Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Sixtyfury91

Liikmed
  • Postituste kogus

    752
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Sixtyfury91'i kohta

  • Aste
    Krõbe Vahvel
  • Sünnipäev 26.12.1995
  1. Rock, ainuke õlu, mis mul alla läheb kaine peaga.
  2. See on puhas inglise keel, mitte inglise keelne sõna eesti keelde panduna. Katsu ikka algsele mõttele pihta saada, kui hakkad ära panema.
  3. Kui tihti te üldse unenägusid näete? Võiks öelda, et iga öö, aga hommikuti mäletan igast unenäost ainult osasid. Siiski iga hommik mäletan midagi, ei ole nii, et midagi ei mäleta või unenägu polnud. Kui mitut und olete öö jooksul näinud? 3 max. vist? Näete pigem halbu või häid unenägusid? Häid. Halvad unenäod on nii kord nädalas keskmiselt. Mida te unes nägite täna või üldse kunagi? Täna nägin, et olin klubis ja pidutsesin, siis ärkasin üles sp., et mind visati klubist välja ja mul oli, nüüdseks juba päris elus, selline tuumapohmell ja peavalu, et ma ei suutnudki enam magama jääda. Rohkemat ei viitsi hetkel kirjutada, kuigi ikka igasuguseid unenägusid olnud mul, esp. kui kivis peaga magama minna või kui just vesipiipu oled teinud, jah. Ma ei tea, miks, aga ma näen vahvaid unenägusid, kui ma kumbagi eelnevatest teen.
  4. Sixtyfury91

    Ekool

    Kokku puudumisi 5 terve veerandi peale? Ouch, ma ei suudaks. Sellest õppeaastast suht ennast ka käsile võtnud. Arvestades eelmise aasta 100 puudumist an average of per veerand, siis lõppenud veerandi tulemuseks sain ainult 20 puudumist, mille suutsin ka kõik vabandatavate alla sokutada. Ajalugu 9 5 5 , 5 , 5 , 5 , 5 Bioloogia 9 5 4 , 5 , 5 Eesti keel ja kirjandus 9 5 5 , 5 , 5 , 5* , V Füüsika 9 5 V , 5 , 5 , 4 , 5 / 5 Geograafia 9 4 5 , V , 4 , 3 , V Inglise keel 9 5 5 , 4 , 5 , V , 1 , 5 , 5 , 5 , 5 Keemia 9 5 5 , 5 , 4 , 4* , 5 / 5 Kehaline kasvatus 9 4 V , V , V , V , V , V , V , V , 4 , V Klassijuhatajatund 9 V Kunst 9 5 5 Matemaatika 9 4 V , V , 3 , V , 1 , 3 , 4 , 5 , 5 Muusika 9 4 5 , 4 Tööõpetus 9 5 5 , 5 Vene keel 9 3 V , 2 , 2 , 3 , 4 , 3 , 5 Ühiskonnaõpetus 9 5 5 , 5 , 5 , 4 , K Käitumine H Hoolsus H Põhimõtteliselt järgmine veerand tahaks vene 4-le saada, mis tundub ülimalt raske variant tegelt, geograafia 5-le, mis on nagu ülimalt kerge aine, aga see veerand rikkusin ise viimase tööga hinde ära. Muusika ka saaks 5-le, sest see on kerge. Kehalises on '11 lõpuni vabastus, ehk järgmine veerand saab kirjalike töödega parema hinde ehk, kui 4 isegi. Ja matemaatika tuli see veerand nõrk 4. Tahaks seda ka paremaks saada vähe.
  5. kes linnast minemas, andke teada järgmine nädal, annaks kombineerida midagi
  6. ma järgmine nädala tulemas, võtan mõned semud ka kaasa
  7. aa WTH, okei, kukkus vähe valesti välja siis, :D
  8. lol sorry superman, aga su ehitus lauses on nii eriskummaline, et teisest poolest ei jaganud ma midagi välja, :S
  9. 15+ ma sain aru, et saab ikka sisse, nooremate kohta hetkel ei oska öelda vaata mis ta vastab
  10. juba nägin teises foorumis seda, :D ega sa Raiki pole? ülejärgmine nädal plaan tulla kolmap. ja/või pühap.-stele mängudele aa ei lol, teil ajakava muutunud vähe, neljap. ka
  11. Ice bongos my favouritos. Omal ajal lightisin pooliku at once, nüüd saab veidi vähemaga hakkama. If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again leave it up to them to fill up their steeple, leave it up to us to fill up on our friends if I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again I'm live on my mind and I know there's no equal when I'm fallin out they pull me back in. All I really need, is all I have ever seen only thing works for me is to feel it, feeling and when we turn to leave and others turn to be it's always on my sleeve and I mean it, and I mean it Cannabis is not an illegal substance. Cannabis is a way of living, a key to another world, a better world.
  12. Kanep on taim nagu iga teine? Mine mahvi oma veerant grammi edasi, et lahe olla oma sõprade silmis ja fuck off. Seda ütlust ma võtan, kui solvangut. God created cannabis, man created beer. In God we have trust. Nädalavahetuseks 3g, millest 0,5g tehtud. Paar pakki suitsu ja mõningased caribbad, pokkeris turniirid ja eepiline lespose jam. I like it when you pack it up in a pipe and you pass it round with the light make sure the mood is right, be it day or night let your mind take flight, make you feel so right pass the marijuana, pass the marijuana my way I said you numb my feelings and now I feel okay give me such inspiration to look at things another way you help me relax at the end of my day (and it's the fucking end of the week) so if you feel like I feel, then let me hear you say Thank God we passed two-fifteen, now LEGALIZE THE GREEN
  13. lol, kui mingi idioodist vend mulle kooder ütleb, mingi nonsteam plugin featurega ringi lendab aim mapis, hp juurde saab ja generally tauni paneb, siis ma hakkan ajama jah, et mõttetu server on, :D sa võid voodisse tuttu gtfoda sellise jutu peale, :D EDIT: kuigi jah, okeisid admineid on ka, tean mõnda isegi real life, sain just teada, :D aga see eYe vm on küll mingi botikust di biilikz0r edit vol 2: ärme unusta, et mingid lemmud saatsid aim mapis hesid, kuigi teadsid, et ei tohi, :D sellised vennad ei tohiks adminiks/vipiks saadagi
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.