Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

JorKsX_

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    2 437
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    780 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

4 Jälgijat

info JorKsX_'i kohta

  • Aste
    Coding The Web
  • Sünnipäev 19.03.1996

Isiklik info

  • Asukoht
    Finland
  • Hobid
    IT, Karate
  • Elukutse
    Forever available

Kontaktid

  • Veebileht
    http://jorksx.eu
  • MSN
    jorx@rps.ee
  • SKYPE
    JorKsX

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Oot ma selle peale üldse ei mõelnud et eestis vist ei tohi 5% olla ju? Mingi värk oli et mul oleks eestis seaduste vastased tumendused aga pole kindel selles, kuskilt kuulsin midagi. Selles on sul õigus et Eesti liiga pime, ega ma kah siin öösel peeglite kaudu tagurdada ei saa sest mitte midagi ei näe
  2. tagumised 5 akent 5% ja juhipoolse akna ja kõrvalistuja oma 25% väga sexy jääb Endal on täiesti valgele autole pandud 5% tumendused ja väga hästi sobib.
  3. Mazda läks ja Renault tuli. Teema lukku.
  4. Kuidas kellegile meeldib
  5. Sellel hetkel ei olnud auto alla panna 1k€. Peale ylevaattust myyn ära ja ostan parema
  6. Kool ja raha takistab. Suvel tulen eestisse ja lasen uue värvi peale panna. Hetkel kõik osad mis on vaja vahetada on vahetatud.
  7. 600€ maksis auto mille sain märtsi alguses. Siis paari kuuga sinna alla tasakesi natuke raha läinud ikka Eriti odav just siin pole, õli vahetus + õlifiltrid sain koolis tehtud tasuta. Tugi vars maksis 80€ ja 63€ oli tunnipal ja kaks tundi vahetasid seda kuna pidid selle paagi natukene eest ära võtma. ja järgmise korra oli samad 2h seal ja vahetati kõik muud asjad mis vaja et ylevaatusest läbi läheks. Tegelt need pole yltse sellised nagu sellel öö pildil on. Kaamera silma lihtsalt jäid sellisena. Öösel need on nagunii maas kuna nendega ei näe ette mitte midagi Käisime mingi 5 töökoda läbi ja kõigis oli tunnipalk yle 70€. Lõppuks leidsime yhe kus kysiti 63€/h, seal lasin teha 4h ette tööd Ma otsisin ja käisin vaatamas autosi iga kuu, kust leida sobiv, otsisin netis. Aga kõik olid samasugused vanad, yle 500k sõidetud, käimis vigasi, ei oleks võinud kohe sõitma hakata, suurte vigadega ja sellised et põhi kukub alt ära. Oli vaja auto et kohe kui load saan, saan sellega sõita pikemaid maid. Siis ykspäev tuli see Mazda vastu ja auto töötas korralikult kui proovi sõidu tegin ja töötab täpselt samuti ikka veel. Kõik osad mis on hetkel vahetatud on kas sellised mis aega mööda kuluvad ära... Osad ise just kallid pole aga dat tunnipalk mis kysitakse siin o_O
  8. Sain siis enda esimese auto kätte milleks on Mazda 626 Mootor on 1.8l ja kui ma ei eksi siis 105hp. Esivedu, manuaal, tume sinine. Esimene registeerimine 18.8.1995, olen auto teine omanik ja sõitetud kokku on ligidale 300k Kulutus on maanteel 7l/100km Linnas oleneb kui raske gaasi jalg on [spoiler=Piltid] Paar iluviga kah ikka, yks suurem ja paar väiksemat Before After (Õige värv ei ole veel peal) Tuningud kah natukene Sees on jalgade juures sinised ledi ribad mis lähevad põlema kui uks avaneb ja siis mõlema istme all on valgustus siis kui moottor käib. Raadio all on muusika järgi vilkuvad Ledid ja esitulede all on lediriba mille värvi saab vahetada sõidu pealt. Auto ei ole uus niiet vigu leidub. Auto ostsin 600€ ette ja hetkel paranduses läinud 354€ Vahetatud sai vasak poole tugi vars kuna vana läks pooleks. [spoiler=tugi vars] Vahetatud sai ka õlid ja õli filtrid, õhupuhasti, bensiini filter, kyynlad ja kyynla juhtmed ja hammas rihm. Vahetada on vaja veel geneka rihm kuna teeb häält alati kui käivitad auto, ja siis rehvid (tellitud 220€). Ylevaattus 26.6 ja loodame et läheb läbi Plaanis on teha pildil oleva auk korda ja sinna uus värv peale, aga seda alles siis kui raha. Klaase toonin kah mingiaeg ja ostan alumiinium veljed. Madalamaks lasen kah seda natukene.
  9. Ei tea. Enamus on jah minu vaadatud, aga seal on ka selliseid mida ma kindlasti ei ole ise vaatanud.
  10. Ei tea kas olen õiges kohas aga küsimus. Sidebaris on see "Viimased Vaadatud Teemad" Kas see tähendab et sinu vaadatud teemad või terve foorumlaste?
  11. Sa tähentad seda CDI boxi mis annab süüted? Ilma selleta süüteküünal ei tea kuna süüted anda ega hakka pöördeid võtma. // Kui sul rolleriga mingi proble et süüte valesti tuleb või tuleb liiga hilja või näiteks et jaksa edasi minna siis ma skypes olemas: JorKsX
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.