Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

CountZ

Liikmed
  • Postituste kogus

    398
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info CountZ'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 04.10.1994
  1. Homme lasen esituled ära poleerida, sheerin teile enne ja pärast pilte ka
  2. Ei ole. Piilusin mati alla, juhtme/aju karp ja selle ümbrus oli kuiv. Ei viitsinud tervet põrandat lahti kiskuda. Ilmselt jääb see töö tulevikku. Käisin täna auto elektrooniku juures. See on tüüpviga neil, kannatada saanud juhtmed(ilmselt korrosioonist) vaja välja vahetada jne. Kuskil 40 eurot läheks maksma see jutt.
  3. Käisin täna siis remondis, kuna auto tundus kuidagi tuim. Käisin laup Tallinnas ja maantee peal lihtsalt turbo ei töödanud, kõrgetel pööretel töötas ja madalatel ei töödanud. Lasin nö "torud puhtaks" siis sai selleks korraks korda, rohkem ei teinud. Tuli välja, et õhulugeja oli omadega õhtal, vahetati ära ja nüüd on auto ikka elukas võrreldes sellega mis ta enne oli, rõõm sõita kohe
  4. Tooni aknad ja tagatuled ära ja mustad veljed. Daaamn kui ilus see võib olla.
  5. Lugesin ka foorumitest et juhi jalge all, aga ei saa ligi kuidagi..
  6. Selline jama siis et salongi valgustid ei põle, mitte ükski. Kaitsmed vaatasin üle, terved. Pirnid ka terved. Kellegil ideid?
  7. Selge, võtan teadmiseks Sain siis täna uue käigukangi naha kätte. Vana oli ikka väga ära kulunud. Uus vs vana siis:
  8. 5% ehk siis pmst polegi midagi v sain millestki valesti aru v?
  9. Ostsin septembris. Noh.. ütleme nii et hind jäi 1500 ja 2000 vahele Aga mis arvate kui tumeda tooni võiks panna? Kas täiesti musta või sellise poole pealse? Ei tea ka kuidas sobib üldse toonklaas nii heledale autole. Tooni tahan sellepärast panna et ei peaks akvaariumis istuma, väga häirib kui tagaolev auto kukalt vahib
  10. Jah, olen kursis et saab poleerida, aga nagu Loom kirjutas siis see ajutine lahendus, vaha kulub maha ja lähevad tagasi tuhmiks ja suhteliselt kiirelt. Poleerimisel on mitmeid võimalusi, olen ka uurinud, saab liivapaberitega, hambapastaga, spets tulede poleerimis vahenditega jne jne.
  11. CountZ

    VW Passat '99

    Tere, mõtlesin et teen ka oma auto kohta siis teema. Autoks siis VW Passat Variant 1.9TDI 81kw mootoriga. Välja lastud 01/1999 See mul teine auto, esimene oli 1.6 mootoriga A4. Oi kui palju raha selle auto alla läks :S Aga tagasi teemasse siis - auto ostsin septembris, läbisõitu näitab 310k, vaadates veel selliseid autosi siis suht kõigil on selline arv ees, nii et no worries prbly. Ainuke suurim roostetav koht on tagaluugil väike roosteplekk, kuid see on ainult pindmine ja veel kapotil ilmselt kividest tulnud kerged täkked. Hetkel tehtud tööd: Kleepsud kiskusin maha Uus makk (enne oli vana blauplönn) Üks õõtshoob vahetatud Mis plaanis teha: Toonklaasid Temp. andur vahetada + veel mingi andur mille nime ei mäleta aga maksab 100e Uued klotsid ja kettad - kettad kõverad, pidurdades hakkab vibrama Uued esituled - väga tuhmunud, pimedas pea võimatu sõita. Veel pisivigu Hetkel ainuke pilt
  12. Selge, tore teada Vaatan neid mootoreid nüüd vähe positiivsema pilguga.
  13. Väga kena masin Üks mu lemmikumaid A4 sarjas. Nii et see 2.5TDI sündroom jõudis ka sinuni. Paistab et see viga on igal 2.5TDi-l mitte ainult 110kw-stel. See võis olla muidugi ka õnnetus aga siiski, see on nende mootorite tüüpviga. Aga edu auto ülalpidamisega ja tuult tiibadesse.
  14. Nägin täna ka oma silmaga HTG-l ja ei olnud paha, ütlen ausalt. Väga kena. Keep it up, bro
  15. Siin videos midagi sarnast,(alates 0:46) ainult tundub vähe järsem pill olevat
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.