Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Jaga seda postitust

Postituse link

Uus main Katarina, mõned mängud temaga teinud ja hetkel kõik võidud ja KDA iseenesest päris hea :) Peab nüüd farmimist ka harjutama, kuigi kui ma mid lane mängin, siis olen koguaeg 10cs ees, aga ikkagi. Täna 6mängust 5võitu.

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

Test123

PS: Pole tegelikult minu kasutaja, pole ise veel placemente teinud :(

"What is happening to our young people? They disrespect their elders, they disobey their parents. They ignore the law. They riot in the streets inflamed with wild notions. Their morals are decaying. What is to become of them?"

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust

Postituse link
päris lahedad updated. inb4 kõik otsivad mingid diamond 1/master/challanger accid üles :D

Kahjuks jah LoLis ei ole võimalik selles nii kindel olla kui steamis. Aga ütlen nii palju, et sellist käitumist ei tolereerita ja karistatakse.

"What is happening to our young people? They disrespect their elders, they disobey their parents. They ignore the law. They riot in the streets inflamed with wild notions. Their morals are decaying. What is to become of them?"

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin

päris uhke tõesti :D

Kahjuks jah LoLis ei ole võimalik selles nii kindel olla kui steamis. Aga ütlen nii palju, et sellist käitumist ei tolereerita ja karistatakse.

aga üks probleem, et kui ma enda nime sinna lisasin, siis seda enam ära kustutada ei saa?

mul vähemalt ei lase.

Muudetud liikme Genius15'i poolt

6097 päeva Vahvel.net liige 08.05.2024 seisuga

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin
8-9.02.2015

• Steam connect võimalus siin.
  • Kui on steamis ühendatud siis CS alafoorumites kuvatakse CS:GO statse postituste kõrval.
  • League of Legends kasutaja lisamise võimalus siin.
  • League of Legends alafoorumites kuvatakse LoL ranked andmeid postituste kõrval.

kliki sinna :D

Jaga seda postitust

Postituse link
päris uhke tõesti :D

aga üks probleem, et kui ma enda nime sinna lisasin, siis seda enam ära kustutada ei saa?

mul vähemalt ei lase.

On see probleemiks? Üldiselt jah, hetkel ei saa seost kustutada, saab muuta ainult.

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin
On see probleemiks? Üldiselt jah, hetkel ei saa seost kustutada, saab muuta ainult.

Oleks tore ikka kui saaks täiesti ära kustutada.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Meh, olen silver 2 scrub atm, eelmine season gold 3. Mul LoLi statse küll vahvlis ei näita kuigi sisestasin oma LoLi kasutaja.

Muudetud liikme ColdWind'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Panin ka nime aga ei näita minul :/

/aaa tuli

「FAKER」dtjg.mart

「Ainuke ja ÕIGE skype」dfjg.mart

#karvased.ee[/b]

Jaga seda postitust

Postituse link
Meh, olen silver 2 scrub atm, eelmine season gold 3. Mul LoLi statse küll vahvlis ei näita kuigi sisestasin oma LoLi kasutaja.

Tundub, et oli väike viga mis nüüd on korras :)

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust

Postituse link

Uuendamine käib iga 15 minti tagant, ei ole päris kohene.

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.