Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kas tarvitate narkootikume?

Soovitatud postitused

tegelt nende heroiinde ja asjade juures kõige hulem, see, et kui neid tarbida siis su keha lakkab tootmast teatud vajalike ained, sest tarbid neid heroiini kujul...ja tagajärg on jube...ise olen kanepit teind ja kommi pannud...pmst ei ütleks, et jääb sõltuvusse kohe esimesest korrast aga midagi väga ilusat ja toredat kah ei ole...uudishimust võib proovida kuid teha ei ole mõtet.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Dõupi ikka teen.

Olen teinud juba 2,5a(pikim vahe olnud 1 kuu).

Gipp rääkis enam-vähem õiget juttu.

See, et sul eufooria, reaalsusest hoopis teine arusaam on mõjuseisund.

Sõltuvust pole, kuid selline harjumus on kll.

Oli periood, kus ma olin 24/7 hiigh ja kui tuli päev, kus ei saanud teha - tuli masendus.Igav, hall rutiinne argipäev:dead:.Nüüdseks on normaalne juba.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ma arvan, et väga suurt rõhku pannakse kõikidele negatiivsetele pooltele, ning räägitakse liiga suures pildis.

Inimesi üldistatakse ja arvatakse, et, kui ühel eelnevalt vaimselt ebastabiilne inimene kanepi high ajal ära tripib, siis juhtub see kohe kõikide teistega ka.

See on otseloomulikult vale, minu meelest.

 

Kui inimesel on geenides sees midagi, mis soodustab skisofreenia või muude vaimsete hulluste teket, siis on natukene rumal öelda, et Kanep põhjustas selle.

Kui inimene on juba ebastabiilne, siis pole mingi ime, et kivi tehes võib ta rohkem ära flippida.

 

Ma tõesti ei tea neid asju faktiliselt, kuid ma eeldan, et see on nii.

Samas ma ei välista seda, et ka tervetele inimestele võivad tekkida häired, sest see kõik oleneb ju sellest, kuidas inimene kasutab seda ja, kui tihti.

Kui sa istud kodus, üksi, ning oled koguaeg "omas mullis" siis loomulikult peale mingit perioodi tekkivad sul suhtlemisprobleemid ja sa tunned ennast "võõras keskkonnas" ebamugavalt ja sa võid flippida.

Kuid see ei tähenda, et süüdi oleks kanep, sest, kui võtta suvaline terve inimene ja eraldada ta mingit ajaperioodiks teistest, siis varem või hiljem tekkivad ka temal vaimsed probleemid, sest ta on liiga kaua eemal olnud.

Selle pärast arvangi ma, et pole mõtet süüdistada kanepit, kui sellist.

 

See, et mõned riigid lubavad seda juba kasutada(Ning tulevikus tuleb neid riike kindlasti juurde) on hea näitaja sellest, et tegelikult pole asi nii jube, kui arvatakse.

Kui läbi ajaloo vaadata, mis on keelatud olnud ja, mis enam pole keelustatud, siis on see list vägagi pikk.

Kui vanasti arvati, et midagi on NII paha, siis tänapäeval peetakse seda juba tavaliseks ja keegi isegi ei maini seda.

Kui ma ei eksi, siis ühel hetkel ajaloos keelati isegi inglismaal kohvi ära, ning vaadakse seda nüüd- maailma kõige "ohutum" narkootikum, mis tegelikult polegi teab, mis ohutu, kui sellega valesti ümber käia.

Ameerikas kunagi müüdi isegi röharohte, mille sisalduses oli amfetamiini, ning muid toredaid aineid.

Siiani on olemas retseptiravimeid, mis sisaldavad amfetamiini, kuid keegi ei tee selest väljagi.

 

Ained on ained, ning me ei saa sinna midagi teha, et nad tekitavad meis neid tundeid.

 

Kõige rohkem tekitab minus pahameelt ilmselt see, et on väga popp öelda "narkootikumid" ning selle all pidada silmas neid "mainstriim" asju: Kanep, Amfetamiin, Heroiin, Kõuk, Excstasy, liim jne jne.

Kui arvata, et see on tõesti kogu narko-arsenal, mis olemas on, siis pannakse ikka väga karmilt pange.

Miks ei tõsteta kisa selle peale, et meil on: shokolaad, kohvi, tee, kõiksugu retseptiravimid, ning palju muid toredaid opiaate?

Ma olen 95% kindel, et Eestis on rohkem Shokolaadi ja kohvi tarbijaid, kuid meil on näiteks kanepi suitsetajaid või amfetamiini sõpru.

Kui me räägime sõltuvuse tekkimisest ja tervisehäiretest, siis ei saa just öelda, et shokolaad ja kohvi seda ei tekitaks, või saame?

Praegu mõeldes ei suuda ma ühtegi täiskasvanud meenutada, kes ei jooks hommikuti kohvi, kas Teie suudate?

Kohvi põhimõte ongi ju stimuleerida inimese aju ja inimesed joovad seda hommikuti selleks, et "paremini ülesse ärgata".

Aga, miks ei võiks siis suitsetada kanepit ja öelda, et sa teed seda selleks, et paremini magama jääda?

 

Nii, et kogu see saaga narkootikumide ümber on väga, väga mitme otsaga asi, ning ei tohiks teha ennetlikke järeldusi selle põhjal, mis on juhtunud mõne individuaaliga.

 

I mean...

Kui anda vaimselt ebastabiilsele inimesele relv kätte ja lasta tal teha, mis ta tahab, siis varem või hiljem saab keegi viga ju?

Kui anda ravimit inimesele, kellel on selle ravimi vastu allergia, siis loomulikult tekitab see tervisehäireid, eks?

Kui panna joobes juht rooli, siis alati on oht, et juhtub midagi, eks?

Kui juua liiga palju kohvi, siis sellele kaasneb mingisugune tagajärg, eks?

Samas, on inimesi, kes tegelevad laskmisega, kui spordialaga, ning jahipidamine on siiani väga levinud hobi maailmas( What? Loomi lastakse maha, ning see on hobi. Kui keegi kaitseb ennast looma eest, siis on loomakaitse kohal ja öeldakse, et see on väärkohtlemine).

Kui sul on kindel haigus, ja sa saad õiget ravi, siis su haigus tavaliselt taandub. Ning ka tavaliste inimestega juhtub liikluses õnnetusi, ilma, et nad oleksid mingi aine mõju all.

Ja fakt on see, et suurem enamus inimestest joob kohvi, et "ülesse ärgata" ja sellega ei pingutata üle.

 

Mida ma sellega öelda tahan on see, et väga paljud asjad võivad tekitada ohte, kuid, kui asjaga õigesti ümber käia, siis pole nad ohtlikud.

Sama lugu on inimeste, ning ainetega.

Tuleb lihtsalt kontrollida seda, mis sa teed ja kuidas sa seda teed.

 

 

See kõik oli teoreetiline bullshit, mis ma välja mõtlesin, ning, mis on väga mitmest kohast, väga mitme asjaga vastuolus, kuid samas on selles ehk natukene tõde ka.

Omast kogemusest võin rääkide ainult ainetest, mis on minu ninast, kopsust ja soolestikust läbi käinud.

 

Kanepit on küll ja küll tehtud, ning ma arvan, et see on narkootikumidest vast kõige igavam. Samas on olnud kordasi, kus on see päris hea olnud.

Kindlasti ei soovita seda teha peale seda, kui oled manustanud midagi keemilist, sest see tripp, mis siis tuleb on päris keeruline.

Sõltuvust ma asjas ei näinud, sest suutsin seda teha, või mitte teha ja mitte mingit vahet ei ole, kui seda mitte teha.

Kuna meie seltskond oli päris korralikult pilves mingi periood, siis oli paratamatus see, et pea iga päev sai suitsetatud. Mis seal salata, elustiil oli lihtsalt selline...

Kuid kunagi ei tekkinud olukorda, kus ma oleksin pidanud tegema midagi, mis on mu tõekspidamistega vastuolus, et seda kraami saada.

Ja siis üks hetk lihtsalt enam ei tahtnud ja see paus kestis vist 2-3 aastat, kui ma ei eksi. Nüüd Pühapäeval oli hää sõber minukal ja tegi kivi, ning ma mõtlesin, et teen ka.

Huvitav oli, kuid mitte midagi, mida ma tahan uuesti lähiajal teha, sest ma tõesti arvan, et ma olen produktiivsem, kui ma pilves pole.

Samas, vahel tahaks ikkagi pool päeva suitsetada, pitsat süüa ja Sopranosi vaadata...

 

Nii, et Kanep minusilmis on tõesti lahja, kui aus olla.

 

Kuid on olemas palju, palju huvitavamaid ja odavamaid asju, millega saab ennast väga teise kohta viia.

Ilmselt kõige paremini viib teise kohta hape, või seened?

Hapet pole ma veel teinud, kuid mul on 1 tripp seda olemas ja ma lihtsalt ootan seda hetke elus, kui ta mulle meelde tuleb ja, kui mul tunne tekkib: "Vot nüüd, teeme"

Seeni on päris mitu korda tripitud ja ma pean käsi südamel ütlema, et seened on tõesti kõige vingemad asjad, mis ma siiani teinud olen.

Nad ei ole nii tugevad, kui hape, kuid nad tekitavad visuaale ja see on minu meelest kõige lõbusam asi maailmas.

Võrreldes stimulantidega, mis ajavad su reaalselt pöördesse, on seened ikka kuradi head ja rahulikud asjad, kui aus olla.

Ei ole mingeid järelnähtusi ega narko-pohmakat, nad ei maksa palju, ning nad ei riku tervist mitte mingil määral.

 

Stimulantidega on lood kohe kindlasti teised, sest need on ikka väga, väga hardcore, kui neid teistega võrrelda.

Kui panna "kanep ja seened kooslus" poksiringi "Amfetamiin, jupid ja rahustid" vastu, siis pole mitte mingit küsimust ka, et see teine kooslus võidaks esimese nagu Mike võitis oma vastaseid esimestel noorsaastatel.

Kuid, mis Mike hiljem tegi, oli päris fucked up.

Sama on ka nende stimulantidega ja neid saab võrrelda Tysoniga küll mingil määral, sest alguses on nad tõesti head, tugevad ja huvitavad... Kuid aja möödudes muutuvad on karmiks, hävitavaks, ning kõige hullem, räpaseks.

Nad on tõeliselt huvitavad, kui kraam on täpselt see, mis ta olema peab, kuid, kui me võtame arvesse selle, et me elame Eestis, siis enamus kraamist, mis ringi liigub on puhas mürk, või täiesti tavaline "kopli radiaatori peal kuivatatud näff"- See on fakt.

Nad on täpselt nii kaua huvitavad, kuni nad otsa saavad ja, kui tuleb varahommikune comedown peale unetut ööd, siis see on midagi, mis on nagu karm reality-check, mis tungib kõige sügavamalt sinu sisse ja sööb sind seni, kuni sa oled saanud ennast selgeks magada.

Üks asi, mis mulle meeldis stimulantide juures oli see, et ma sain alati väga masendava ja kurja comedowni ja mulle lihtsalt meeldis mõelda sellel hetkel enda elu üle järgi. Just sel hetkel mõtled sa neid mõtteid, mis pole varem su peas olnud ja suudad ennast vaadata kõrvalt täpselt nii haledalt, kui sa parasjagu välja paistad.

Ma arvan, et comedownid olid üks osa minu tripist... Samas, teised sõid peale 3 xanaxit, ning magasid 24 tundi ja ärkasid ülesse, kui uued inimesed.

 

 

 

Ma ei eeldagi, et te usute seda kõike, kui ma teile räägiks, kui väga haigeid trippe on olnud ja, mis ained ja, mis kogused on laua peal olnud, kuid vähemalt ma tean mida ma räägin ja ma räägin seda selleks, et teised inimesed saaksid ka aru, et, kui kõike kontrollida, siis pole vaja millegi pärast karta.

Samas, vahel lähmegi me selle peale välja, et mitte kontrollida asju... Ning see on fucking awsome tunne, kui sa oskad silmadega kukerpalle teha, kui aus olla.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Eesti inimesed jagunevad suures plaanis kahte gruppi:

Esimene grupp on need, kes pooldavad (lahjemate) narkootikumide dekriminaliseerimist.

 

Teine grupp need, kes ei poolda (lahjemate) narkootikumide legaliseerimist ja sõimavad esimesse gruppi kuuluvaid inimesi narkomaanideks.

 

Arusaadav?

 

Ava mõni delfi artikkel narko kohta ja sa näed telhvi debiilikuid räuskamas narkomaan kahte suunda.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

tra selle supermani juttu jääbgi lugema, kus alles mõlapidamatus poisil ,

 

Ise pole mingit narkotsi teind, kanepit 2x proovind , mingi 1-2 mahvi , mõtetu maitsega , ei ole mingit laksu küll sealt saand ,

SUitsu võib küll teha . varem sured, maha aga nahhui , polegi vaja mingiks 80 aastaseks elada, kepiga ringi käia , ja mingeid rohtusi sisse süüa , et mingi organ ei valutaks ,

Nii et latsekesed tõmmake end siniseks ;D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
tra selle supermani juttu jääbgi lugema, kus alles mõlapidamatus poisil ,

 

Mida kuradit, vend teeb täiesti korralikke poste mida on huvitav lugeda, ja sa ütled et mölapidamatus..:nose:

Vähemalt ei tee ta ühesõnalisi poste koos 10 smailiga.

 

:ty


Nice postcount huh? :cool:

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

vahest loen supermani tekste aga enamus ajast jätan poole pealt pooleli või ei loe ültse . :D

Muidu tegin hiljuti manti afaka .


sadwa.jpg

 

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
mingi 6-7 korda olen paffinud kanepit pidudel.

Ja ketast - hetkel päris tapleti nimi ei tule meelde aga hüütake ketaks.

 

Hah, kõvad narkomaanid.

Selle nö kettakese nimi on extacy, mõnes kutsuvad ka xtc, misiganes.


Nice postcount huh? :cool:

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Pole teinud, on pakutud, kuid soovi pole olnud. Ei hakka tegema kah.


formerly known as N2pster

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

"Hüütakse kettaks".

Sa tegid raudselt aspiriini.

Vanasti oli see jama, et niipalju pappi läks saia peale:uni:

Nüüd on jällegi nii, et 25.- ja padu pilves olla.Eile mõtlesin selleüle päris pikalt ja jõudsin järeldusele, et fakk ma seda maffi teen üldse.

Sellest ei saa niimoodi ka üle, et päevapealt jätad maha.Kui sa oled ikka aastaid teinud, siis on natuke biztetz - kui ei saa, on päev persess.

Muidu on lahe ja fun pilves olla, kunagi ei ole igav.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
mingi 6-7 korda olen paffinud kanepit pidudel.

Ja ketast - hetkel päris tapleti nimi ei tule meelde aga hüütake ketaks.

 

Kahtlased slänginimetused :D

Loogiliselt võttes võis tegu olla ka ketamiiniga. Kestis mingi tund-poolteist ja hakkas pihta 10-15mindiga?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Exctasy't nimetatakse kettaks.

 

Palju siin räägite võtab cemtey teid kinni:D

 

 

no , ise olen teinud spice 2 korda ja ühe korra lehte :D

 

spices't tõmbasin essa korra üle ,

 

teine kord oli normaalne , aga mõnus see küll ei ole :D

 

suu kuiv jms.

Süda taob kiiresti

Paha olla :D

 

Leht ei teinud sittagi , nagu teeks esimese suitsu hommikul , veits pea käib ringi

 

tegime 1g sõbraga 2peale.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Exctasy't nimetatakse kettaks.

 

Palju siin räägite võtab cemtey teid kinni:D

 

 

no , ise olen teinud spice 2 korda ja ühe korra lehte :D

 

spices't tõmbasin essa korra üle ,

 

teine kord oli normaalne , aga mõnus see küll ei ole :D

 

suu kuiv jms.

Süda taob kiiresti

Paha olla :D

 

Leht ei teinud sittagi , nagu teeks esimese suitsu hommikul , veits pea käib ringi

 

tegime 1g sõbraga 2peale.

Nojah leht on jah pask aga kui on õit siis juba läheb :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Jaaaaaaaaaaaaah


sadwa.jpg

 

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Nojah leht on jah pask aga kui on õit siis juba läheb :)

 

Te olete ilmselt sitta lehte saanud, ma olen paar korda teinud lehte, mis on parem kui mõni õis.


biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Te olete ilmselt sitta lehte saanud, ma olen paar korda teinud lehte, mis on parem kui mõni õis.

 

ilmselt oled siis sitta õit saanud :P


signaw.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ära Kriipsuga vaidle. Mu sõbrad ise kiitsid power skunki lehte taevani, aga õiest see kindlalt parem polnud tho. Aga Kriipsul võib olla vabalt õigus ka..

 

Ise olen teinud juppe korra ja nüüd mandist olen olnud eemal ~1.5 kuud, vaikselt tahaks juba jälle :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

keegi spice on teinud ? mis sorti , võrrelda oskab keegi ?

 

pole nagu õit teinud , aga räägitakse , et spice hullem kui õis ( olenevalt sordist tõesti)

 

ma ei mäleta selle nime mida ma tegin , diamond see ei olnud , genie ka mitte.

 

mingi uus.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.