Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Orcut

VIP
  • Postituste kogus

    2 179
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    373 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Orcut'i kohta

  • Teised grupid VIP
  • Aste
    Corporate
  • Sünnipäev 24.08.1990

Isiklik info

  • Asukoht
    Tallinn / Võru
  • Hobid
    Rock, Drink, Fuck
  • Elukutse
    Danske Bank - Corporate Banking Division

Kontaktid

  • SKYPE
    tanel.oru

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Tean mitmeid inimesi, kes kinnisvarasse investeerivad. Riik on siinkohal aldis taolist turgu maksustama. Kui soovid mõistliku ajaga(kuni 10a) saada korralikku tootlikkust, siis korterite ost-üürimine-müük on täiesti jõukohane investeerimisvõte. Jahi ostmisel madalat ruutmeetri hinda, vaata enam-vähem okei seisukorras korter, küsi pankade käest pakkumisi ja uuri konkreetse piirkonna üürihindasid. Halvemal juhul jääd lühiajalises perspektiivis nulli(siiski oled saamas korteri omanikuks), paremal juhul jääb paarkümmend eurot iga kuu üle. Kui avastad, et 3-5 a pärast on vaja rahasüsti, siis võid ju korteri maha müüa. Selleks hetkeks on sinu üürnikud pool sinu pangalaenust kinni maksnud, sinul jääb pool maksta, kuid korteri maha müües saad võib-olla sama palju raha kui pangalt laenu võtsid. Edu ja tarku otsuseid!
  2. Hakkan siis samuti kullatükke ostma. Kuna töötan 3 kuud enne Ameerikasse minekut "kodus" erinevate projektidega, võtan kõrvaltegevuseks ka väikese kullaäri. Ostan reeglina AINULT suuri summasid: * Alates 250m on hinnaks 0,17€/m. * Kuni 250m on hinnaks 0,16€/m. Kontaktid: Olen enamalt jaolt saadaval Vahvel / Skype / MSN vahendusel. Vahvel: orcut Skype: orcutskype Msn: orcutskype@hotmail.com Makseviis(id): Swedbank / SEB[lisandub varsti] (võin saata Swedbanki pealt SEB peale, kuid maksan sellisel juhul 0,38€ vähem). Ette annan kasutajatele, kellel on 100+ tehingut. Võite küsida pm-i ka. Võime kasutada vahendajat TEIE kulul. Nimi: Tanel Elukoht: Võru Tel: 56718016
  3. Davai! Müüdud kasutajale: dfjG
  4. Kulla kogus: 75mil Hind: 12,75 € Tehingu viis: SEB / SWED (eelistan SEB) Sinu nimi: Tanel Maakond: Võru Linn: Võru skype: mingistone 100+ tehinguga tüüpidele käin ette. PM, jätke vastus või lisage skype'i.
  5. Ülehomme siis minek. Keegi veel 25. läheb? Laevaks Victoria I ja kell 18:00 on start. Võiks ju koos kokku lüüa.
  6. Nendele, kes soovivad aeg-ajalt sarvi teritada, pakuksin lugemiseks autori Neil Strauss raamatut "The game". ~2 aastat tagasi sai katsetatud: töötab!
  7. Hei, saada mulle oma MSN, mul on üks konto olemas. (koos emailiga.)

  8. 9. märts 2012. aastal sai käidud. Väga lahe kruiis oli. Vaieldamatult parim nädalavahetus mu elus vist. Seiklusi oli rohkem kui jõuaks ette lugeda. Kindlasti soovitan kõigil korra ära käia. 25. detsembril uuesti minek. Keegi veel jõulude ajal minemas on või oskab soovitada, mis jõulude ajal seal erilist/vaatamist väärt on?
  9. Rootsi kruiisil söödud anšoovise võileib kella kuue ajal hommikul. Mõtlesin, et tegemist on tõenäoliselt samasuguse elukaga nagu krevett(järelduse aluseks oli vana hea Runescape, kus nad näevad samasugused välja). Krevetid mulle meeldivad, niisiis mõtlesin proovida. Selle asemel serveeriti toores kala saiatüki peal, mis pani lausa öökima.
  10. Hetkel meeldib lihatoitudest Hähnchen Cordon Bleu kõige rohkem. Tegemist on tegelikult prantsuse toiduga, mis on juustuga täidetud kanasnitsel, aga elan alaliselt kohas Saksamaal, mis asub Prantsusmaast ainult 20km kaugusel, nii et sealsed toidud on siin samuti üsna tavalised. Üks fenomenaalsemaid ja kindlasti top 3-s olev toit on Ameerika pubis "Hooters" pakutav Taco. Ma ei mäleta, mis selle nimi oli, kuid tellisin seda ja see sulas lausa õlut peale juues. Väga hea! Lemmiktoiduks on ja tõenäoliselt ka jääb ema tehtud kartulisalat.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.