömine on odavam, kui liha söömine ning selle peale mõtlesin, et ma ei rääkinud, kas proteiinide söömine on odavam või mitte, rääkisin, et VÕÕRAST AKA RANDOM E-POEST pole mõtet tundmatut kraami osta.

Jaga seda postitust

Postituse link
wtf. tahaks näha inimest, kes peab 50kg deadlifti mingiks kõvamehe tunnuseks. ja su enda deadlifti rekord on 200kg, aga teed 70kg seeriaid? teed mingi 70kg 5x100 v?

Tõin täiesti suvalise kaalu välja, ma teen 70ga, kui tunnen, et on vaja tehnikat veel lihvida, mis on rohkem tehnika pärast, mitte trenni. Kui kedagi solvasin, siis vabandust, aga minu arust keegi eelnevalt kirjutas, et mis on mõttega, keegi väikeste raskustega teeb, mingu kohe suurte peale. Tõin lihtsalt välja, mis on õige, vähemalt minu arust. Kuskilt peab alustama ning kõige targem on kergemate raskustega teha.

Jaga seda postitust

Postituse link
Tõin täiesti suvalise kaalu välja, ma teen 70ga, kui tunnen, et on vaja tehnikat veel lihvida, mis on rohkem tehnika pärast, mitte trenni. Kui kedagi solvasin, siis vabandust, aga minu arust keegi eelnevalt kirjutas, et mis on mõttega, keegi väikeste raskustega teeb, mingu kohe suurte peale. Tõin lihtsalt välja, mis on õige, vähemalt minu arust. Kuskilt peab alustama ning kõige targem on kergemate raskustega teha.

mugavustsoonis "treenimine" ei ole küll kõige otsatarbekam treenimiseviis

Jaga seda postitust

Postituse link
Deadlifti soovitan alguses teha kergete raskustega, kuna sellel alal on kõige tähtsam, et sa saad endale tehnika selgeks, samuti tegin ka mina alguses väikeste raskustega. Kui sa hakkad kohe tegema suurte raskustega, siis sa võid enda seljaga juba varsti hüvasti öelda. Kuna mu tehnika ei ole veel nii hea, siis teen näiteks mina 70kg(kang sisse arvestatud) seeriaid, hoolimata sellest, et ma suudaksin vabalt teha 120kg'ga seeriaid. See, et sa kohe mingi 50kg'ga hakkad tegema, ei näita, et sa oled kõva mees. See näitab, et sa oled rumal ning tahad kõvat meest mängida.

See eelnev on puhtalt minu arvamus, aga ei usu, et olen ainukene, samuti surun ma rinnalt mitte väga suuri raskusi, kuna teen nii käed soojaks, ei hakka kohe mingi 80kg'ga seeriaid tegema.

Endale meeldib deadlift väga ning hetke rekord on 200kg.

tehnikat ei saa harjutada nii kerge raskusega. õhku tõsta on ikka midagi muud kui raskusi tõsta. ma alustasin DL-i 80kg (tahan kõva mees olla) ja seljal pole 5 ja poole kuu jooksul midagi viga olnud.

Jaga seda postitust

Postituse link

70kg-ga trenni teha kui jaksad 200kg.. ära tee nalja palun, isegi kulturist ei teeks nii nadilt.

Ostan CS:GO ja Rusti skinne -35-45% Steami marketi hetke hinnast!

Discord: REwiwe#3535

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
70kg-ga trenni teha kui jaksad 200kg.. ära tee nalja palun, isegi kulturist ei teeks nii nadilt.

Jälle üks inimene, kes arvab,et kulturistid on nõrgad we?

Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Taaskord ütlen, et tehnika parandamiseks on väga väikesed kaalud, tehnika korras, võtad suuremad raskused ette. Ega sul see viie kuuga ei juhtu, kui sa lihtsalt alguses valesti tõstad, mida enamus inimesi teevad, siis varsti on ta juba tunda. Ning võib-olla, see kõva mehe väljend on vale, aga suurtes jõusaalides mehed/poisid tahavad tütarlastele näidata, et nad tõstavad raskeid raskusi ning siis see juhtub. 70kg oli mul alguses. Soovitan vaadata seda videot, siit saab palju, mida tehnika juures parandada.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Vaatasin video läbi aga midagi juurde küll ei saanud ,teadsin seda ennem ka .Täiesti tavaline DL video.Seda saab ainult teha väikeste raskuste kuna suurtega vaevalt teeksid samamoodi ,kui teeksid siis oleks samasi mis rinnale võtt .

Ja tahaks lisada ,et kulturisid on ikka väga tugevad .

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link

Kulturistid arendavad erinevaid lihasgruppe. Nende jaoks on tähtsam lihase kasv kui kilogrammi.

See video on suhteliselt pointless. Miks tal see kepp käes on, nagu milleks?

DL´i tehes sa pead tedma ainult seda, et selg tuleb nõgus hoida ja pead ei tohi kuklasse tõmmata. See, et selg peaks nii nõgus olema, et näpud läbi mahuvad jne.. bullshit. Kui selg on nõgus(vahetpole mitu näppu,kätt sinna vahele mahub) siis see toimib ikka samamoodi, sa ei kahjusta alaselga

Massilisandajad sobivad selleks hästi. Mis su hetkene kehakaal ja pikkus on?

Muudetud liikme Rkristjan'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

http://www.ifit.ee/massilisaja-up-your-mass

See kallid sõbrad, on massilisaja.

http://sportlab.ee/toidulisandid/massilisajad/carbox-1000g.html

Ja see on suhkur.

Kui eesmärk on saada pekikärakast sumomaadlejaks siis ajab see teine ka asja ära :D

U mirin'?

Jaga seda postitust

Postituse link
Jälle üks inimene, kes arvab,et kulturistid on nõrgad we?

Keegi pole öelnud, et kulturistid oleks nõrgad. Lihtsalt nad ei tee nn massi-lihast vaid rohkem 'perfect' body.

Ostan CS:GO ja Rusti skinne -35-45% Steami marketi hetke hinnast!

Discord: REwiwe#3535

Jaga seda postitust

Postituse link

Kulturistide eesmärk ongi just võimalikult suur lihasmass. Maailma suurimatel kulturistidel on rohkem lihasmassi kui maailma tugevaimatel jõumeestel. Vahe on selles, et see mass on läbi erinevate treeninguviiside saavutatud erinevate eesmärkide täitmiseks.

Jaga seda postitust

Postituse link

reeglitepärane kang kaalubki 20kg.

http://www.ifit.ee/massilisaja-up-your-mass

See kallid sõbrad, on massilisaja.

http://sportlab.ee/toidulisandid/massilisajad/carbox-1000g.html

Ja see on suhkur.

Kui eesmärk on saada pekikärakast sumomaadlejaks siis ajab see teine ka asja ära :D

U mirin'?

ehk siis massilisa = proteiin+ suhkur

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Vene omad 15kg

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
aga see pole reeglitepärane kang

Njh, ütlesin lihtsalt :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Õiged mehed, ei liida raskustele kangiraskust.

Kui paned 20 KG kettaid peale siis sa arvestad ka sellega, et sa surud 20

Nii on sul kõige lihtsam jõusaalis märkmikut täita ja ei pea pead piinama rehkendamisega nii väga.

Jalapressi kelk on näiteks tavaliselt juba 40kg

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Õiged mehed, ei liida raskustele kangiraskust.

Kui paned 20 KG kettaid peale siis sa arvestad ka sellega, et sa surud 20

Nii on sul kõige lihtsam jõusaalis märkmikut täita ja ei pea pead piinama rehkendamisega nii väga.

Jalapressi kelk on näiteks tavaliselt juba 40kg

Mõtle natukene, õiged mehed on sinuarust siis mingid wannabed. Kindlasti peab arvestama kangi raskuseid.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mul kaaluvad kangid 12kg.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.