Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP
tagasi bronzes. iga mäng on sellised tiimid, coolerino

sadface.jpg

Aga järelikult ongi su koht bronzes, viga pole su teamides vaid sinus. Kui sa oleksid parem player saaksid sealt lebolt välja.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Easy botid mängivad ka paremini kui Bronze playerid. Päris tõsiselt.

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Kuidas reportida saab? Teisele eestlasele ikka kõva sitta keerata!

Calm down, siin nii palju boostereid ja kedagi ei huvita + ma ei boosti enam. Btw kas kellegil b5 accounti mida ei kasuta pole? Tahaks b5 kasutajas pelada.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
ma küll mingi sitase visuaalse tieri pärast ei mängi, pole kellegi ees vaja keksida sellega... mängin oma oskuste arendamiseks

Nõus, mind lihtsalt häirivad need bronze kuttid kes virisevad oma taseme üle. Ma olen silver 2 ja olen rahul sellega mis mul on.

Jaga seda postitust

Postituse link

jätame selle teema, siin ka pidev halamine ainult oma teami üle jne

rääkige parem, mida sellest broken leonast arvate, riot pidi nerfima kui win rate tõuseb, aga kas neil endil silmi peas pole siis või. tema E-d nii raske ära dodgeda ffs, ulti range samuti liigagi suur

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Kristjan: sorry, kirjaviga tuli sisse :( Leona 3 stun, noshit, et broken :D

Jaga seda postitust

Postituse link
Kristjan: sorry, kirjaviga tuli sisse :( Leona 3 stun, noshit, et broken :D

2******************

morgana täpselt samamoodi ulmefilm lihtsalt, playsi botlanes nii raske teha, sest snare ribalaius liiga paks ning lähedalt impossible dodgeda, ulti kah hull.

leona ja morgana instaban mul

Dunno, on champe mis on veel rohkem katki kui leona, ei paneks teda kindlasti nerf traini veduri kohale.

tavaliselt kui pean leona vastu mängima, siis instantly botlane kaotatud minu jaoks, kui juhuslikult safe ei mängi vms

wuw awsum hakkas sivir meeldima, farmiga maas oled, siis kerge järgi jõuda vähemalt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

See "e" vms stunnib ka ju?

Jaga seda postitust

Postituse link

Sivir hea adc kyll jep, Sivir ja morgana on hea combo, topelt safe On the hunt - engage ja disengage, hea wawe clear, farmi suhtes yldse väga hea, ja see q dam... :D

Siviri e ei stuni, shieldib ja blockib abbility ära, nagu ntx nida nooled, blitzi käsi, morgana snare, threshi konks, leona e jne.

Muudetud liikme Finnish'i poolt

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
täis oled v? e on gapcloser, q stunnib, W anna armori/mri, ult tead ise mida teeb.

Miks ta täis peaks olema? "Leona projects a solar image of her sword, dealing magic damage to all enemies in a line. Leona will dash to the last enemy champion struck, briefly immobilizing them as she travels."

Jaga seda postitust

Postituse link
riot pls' date=' kaotasin promod, kuna riot mõtles läggama hakata... aga ja bronze lõpus on ülihead mängija minuarust võrreldes silveri algusega, annab tunda praegu.. loodan ruttu ära saada silverist.[/quote']

jap, ise just sain b1 promodest edasi ja vahet on kõvasti tunda, tahaks tagasi :S

lolercoaster.gif

pc +1

Jaga seda postitust

Postituse link
leona e'd minuarvates jumala easy ära dodgeda =D

dodgemiste peale mul nagu käppa oleks, aga see on minu jaoks raske (pisike ego :D). kaugelt pole midagi ausalt öeldes, siis tead, et mingi aeg ta sisse tuleb ja siis tead valmis liikuda, aga kui läheb trademiseks + lähedale minekuks, siis ei suuda lihtsalt

Jaga seda postitust

Postituse link
Aga järelikult ongi su koht bronzes, viga pole su teamides vaid sinus. Kui sa oleksid parem player saaksid sealt lebolt välja.

nõustun täiesti, bronzes on tajuvaid mängijaid jalaga segada aga kui ise oled siuke puupea, et ronid jaxiga jungle siis vist väga sa ei carry, tiimile kille ei too ega midagi, kasuta vähe mõistlikumaid junglereid, vi, voli, kha.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Mul hetkel silver duopartner kes oleks vähemalt plat väärt minuarust :D Ülihea midlaner - adc on.

Jaga seda postitust

Postituse link
Mul hetkel silver duopartner kes oleks vähemalt plat väärt minuarust :D Ülihea midlaner - adc on.

ta võib bronzede vastu plati vääriliselt mängida, aga kui panna plat vs silver reaalselt mängima, siis on mökmök

fuck gg 7k ipd, ostsin draveni, täis bullshit, mina hakkama ei saa sellega XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD poleks ma seda 7k ipd ära raisanud, siis oleks 11k ipd, ja 3k veel nimevahetuseni, hui :D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
ta võib bronzede vastu plati vääriliselt mängida, aga kui panna plat vs silver reaalselt mängima, siis on mökmök

fuck gg 7k ipd, ostsin draveni, täis bullshit, mina hakkama ei saa sellega XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eh, mul mitu duopartnerit ja ta parim, kuid me mängime silver/gold vastu. Varsti gold kukkub vist :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.