Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kodujuust

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    55
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Kodujuust'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 03.04.1991
  1. 1 küsimus ,mitmele inimesele ?(umb)
  2. kellele ei meeldiks ujumas käija Soojad varbad ja roosad varbad
  3. Eile lahkus elavate kirjast näitleja Gary Coleman. Kunagine lapsstaar ja 1980. aastatel vändatud komöödiasarja «Diff’rent Strokes» täht jõudis elada vaid 42-aastaseks, kirjutab Digitalspy. Mees viidi kolmapäeval kukkumise tõttu tekkinud sisemise verejooksuga haiglasse. Neljapäeval langes ta koomasse ning reedel ühendati ta elushoidvate seadmete küljest lahti Mehe perekond ja lähedased sõbrad olid surma ajal tema voodi ümber. Coleman kannatas lapsest saati neeruhaiguse käes, mis pärssis ta kasvu. Seetõttu jäi mees elu lõpuni 142 sentimeetri pikkuseks ja vajas iga päev neerudialüüsi. 1978-1986 aastal valminud sarjas «Diff’rent Strokes» mängis Coleman Arnoldi nimelist poissi, kelle tunnuslauseks oli «Whatchu talkin’ ’bout Willis?».http://www.elu24.ee/?id=269284
  4. ei hakka laimama, saan täiesti aru,missiis ,et täiesti juuatäis aga..need väiksed kokkutulekud:P
  5. Loodan,et keegi ikka siis kohale ka tuleb.
  6. Ärge vaielge , targem annab järgi. Aga jah kes tulijad siis postitage, mitte ärge vaielge.
  7. Päev korras! Pu%si !! Täna tüdruk keda sebisin lasi teise vennaga ringi.. Ei ültse ei ajanud vihale..PUTSI EKS ?
  8. Et mõtlesin teha eraldi teema sellejaoks. Kokkutulek võiks olla 29. Mai 2010. kell 15.00 Estonia teatri taga.(TALLINN) Ühesõnaga kes kohale saaksid tulla jätke postitus allapoole. Edasi kuhu minek seda ei kujuta praegu veel ette ka, eks pärast ole näha!
  9. 38-aastane Paul Dedrick Gray leiti surnuna oma kodulinnas asuvast hotellist. Gray elas USA-s Iowa osariigis asuvas Des Moinesi linnas ning esmaspäeva hommikul kell 10.50 kohaliku aja järgi leidis hotelli TownePlace Suites töötaja mehe ühest numbritoast surnuna, vahendas Blabbermouth. Surma põhjus on esialgu teadmata, kuid politseiametnike sõnul pole täheldatud vägivallamärke. Lahkamine ning toksikoloogiauuringud, mis võiksid surma tagamaadele valgust heita, viiakse läbi täna, 25. mail. Varem on Grayl narkootikumide tõttu politseiga pistmist olnud küll. 2003. aasta juunis põrkas tema juhitud sõiduk kokku teise autoga. Saabunud politsei arreteeris muusiku kokaiini, marihuaana, uimastikasutamisega seotud esemete omamise ja liiklusmärgi eiramise pärast; talle mõisteti aastane tingimisi karistus. See intsident põhjustas teatava tormi metalbändi fännide seas, sest enamik Slipknoti liikmeid (va Corey Taylor ja James Root) esinesid avalikkuse ees maskides. Arreteerimisega seoses ilmus avalikkuse ette Gray politseifoto. Gray sündis USA-s Californias, kuid kolis hiljem Des Moinesi. 9. juunil peaks Tallinnas klubis Rock Cafe esinema USA/Brasiilia bänd Hail!, mille liige oli ka Paul Gray. Rock Cafe programmijuht Gunnar Viese ütles, et loodetavasti leitakse Grayle Tallinna kontserdi ajaks vääriline asendaja. Kas kontsert võib ka ära jääda, Viese esialgu öelda ei osanud.
  10. Rootsi-Norra filmistuudio otsib Rootsist karvaseid nudiste, kes oleksid nõus uues filmis esinema. REKLAAM REKLAAM GLAMUURIGALERII 21:33 15.05 Cannes 2010: kõige kaunimad kleidid Filmitegijad otsivad inimesi massistseeni, kus kujutatakse nudistide rannal olijaid, kirjutab The Local. Filmi «Theory and Practice» tegevus toimub 1970. aastatel. «Filmis osaleda tahtvad inimesed peavad olema nudistid ning hea kui neil oleks lisaks kehakarvadele ka pikad juuksed,» lausus statistide palkamise eest vastutav Fredrik Fornänger. Hoolimata tänapäevasest karvadest vabanemise trendist on üsna paljud end karvaseks pidavad filmistuudiole pakkumas käinud. 70 soovitud inimesest on puudu veel vaid 15. Filmitegijate arvates leitakse ka need. Filmivõtted algavad juulis Rootsis Götalandis asuva Trollhättani linna lähedal. Film peaks Rootsis ja Norras vaatajateni jõudma selle aasta lõpul.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.