Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Jõusaal.

Soovitatud postitused

SUPERVIP
ma ei saa aru nendest vendadest, kes ülikerge raskusega harjutusi teevad. mis mõte sellel on? cmon 12kg tõmbaks isegi 8-aastane (sry kui oledki 8)

Kõik on kunagi algajad ja btw mõni teeb vastupidavustreeningut ning kõik ei pea massikava tegema.

//EDIT: Raskuse valik oleneb ka harjutusest.

Jaga seda postitust

Postituse link

Lugedes siin et kõik suruvad rinnalt 16 aastasena mingi 50 hakkab endal hale, aga ok. Sain just 16, olen 185 pikk kaalun ~65 kilogrammi. Rinnalt teen 30-35kg seeriaid 10 kordusega, toengus hantlitega surun m6lemas käes 12,5kg, biitseps 12,5kg, põid 50kg, õlad 5-7kg(oleneb harjutusest), ette tõmme 45kg, triitseps masinal 20kg. Õlatõsted 20kg mõlemas käes, triitseps toengus 15kg ühes käes.Kõik harjutused 10 kordust 3 seeriat.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
5 kordust seerias ei ole eriline vastupidavuse arendaja.

Ta ei rääkinud 5 kordusest seerias, vaid kergetest raskustest.

Jaga seda postitust

Postituse link
Kõik on kunagi algajad ja btw mõni teeb vastupidavustreeningut ning kõik ei pea massikava tegema.

//EDIT: Raskuse valik oleneb ka harjutusest.

no kle kui 15kg-ga jõutõmmet teed, siis pead küll terve elu ainult kodus arvuti taga istunud olema. algraskus jääb deadliftil tavaliselt ikka kuhugi 60-70kg juurde. ja seletage mulle ka pls kuidas kergemad raskused rohkem vastupidavust arendavad kui rasked. (samade settide ja reppide arvudega)

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Noo aga deadlifti 12kg või 15kg ,seda ei saa nimetada deadliftiks :D ,juhul kui ta pole 8.a nagu mõni mainis .

Nagu mis mõttes

Ta ei rääkinud 5 kordusest seerias, vaid kergetest raskustest.

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
White Doodle paneb siin teemas segast teksti aegajalt ikka :lol:

Segast teksti? Kui sa eelmisi postitusi lugeda ei viitsi, siis on jah segane tekst.

Kust teate, äkki tüüp ongi 8-aastane, siin mingi vanusepiirang nüüd v?

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Segast teksti? Kui sa eelmisi postitusi lugeda ei viitsi, siis on jah segane tekst.

Kust teate, äkki tüüp ongi 8-aastane, siin mingi vanusepiirang nüüd v?

Pm küll on vanusepiirang ,sest nii noorel pole mõtet kohe kangutama hakkata juhul kui ta klassikalist tõstmist tegema ei lähe.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Eile tegin esimest korda saalis deadlift-i (12kg 5kordust ja 5 seeriat ja 15kg 5kordust 2seeriat) samuti kangiga kükke (ei mäleta kilogramme, aga kordused olid samad ja raskusi tõstsin ka).

Ah vahet pole, nad ei tea ise ka mis nad seal jõusaalis teevad. Instagrammi lihtsalt paar pilti vaja vist.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
ma usun, et 8 aastane deadliftiks 30kg ära küll. et teismelisena 15kg dealiftida, siis selle jaoks peab ikka kõva talent olema.

Tal võis olla kang ehk 20kg + 15kg otsas(ehk mõlemal pool) ehk kokku 50kg või 20kg + 15kg ehk kokku 35kg või siis tõesti aga kuidas ?Peab ootama selgitusi temalt :D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
no isegi kui füüsiliselt jõudis teha 50kg-ga, siis matemaatika on tal endiselt 1 aastase lapse tasemel, kuna ei oska arvutada 20+15+15

Seal jõusaalis vb kergem kang ka. Mu kohalikus jõusaalis on erinevad kangid, 10kg, 15kg, 18kg ja 20kg. Tean ühte tüüpi, kes mingi 19-aastane ja mingi paarikiloste hantlitega käib jõukas ringi ja kui harjutusi teeb siis karjub nagu oleks see ta elu viimane liigutus.

Jaga seda postitust

Postituse link
Tuleb vaadata, mida süüa. Niisama võõrast kohast ostetud nn "proteiine" pole mõtet alla kugistada.

Ma räägin võõrast kohast, mitte toidulisanditest üldse.

Siin on ilmselgelt palju lugeda kui sa seda teksti veel segasemaks ajad üritades seletada mida mõtlesid :D

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
Sai hea kõhutäie naerda , aga millega massi kiiresti juurde saada kuna imo olen suht skinny ja tahaks natukene massi juurde saada .

Tean seda tunnet. Minu puhul hetkel on juba natukene aidanud see, et söön nii palju, kui võimalik. Kõht natukenegi tühi on, söön jälle. Hetkel mingi +1kg tulnud juurde paari päevaga.

Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated.

Jaga seda postitust

Postituse link

Deadlifti soovitan alguses teha kergete raskustega, kuna sellel alal on kõige tähtsam, et sa saad endale tehnika selgeks, samuti tegin ka mina alguses väikeste raskustega. Kui sa hakkad kohe tegema suurte raskustega, siis sa võid enda seljaga juba varsti hüvasti öelda. Kuna mu tehnika ei ole veel nii hea, siis teen näiteks mina 70kg(kang sisse arvestatud) seeriaid, hoolimata sellest, et ma suudaksin vabalt teha 120kg'ga seeriaid. See, et sa kohe mingi 50kg'ga hakkad tegema, ei näita, et sa oled kõva mees. See näitab, et sa oled rumal ning tahad kõvat meest mängida.

See eelnev on puhtalt minu arvamus, aga ei usu, et olen ainukene, samuti surun ma rinnalt mitte väga suuri raskusi, kuna teen nii käed soojaks, ei hakka kohe mingi 80kg'ga seeriaid tegema.

Endale meeldib deadlift väga ning hetke rekord on 200kg.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.