Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Ajuk22bik PROD JUST KASUTAVAD PLASTIK PEDAALE!!! ega need tavalisest plastikust ple nagu su m*nn... Need spetsiaalselt tehtud!!

Kes sulle putru pakkus?

ma ei ole pr bmx'er ja siin foorumis polegi ühtegi sellist.

ja need plastik pedaalid on spetsaalselt proffidelesa idu mõtlesid ikka seda ka palju need maksta võivad?

selle süü võtan omaks, et sind sõimasin et plastikuid pole olemas, vb on, mina igatahes pole näinud.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Umm..

Suurim ebaõnn, mis mind siia maani piinab, on see, et ma valetasin kaks korda kohalikule poemüüjale, et olen 18.. Ostsin alkot, nooooh! ;p

Võite öelda küll, et "pussy" vms, kuid lihtsalt piinab!

See on ebaõnn! Oleksin võinud midagi muud öelda... :P

Kui läksin teist korda ostma, küsis poemüüja JÄLLE, et kas ma olen 18! Ütles, et pole mu dokumenti näinud veel.. :O Ütlesin, et järgmine kord toon. Siis rääkis veel, et : "Noh, sünnipäev ära olnud siis." Ja ma olin nii loll, et jätkasin valet! "Jah, mai kuus sai peetud jah."

Epic Fail..

Aga ebaõnn minu jaoks on see, kui nõmedad on mõned inimesed ning suvel pole midagi eriti normaalset toimunud!

Õnneks on augusti kuu ilusalt alanud!

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

mis siis 15.23 juhtus ? :)

68bozt.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Kle tarkpea, misasjast bmx-idel kasutatakse plastik pedaale?peast veits idu vms?ma arvan et enamus bms'i harrastajad oleksid impod juba siis.mõtle millist koormust need vändad saavad.

lol :D sinu isa oli impo ja kasutas plastik pedaale...sa tulid kusest mees !!! KUSEST

Ma kardan,et puumatomm plahvatab ja me kõik sureme ära.

Jaga seda postitust

Postituse link

Siis kui hakkasime ema ja kasuisaga soome minema...

Alguses l2ksime poodi ostsime umbes 2000eeki eest süüa kaasa. Siis tuli v2lja et kaardiga ei saand maksta kuna oli mingi jama. Ema helistas s6brale et tuleks siia ja maksaks 2ra, et maksab hiljem tagasi.

Siis l2ksime bensu-jaama tankima, ma ytlesin emale et 2ra maksa kaardi et tuleb j2lle jama... Ema muidugi ei kuuland mind ja hakkas kaardiga maksma, aga ylla ylla et maksta ei saand. Siis proovisime kusgilt raha saada aga ei saand, l6puks leitsin enda taskust mingi 60 euri. Sai see asi ka lahendatud...

J6utsime laeva ja parkisime auto 2ra. Hakkasime laeva restoraani minema aga siis panime tähele et autov6tmed olid autosse j22nd ja auto uks lukus (2rge kysige kuda uks lukku sai minna... meil oli siis mingi pann auto). Ytlesime yhele laeva töötajale et meil j2id v6tmed autosse ja uks l2ks lukku. No siis se vend pusis midagi auto kallal ja l6puks muukis kuidagi ukse lahti.

6nneks hiljem ei juhtunud enam midagi :P

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

kaotasin 600.- 2ra...

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
sain eile molli .

lahe vend oled:D:D:D:D:D

endal hmm, ei oskagi niimodi paugupealt öelda. Vb et sõbrad lambiasjade pärast alatihti kongis on ?

29p9m4x.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Sain 800.- ühelt lollakalt üle.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

hakkasin võileiba tegema & avastasin et või on otsas :S

aop2df.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ootasin tervenädal aega et nädalavahetusel atvga sõitma minna , karmil ootasin , nädalvahetusel oli lumetorm - . -

ao1c3q.png

Jaga seda postitust

Postituse link

T2na ema helistas, r22kisime juttu veits ja siis l2ksin n2rvi sest ema r22kis yht asja mulle, mis ple teie asi... Panin paar tutsu klaviatuurile ja siis tuli K.O ja kutu :/ nyyd pean l2pakaga olema :S aga l2pagaga kudagi nii iibakas ja pooli asju ei saa sellega nii et nolife j22b 2ra :/ suurim eba6nn on just see sest t2na on ju REEDE!!! terve n2dala vahetus pean mingi l2pakaga olema :(((

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

jooksin täna bussile & määrisin oma ilusa valge jope ära :S

aop2df.png

Jaga seda postitust

Postituse link
NitroBaak, NV'l peaks nagu pidu olema or wha, mitte RS :D ? Suurim ebaõnn, hmm, ei teagi. Emale joogiga vahele jäämine :D:D ?

See finland ju... siin on k6ik mingi korralikud ja mitte sittagi ei tee :S Eesti tulen siis joon 2x rohkem sellep2rast :D ja btw ma ei m2ngi aind RSi =)

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Võib-olla see, et mu isa on täis peaga vastik ja ülbe.. :(

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

see et viimasel ajal on nv. 'd maruigavad & et ketšup sai just otsa :S

aop2df.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.