Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

(Blog) Zuuzk

Soovitatud postitused

Kriba nüüd midagi siia. Kohe tuli isegi suurelt austraaliasse rändamaa minna.

Muidu kas sa läksid sinna üksi?

Kus sa nüüd töötad/ kus sa ültse oled?

 

 

See on selle foorumi parim blogi!


Ma pole geenius, paranda mind. Mu postitused on ainult minu arvamus.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

On peaaegu aasta juba möödas päevast mil lubasin seda postitust täita. Njh, eks elu ole ka kiire olnud ja ei ole lihtsalt aega saanud.

 

Vahepeal on palju muutunud, isegi liiga palju, elukohaks on siiski Sydney ja plaan on siia pikemaks jääda. Mul on siin kindel töö, maailma parim naine ja sõbrad, seega linna ma vahetama ei hakka. Olgu naine ei ole maailma parim, kuid okei, see selleks. alustaks siis asjadest mis on olulised ja mis on vahepeal juhtunud:

1. Mul kolis pere siia.

2. Alustasin püsisuhtega, mis on minu puhul täiesti utoopiline ja veel utoopilisem on see, et me juba 9 kuud koos olnud

3. Ma pean kooli minema juulist.

 

 

Niisiis, räägime asjadest pikemalt. Vahepeal on palju erinevaid töid tehtud ja austraalias ringi tripitud, sellest kõigest ma rääkida ei suuda, kuna keegi ei viitsiks ilmselt nii palju lugedagi. Kuid viimased 2 on mu jaoks olnud nagu olulisemad ja on teinud sellest maast, veel parema maa. Kui ma tagasi sydneysse tulin (umbes 5-6 kuud tagasi) hakkasin kiiresti tööd otsima, kuna rahadega oli ka nii nagu ta oli, siis oli kiirelt plekki vaja. Leidsin siis netist(gumtree.com.au) töökuulutuse, et vajatakse aedniku ja helistasin sinna, telefonis vastati vastu et väga hea, tule intervjuule ja võta töö riided ka kaasa, positiivse vastuse sain tööle esimese 5 minutiga. Tore..

 

Ülemuseks oli 42a geist elukutseline aednik, kes on vist kõige hullem boss kellega üldse saaks mingit tööd teha. Päevas keskmiselt karjub ta su peale vähemalt 5x, ta ei suuda kunagi otsustada mida ta tegelikult tahab ja üldse tööl on temaga vastik olla. Kuid rahade kätte saamisega ei olnud mitte kunagi probleeme, täpselt iga päev viskas 170 aud kätte, seega ma otsustasin ma kannatan selle ära, niikaua kui midagi paremat leian. Töökogemus aednikuna mul puudus ja Sydney oli teisi backereid täis ka.

 

Pärast paarikuulist töötamist temaga, tundus et ma oleks just vene sõjaväe lõpetanud topeltajaga, ja otsustasin ükspäev et aitab ja ma otsin uue töö. Leidsin samalt saidilt et oleks vaja general handi saekaatrisse, või puiduaeda (kuidas keegi tõlgendab). Ja olen seal olnud juba mõned kuud, palk on sama, töö igapäev pm erinev ja üldse on lahe. Tööks on siis saagimine, kahveltõstukiga/bobcatiga asjade paigutamine jpm.

 

Elukoht on mul hetkel Sydney kesklinnast veidi eemal, ühe tuttava maja alumine korrus, kuid see on täiesti eraldatud tema elamisest, rent on 350 nädal ja meil on kasutada 3 tuba, komunaal maksud on hinna sees (ka internett), seega olen väga rahul.

 

Kuna mul saab viisa läbi, siis otsustasin et ma soovin jääda austraaliasse pikemalt, tõtt öelda, ei tahagi tagasi tulla, kuna eestil ei ole mulle midagi pakkuda, millest ma puudust tunneks, siis ainuke võimalus hetkel viisat pikendada on see et ma pean minema ka kooli. ehk siis üle minema student viisa peale, aga sellest pikemalt juulis, kui olen selle kätte saanud. Võimalus oleks ka ülemuse käest saada sponsor viisa, mis on 4600 aud, kuid ma juba olin kooli ära maksnud ja see jäi liiga hilja peale.

 

Ilm on meil vastik, vihma sajab ja külm on.

 

M


638534582.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Hea blogi, hakkan kindlasti lugema.


 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Võiks ikka pikemalt midagi kirjutada:D.Tahaks rohkem teada sellest elust seal Austraalilas.Endal ka plaan 2.aasta pärast sinna tulla.Lugesin terve teema järjest läbi:D.


Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Niiöelda aasta tagasi olin üks põhilugejatest, ootasin väga uusi postitusi,aga ei tulnud. :D Tõesti on see üks parimaid ja huvitavamaid blogisi mida mina lugenud olen. Kindlasti jälgin edasi, edu! :)


b4asxt.jpg

Võrkpall

(Y)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Austraaliast siis...

 

Lennureis sujus meeldivalt promillis. Lennureisi ajaks oli mul võetud kaasa 3 raamatut, aga kuna mu kõrvale tulid istuma 2 saksamaalt pärit neiut, siis raamatu lugemisest ei tulnud midagi välja. Kogu selle 34h lennu ajal nautisime firma Quantas airlinse poolt pakutud tasuta alkoholi ja rääkisime elust ja ilmast. Need tüdrukud panid Sydney lennujaamast edasi Perthi, mis asub täpselt teisel pool austraaliat. Mina jäin Sydneysse . Üldiselt on see lennuki sõit jama asi. Juua saab aga kuna mul on ka paha harjumus suitsu teha siis ilma selleta oli päris nõme olla.. Samuti veendusin seal et nikotiini plaastrid ja nätsude mõju on puhas müüt.

 

 

Esimesed 2 kuud reisisin ma niisama ringi ja avastasin Austraaliat. Esimesena käisin Darwinis, mis on North Territory osariigi pealinn. See on täis ehedat ja originaalset Austraaliat(ehk siis igasugused ajaloolised majad, antiikesemed jne). Kindlasti ei saa märkimatta et seal on kohutavalt palju Aborgeene. Iseenesest mul nende vastu midagi ei oleks, aga õhtuti neile meeldib tavaliselt oma piirituse taolist paska juua ja siis turistidele närvidele käia. Abrogeenid on siis austraalia põliselanikud kes on siin sajandeid enne teisi elanud ja ka endiselt meeldib neile korteri/maja asemel elada metsas ja syya toorest liha.. On olnud ka juhtumeid kus mõni turist on vardasse läinud... Niiet nendega tasub olla ettevaatlik. Kindlasti ei saa ka märkimatta jätta et tegu on Austraalia kuumema kohaga, talvel on seal keskmine temperatuur 30-35 kraadi, suvel võib ületada isegi 45 kraadi.. Rannas seal ujumine on keelatud kuna on liiga palju Jellfishe(umbes millimallika moodi tegelased mis on väga suured ja võivad tappa inimese 4min, kuna nad on nii mürgised) ja krokodille on seal ka ohtralt.

 

 

 

Edasi käisin Cairnsis, mis asub Queenlandi osariigis. See linn mulle meeldis. Poeod olid vinged. Aga kuna talvel (teie suvel) on seal väga palju backpackereid siis on seal väga raske tööd saada, see oli ka lahkumise põhjus..

 

 

 

Seejärel tulin tagasi Sydeysse. Kus olin ma kuu aega müügimees firmas Smart Group. Produkt mida ma müüsin oli Optus internett ja lauatelefon. See töö mulle ei meeldinud. Töö seisnes selles et päev otsa pidid ukselt uksele käima, seletama inimestele et meid saad odavamalt. Samas iga lepinguga mis tegin, oli ikka tunne "Kuradi lollakad olete küll, te ei kujuta ettegi kuidas teid üle lastakse" Näiteks oli kõige kangem pakett 129 aud kuus ja selle eest sai 60Gb download/upload limitiga neti(meil eestis oli ka nii umbes 10a tagasi). Aga ise olid nad rahul. Palka sain umbes 1200 aud kokku...

 

Aga teadupärast on Work & Hollyday viisa ainult aasta, kui sa seda ei pikenda.. Selleks et seda pikendada tuleb teha 3 kuud põllumajanduslikku tööd (aka farm). Niisiis otsustasin et ilmselt aasta siin võrratul maal jääb väheks, eluaegne linnavurle nagu ma olen olnud, oleks aeg midagi uut ja huvitavat proovida.

 

 

 

Elu maal...

 

Täpsemalt asun nüüd Gangoroo Valley lähedal, Sydneyst jääb see natuke alla 200km kaugusele. Siia tööle sain ma tänu ühele hosteli kaaslasele kes oli siit just tulnud ja teadis et pererahvas otsib uut inimest appi siia. Niisiis sebis ta mu siia tööle. Asukoht on tõesti äärmiselt, keset pärapõrhut. Mobiiltelefon mind leviga ei toeta, küll aga üllataval kombel toimib mu netipulk(usb kaudu ühendatav jubin) ja kätte saan isegi kiiruse 512kb/sec, mis on tõesti üllatav...

 

 

Palk siin on väike 11 Aud tunnis aga samas on siin majutus ja söök ka sees. Eriti hea on söök, sest ma hindan oma söögitegemis oskust samale tasemele nagu enamus puberteedi eas foorumikaaslaste viisakusoskust.

Tuba jagan 1 Sveitsist pärit kutiga, kelle iseloom on väga chill, huumorit meil jagub ja parem kui üksi passida. Pean muidugi tunnistama et päris õige ja ehe farm siin ei ole. Loomadeks on eesel Walley, Alpacker Mitchel, 2 hobust(nende nimesid ei mäleta) ja koer Flash

 

Mõned pildid loomadest mis teinud olen(kui kedagi huvitab):

 

hihip.th.jpg

 

jeek.th.jpg

 

hobune.th.jpg

 

Töö raske ei ole. Hetkel ehitame suurt veekogumis kohta, mis on vajalik selleks et sinna koguneks piisavalt vett et taimi kasta, suvel siin peaaegu vihma ei ole ja taimed tahavad elada:)

 

Pererahvas on tegelikult äärmiselt Inteligentne.

2 venda (1 on õppinud Hong Kongis juurat, teine on tuntud helilooija/laulija). Naised neil on tavalised perenaised(st hoolitsevad toidu jne eest). Nende 2 tütart Michelle ja Alice, on võrratult kenad tüdrukud (esimene oli 17 ja teine 18). Nendega ikka chillime ka ringi, aga ilmselt need tüdrukud olid vist ilusalongis kui vanajumal mõistust jagas.. Ja sellepärast üritame natuke neid vältida.

 

(Hetkel kisub kiireks ja täiendan esimesel võimalusel)

 

õigekiri annab soovida. Näha jah, et kutseka mats :D . Ei täitsa vinks voks blogi on :P

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.