Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

JorKsX_

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    2 437
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    780 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud JorKsX_ poolt

  1. Oot ma selle peale üldse ei mõelnud et eestis vist ei tohi 5% olla ju? Mingi värk oli et mul oleks eestis seaduste vastased tumendused aga pole kindel selles, kuskilt kuulsin midagi. Selles on sul õigus et Eesti liiga pime, ega ma kah siin öösel peeglite kaudu tagurdada ei saa sest mitte midagi ei näe
  2. tagumised 5 akent 5% ja juhipoolse akna ja kõrvalistuja oma 25% väga sexy jääb Endal on täiesti valgele autole pandud 5% tumendused ja väga hästi sobib.
  3. Mazda läks ja Renault tuli. Teema lukku.
  4. Kuidas kellegile meeldib
  5. Sellel hetkel ei olnud auto alla panna 1k€. Peale ylevaattust myyn ära ja ostan parema
  6. Kool ja raha takistab. Suvel tulen eestisse ja lasen uue värvi peale panna. Hetkel kõik osad mis on vaja vahetada on vahetatud.
  7. 600€ maksis auto mille sain märtsi alguses. Siis paari kuuga sinna alla tasakesi natuke raha läinud ikka Eriti odav just siin pole, õli vahetus + õlifiltrid sain koolis tehtud tasuta. Tugi vars maksis 80€ ja 63€ oli tunnipal ja kaks tundi vahetasid seda kuna pidid selle paagi natukene eest ära võtma. ja järgmise korra oli samad 2h seal ja vahetati kõik muud asjad mis vaja et ylevaatusest läbi läheks. Tegelt need pole yltse sellised nagu sellel öö pildil on. Kaamera silma lihtsalt jäid sellisena. Öösel need on nagunii maas kuna nendega ei näe ette mitte midagi Käisime mingi 5 töökoda läbi ja kõigis oli tunnipalk yle 70€. Lõppuks leidsime yhe kus kysiti 63€/h, seal lasin teha 4h ette tööd Ma otsisin ja käisin vaatamas autosi iga kuu, kust leida sobiv, otsisin netis. Aga kõik olid samasugused vanad, yle 500k sõidetud, käimis vigasi, ei oleks võinud kohe sõitma hakata, suurte vigadega ja sellised et põhi kukub alt ära. Oli vaja auto et kohe kui load saan, saan sellega sõita pikemaid maid. Siis ykspäev tuli see Mazda vastu ja auto töötas korralikult kui proovi sõidu tegin ja töötab täpselt samuti ikka veel. Kõik osad mis on hetkel vahetatud on kas sellised mis aega mööda kuluvad ära... Osad ise just kallid pole aga dat tunnipalk mis kysitakse siin o_O
  8. Sain siis enda esimese auto kätte milleks on Mazda 626 Mootor on 1.8l ja kui ma ei eksi siis 105hp. Esivedu, manuaal, tume sinine. Esimene registeerimine 18.8.1995, olen auto teine omanik ja sõitetud kokku on ligidale 300k Kulutus on maanteel 7l/100km Linnas oleneb kui raske gaasi jalg on [spoiler=Piltid] Paar iluviga kah ikka, yks suurem ja paar väiksemat Before After (Õige värv ei ole veel peal) Tuningud kah natukene Sees on jalgade juures sinised ledi ribad mis lähevad põlema kui uks avaneb ja siis mõlema istme all on valgustus siis kui moottor käib. Raadio all on muusika järgi vilkuvad Ledid ja esitulede all on lediriba mille värvi saab vahetada sõidu pealt. Auto ei ole uus niiet vigu leidub. Auto ostsin 600€ ette ja hetkel paranduses läinud 354€ Vahetatud sai vasak poole tugi vars kuna vana läks pooleks. [spoiler=tugi vars] Vahetatud sai ka õlid ja õli filtrid, õhupuhasti, bensiini filter, kyynlad ja kyynla juhtmed ja hammas rihm. Vahetada on vaja veel geneka rihm kuna teeb häält alati kui käivitad auto, ja siis rehvid (tellitud 220€). Ylevaattus 26.6 ja loodame et läheb läbi Plaanis on teha pildil oleva auk korda ja sinna uus värv peale, aga seda alles siis kui raha. Klaase toonin kah mingiaeg ja ostan alumiinium veljed. Madalamaks lasen kah seda natukene.
  9. Ei tea. Enamus on jah minu vaadatud, aga seal on ka selliseid mida ma kindlasti ei ole ise vaatanud.
  10. Ei tea kas olen õiges kohas aga küsimus. Sidebaris on see "Viimased Vaadatud Teemad" Kas see tähendab et sinu vaadatud teemad või terve foorumlaste?
  11. Sa tähentad seda CDI boxi mis annab süüted? Ilma selleta süüteküünal ei tea kuna süüted anda ega hakka pöördeid võtma. // Kui sul rolleriga mingi proble et süüte valesti tuleb või tuleb liiga hilja või näiteks et jaksa edasi minna siis ma skypes olemas: JorKsX
  12. 125cc ehk A1 katekooria load saad teha juba 16 aasteselt ju?
  13. Rollerittel on automaat ja seal toimib sidur auomaatselt, ehk kui pöördeid pole on nagu sidur peal, vajutad kaasi siis hakkab kohe edasi minema. Nagu ma eespool mainisin siis see oleneb täitsa masinast kas saad sidur peal tööle või ei.
  14. mitme ccm masin? Endal uus kolb millega tuli kaasa silinder läks maksma 85€. ofc neid on ka odavamaid aga kes teab kaua need vastu peavad. Väiksest hyppekast lähed ja boom mõra sees. Ja silinder vahetatakse tavaliselt uue vastu ja seal samas on soovitatav ka kolb uue vastu vahetada, kuna silinder vahetatakse välja siis kui kolb on kinni lõiganud ja silindrisse jooned sisse teinud mille tagajärjel ja hakkab voolama kas bensu või õhku ja siis kaob ka võim ära ja ei jaksa kuhugi liikuda.
  15. See oleneb masinast, m6ned lähevad sidur peal nuppu vajutades käima, aga m6nel on nii et kui sidur peal ja tahad lyya käima siis lööb ainult tyhja, sellel juhul jah vaja olla vaba. See minu DRD sidur peal käima ei läinud et pidi vabal olema, samuti husq. aga s6pra yamaha läheb kyll tööle. Näiteks mingi Beta RR selle saad sidur peal tööle aga pead suht kiiresti selle lööma käima, kuna kohe kui käima hakkad lööma hakkab ta sul edasi liikuma ja siis kui käib juba siis alles v6tab siduri. Sa saad isegi käima panna lykkattes selle siduriga ja niisama joostes ilma sidurid.
  16. Müüalt kysi et kuna moottori remont on tehtud. palju sõidetud peale seda ja kui ta ytleb et nad vahetasid kolbi ja sülindri ära siis kysi peale seda et kudas on sisse sõidetud. Sisse sõidetakse esimesed 100km alla poole kaasi kogu aeg. ja pidurdamiseks kasutatakse pidurid mitte moottorid. Kui sisse sõidetud on mingi täie kaasiga ja nokka tõstetud siis ära osta kuna kaua see sul vastu ei pea. Alguses kui selle saad siis käik ei pea vabal olema et käima saada, lihtsalt hojad sidurid põhjas mis asub vasaku käe juures, paremal pool on esipidur. Paremapoole jala juures on tagupidur ja vasaku jala juured käigud. Kui käik on vabal siis vajutad alla läheb esimene käik sisse. Kui hakkad teisele panema siis tõstad ylesse ja jätkat niikaua kuni käikke jätkub. Peab meeles lihtsalt pidama et esimene käik on alla ja muud ylesse. Mõned krossid jaksavad ka teiselt käikult minema hakata et ei pea esimesele panema aga enamus 50cc ei jaksa minna ja surevad välja. Mõnel on ka veel nii et käima ei lähe kui elekter pole peal või jalg on all. Vähemalt endal oli nii ja krossikas oli mul siis Derbi drd pro 50. Ja hetkel on Husqvarna SM 125. Pole veel tulnud krossi vastu millel on käigud erinevad või toimib teisiti. siis kui ma krossi sain panin youtubeesse "how to drive motorbike" Tuli head õppetused. Aga harjutamine teeb meistriks. Lihtsalt tasakesi hakkad tundma enda krossi kiirust ja hääli ja siis kui pikemad aega sõidad siis ei pea enam mõtlema mis käik sees vaid häälte järgi vahetad. Lihtsalt see vajab harjutamist.
  17. Ise olen 17. 6htul tulen skypesse siis räägib täpsemalt. Kas mingisi Lets playsi kah teeme?
  18. Kui vana peab olema ja kui vana ise oled? Lisa siis skypesse: JorKsX
  19. Täna lähen kinosse vaatama selle 3D:na Need uued filmid mis torrentiga saab vöib olla ka fake, vöi siis et vaja olla mingi teatud pleyer et seda vaatada..
  20. Linna peal chill, metsas krossiga, p6llu peal rallid, facebook, vahvel, pandora
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.