Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Henry

Liikmed
  • Postituste kogus

    11 801
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    5,585 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Henry'i kohta

  • Teised grupid Veteran
  • Aste
    Random Access Memories
  • Sünnipäev 11.08.1994

Kontaktid

  • MSN
    henryMSN@vahvel.net

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Mingi RS bot kasutab JSi? Vanasti oli ikka ainult Java. Üldiselt kui API tuleb siis tasub ettevaatlik olla, eriti kui ise ei oska eriti progreda siis võib kiirelt raha kaotada kui script lollusi teeb. Mintos mulle meeldib, intressid on tsipa väiksemad kui bondoras, mul hetkel on keskmine 13%. Aga kui näiteks on soov minna kindla investeeringu peale siis on hea autolaenudele minna. Mogo kasutab seda investorite leidmiseks, seega kui inimene on 3 kuud võlgu maksab mogo investoritele raha ära ja läheb ise inimesele kallale.
  2. Mingi suur draama, et kõik parimad laenud antakse enne teisi suurematele pankadele/fondidele/rikkuritele. Ja teised saavad jäänused. LHV foorumis pikalt juttu kui soovi lugeda.
  3. Ise olen mintosesse tsipa raha testimise mõttes pannud peale seda kogu bondora jama.
  4. 11.07.2013 Väiksemad muudatused kujunduses Teemad uuenevad automaatselt kui tuleb uus postitus. Ehk siis teemasi ei ole vaja enam refreshida.
  5. Postitus: IP Boost Kasutaja: vortex Hoiatus: Ilmselgelt sa ei saa aru sellest, et inimestel ei ole lõpmatult aega ja keegi ei sunni seda teenust kasutama. Punkte: 5 Administratiivne märge: Sõnum kasutajale: Algne postitus:
  6. Henry

    PM 60s limiit

    Ma usun, et korraliku sisuga PMi kirjutamine võiks võtta ikka üle minuti. See öeldud, ma ei näe selles midagi halba kui see on natukene väiksem, seega muutsin 45s peale.
  7. Henry

    PM 60s limiit

    10 tundi ja üks minut ei ole võrreldavad sellisel asjal. Ei, seda ei muudeta. See on seal põhjusega ning ma ei leia, et see tekitaks kellegile suuri ebamugavusi või segaks enamusi foorumi kasutajaid.
  8. Aasta arv või postituste arv ei ole vahvlis tähtis. Nende kahe arvu põhjal ei tohiks keegi otsustada kas keegi on usaldusväärne või kui aktiivne keegi on. Minu postitused tulevad juhtkonna alafoorumist kuna ma ei ole seal keelustanud postituste arvule liitmise. Iga teie raport, bann, topelt kasutaja jms. on mulle üks postitus. Ma ei pea seda tähtsaks seega ma ei ole seda ka muutnud. Nagu sa ütlesid siis sa soovid näha meie reaktsiooni. Alguses ma olin pahane, et Robert siin ebaviisakalt kirjutab ja mõtlesin pikalt miks meie foorum nii lapsik on vahel. Aga peale sinu postituse lugemist ma sain vastuse, me lubame sinusugustel inimestel siin foorumis olla, anda halba eeskuju ning tekitada intriige. Sa oled foorumist eemaldatud kaheks kuuks.
  9. Moderaatoreid ei valita kunagi rahva poolt samuti on enamus eeskujulikud endised moderaatorid kellel ei ole palju aega.
  10. Kujunduse leidmine, selle meie foorumile sobivaks tegemine ja hiljem toetamine on pikk protsess. Üldiselt on raske leida ilusaid kujundusi. Meil on suur värvivalik.
  11. Moderaatoreid ei ole alati ka kõige lihtsam leida. Ma tean, et enamikele meeldib mõelda, et nad oleksid head moderaatorid aga see ei ole nii. Moderaatoriks saamisel on suhteliselt kitsad kriteeriumid. Raporteerige poste mis ei sobi
  12. Selle jaoks on raporteerimise nupp, kõik raportid käiakse suhteliselt kiirelt läbi.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.