Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kaspar

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 295
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,734 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info kaspar'i kohta

  • Aste
    Krõbe Vahvel
  • Sünnipäev 29.04.1994

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Minuarust oled sa täielik idioot, aga igalühel oma arvamus.
  2. Megapikslite järgi ei tasu kere kindlasti valida. 16mpix on juba täiesti küll ja enamaga pole väga miskit peale hakata. Muidu on kere täiesti arvestatav. Obektiiv on halb.
  3. Olari rääkis enamvähem jah kõik ära, mis vajalik. Ise ostsin 2 aastat tagasi omale canon eos 550d koos kit objektiiviga, ning võin julgelt öelda, et selle kit objektiiviga pole mitte midagi teha - ei sobi ühekski asjaks. Soovitaks osta uus kere ja järelturult sobiv toru sinna ette. Isegi kui soovid kit objektiiviga pildistama hakata, siis on mõtekas nad eraldi osta, sest kõik tahavad oma saastast kit objektiivist lahti saada - neil on järelturul väga väga palju. Lisaks tulevad kasuks erinevad adaptrid, et saaksid erinevate firmade objektiive kasutada (näiteks sõprade omi). Kui oskad manuaalselt juba fokuseerida, siis vaata ka m42 keermega objektiive, mis on väga alahinnatud, kuid väga hea pildikvaliteediga.
  4. Üldse kohe see filter seal toru ees ei meeldi, mis teeb neid valgusallikaid selliseks. Võiksid hakata pildistama Zenitiga jälle. Väga meeldisid need pildid, mis kunagi olid sellega teinud. Muidu jah, need vene objektiivid on kordades paremad, kui see kit obje (endal sama). Aga muidu edu!
  5. Päris kena see viimane. Joonistasid majad ise muidu? Viimasel pildil aga häirivad muidu need lens flared, mida võiks minumeelest üks olla. Muidu päris viis.
  6. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/9849231/North-Korea-video-shows-US-city-under-attack.html Allpool on video tõlge ka inglisekeeles. Mõtted?
  7. Kui paari päevaga vaja saada, siis pead ostma Eesti poodidest. Näiteks surfhouse-st saab netist tellida, kus vahest on head soodukad.
  8. Vahepeal, kui kõik tellisid hiinast asju, siis mõtlesin, et tellin ka paar sellist koopiat omale. 5-st mp3-mest töötas 2 korrektselt ning nende akud kestsid ka paar tundi ainult. Niiet enda isiklik kogemus on halb. Ise aga arvan, et mp3-mängijad hakkavad vaikselt välja surema. Igal teisel potensiaalsel mp3 ostjal on juba nutitelefon olemas, mis asendab mp3-me suurepäraselt. Kui aga otsustad, et hakkad tellima, siis arvesta, et see raha mis sa investeerid võib sul tagasi teenimata jääda.
  9. kaspar

    Kustutada

    Kui saladus ei ole, siis kui palju töötajaid teil firmas on? Respect, et oled suutnud firma püsti panna, mis ei lagune aastaga, eriti veel sellisel alal.
  10. kaspar

    Kustutada

    Ega need vektortööd nüüd misteab kuikallid ka pole. Ei saa öelda, et ühekordne väljaminek, suuruses 50-100 eurot on tavainimesele püüdmatu summa. Vähemkogenud kunstniku käest saab odavamalt isegi. (Vähemkogenud all ei mõtle väiksemate oskustega) Veebilehel pilte vaadates, tundub nagu sa reklaamiksid ennast kui Porsche logo loojana. Ega nii ta päris pole ju?
  11. Arvan, et võib vist teema kinni panna. Saime kokkuleppele ja logo on ka nüüdseks valmis juba.
  12. Väga paljud firmad teevad logokonkursi ja maksavad ainult võitjale, teised ei saa midagi. Tihitipeale on ka märgitud juurde, et kui sobivat logo ei leita, siis ei saa keegi midagi. Minu arvates täiesti mõistlik suhtumine, eriti veel foorumis, kuhu ei ole kogunenud professionaalsed kunstnikud. Ei saa väga loota ju, et iga käki eest, mis kokku klopsid, saad raha. Kindlasti oleks inimestel motivatsioon suurem, kui sa tooksid välja ka summa, mis sa oleksid nõus välja käima logo eest, mis sulle sobib.
  13. Logo tähendab seda, et see on iseloomulik mingile ettevõttele või üritusele. Logo peab olema unikaalne, ei saa olla kokku pandud erinevatest piltidest. Sinu loogika järgi võiksin lõigata mingist pildist bruce willise pea välja ja öelda, et see on nüüd minu firma logo. Ütlesid, et võid teha ka nullist ise, aga võtab rohkem aega ja tülikas. Milleks üldse tööd teha, pangast saab relvaga palju kiiremini raha kätte ju? Paljud on nii teinud - järelikult peab olema õige ju!
  14. aga väga ilus see tegu nüüd ka pole
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.