Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Krana

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    1 277
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Krana'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 28.07.1993

Kontaktid

  • MSN
    fatalvahvel@hotmail.com

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. No tõesti, talle ei hakka ma mingit raha saatma, asjad on keerulised, ma ei usugi, et keegi peaks neist 100% aru peaks saama, lihtsalt, et kasutaja on tal nüüd olemas ja probleeme enam ei tuleks. See on ainuke lahendus minu poolt, eks näis.
  2. Vabandust, juba põhimõtte pärast ei hakka talle mingit raha liikuma - tüüp keerab lihtsalt sitta. Nagu ise ütles, mingit heategevust siin pole.
  3. *võtsin kasutaja tagasi, sest ütlesid, et sa ei taha seda kasutajat ja kõik ( muidugi sellele eelnes üks juhtum) *tema sõnul on ta saatnud mulle hiljem sõnumi, et siiski tahab seda kasutajat mina pole seda sõnumit kätte saanud, seega ütleks, et tegu oli arusaamatusega. kasutaja on nüüdseks tema käes juba ja seda enam keegi ei puutu. case closed?
  4. Kus on sul tõestus, et ma sain 55$ lahti ? Mida vittu ? Ma juba loobusin kogust sellest teemast ja nüüd see Türa munn raisk. ise saatis mulle 2 nädala eest pildi ja nüüd valetab siis. LOOMULIKULT EI SAVENUD MA PILDI AADRESSI. pildid oli, et 55$ oli juba ära kulutatud , paypal seis oli 0$ ja oli läinud -55$, ehk siis on juba 55$ plussis. aga see selleks, pilti mul näidata POLE! Kus on sul tõestus, et sa ei saanud 75$ kätte ? Sellist tõestust ei eksisteeri?? Tahad teen pildi random paypal accountist kus on 0 seis? Ajukääbik pls. Kuna sina võtsin acci OMA VOLILISELT tagasi, Nõuan Full Refundi... Mkm, ise ütlesid, et seda acci sa enam ei taha. Mis fucking refundi?? Loe eelmist posti. Kuna mul tõestust napib siis said juba kasutaja tagasi, ole õnnelik, oled jakobsoni võrra rikkam niigi. Sul on 2 päeva nagu Soul ütles...Kui selle aja jooxul pole raha minu kontol... Ja näita palun see koht kus ta seda ütleb
  5. *On ikka küll pistmist. Tänu minu e-maili 'sokutamisele' sinna jäin ma ilma ühest kasutajast, mille väärtus oli 75$. Teise sain kätte. Kuidas ilma jäin? Neil seal sellised süsteemid, et acceptable andmed võivad nädala pärast denied saada, nii juhtuski. ( nad ei maksnud , sest väidetavalt mina olin nendele ammu ühe kasutaja müünud mis hackiti tagasi) *On sinu viga, panid minu e-maili. Ei müünud unsafe accoundi, keegi pole seda enne tänast / eilset tagasi võtnud ja selleks olid sina. *Ütlesid, et sul pole selle acciga enam midagi teha ennem, pealegi said oma 55$ müüdud. Kahjuks seda logis enam ei ole :/ Ja kui ta väidetavalt saatis sõnumi hiljem, et võtab ikka selle kasutaja siis minuni pole see jõudnud. Igatahes What a Phuck recoves oma kasutaja tagasi ja temaga mul asjad lahendatud. Minupoolest võib selle teema kinni panna, seda kasutajat Hulluarst mina ega keegi teine enam ei puudu. Minu jaoks lõppes asi lihtsalt nii, et müüsin kasutaja Hulluarst 275.- ära, siis hiljem tänu SSanderile jäin gold4'i müüdes 75$ kahjumisse. Tehke omad järeldused.
  6. Annetus? Said selle eest 55$ ja ma ei saaks seda enam edasi müüa.
  7. Ütlesid mulle, et EI TAHA SEDA ACCI. Vahetsid parooli wtf? EI. ja peale selle polnud sa ega keegi üle kahe nädala sisse loginud. Jah su Paypal läks 0$ pealt -55$ peale. KAHJU ON KÜLL SUUR. Sa pole mulle kirjutanud, et acc jääks sulle See e-mail on mul ammu unarusse jäetud - tagant järele vaadates leidin spammi hulgast -> Gold4Rs'i sõnul oleks olnud võimalus see olukord lahendada kuna sul olid õiged andmed , aga keegi ei vastanud nende e-mailidele ja su raha võeti tagasi. - see su enda suu imo. Mina pole seda recovenud-andmed sai endale What a Phuck
  8. Jah. TEENUS AJUTISELT PEATATUD, RAHA OTSAS
  9. E-mail registration Vanasse e-maili lahtrisse ei pane midagi, paned ainult uude. 14 päeva läheb aega.
  10. SSander, ütlesid mulle kahe nädala eest, et seda kasutajat sa enam ei taha ja see oli viimane kord kui vestlesime. 2nädalat+ polnud acci sisse logitud ja parooli vahetatud, otsustasin, et see on safe ja vahetasin What a Phuck'iga. Ja sander, tänu sellele, et sa MINU E-MAILI all selle acci sinna müüsid jäin mina lõplikult ilma kolmekohalisest summast . ( $ ). edit: 75$ siiski, teise acci sain tagasi Oleks ma seda kasvõi teadnud, aga ei, sa ei ütlenud ega küsinud minult selleks lubagi. SSander tõmbas selle acci tagasi, not me. Ja see mida msn'is väitsid, et andmed ei saanud accepted siis pls stfu, õpi recoverit tegema vms? Ja kuidas sa said oma acci tagasi tõmmata enne kui polnud minuga rääkinud ?
  11. [email:28qnsvmo]Fatalvahvel@hotmail.com[/email:28qnsvmo]
  12. Ma tõesti loodan, et siin ei tule jälle sellist keerutamist. imo, eespool on juba kõik ära tõestatud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.