Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rauno .

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    138
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Rauno . poolt

  1. LOL'd Igatahes ilus areng, edu edaspidiseks. Hakkan ise ka rohkem hardcore bottima, kui randomid ka juba toimivad ja babysittima ei pea
  2. Pilt ka vahelduseks, pole palju jõudnud teha, kuna enamasti peab scripte babysittima ja mul pole alati kaua aega arvuti taga istuda. Küsiks ka palju magic seedid maksavad? Ma ei tea nendest hindadest veel sittagi.
  3. Tõstatan vana teema, kuna uuriks selel trial memb pikendamise kohta, ma tean, et varem sai teha uue kasutaja 1.7 euro eest kuskil membuks, kuid täna hakkasin tegema üht uut kasutajat memberiks ja ei saagi nii odavalt enam, aind täishinnaga saab. Kas keegi teab ehk on mingi muutus olnud vms ?
  4. Jäin krt magama ja see evlil chicken tappis ära mind vist, igatahes kõik suled kaotasin ära. Mingit screenshoti mul praegu pole, panen uuesti bottima hetkel. Boti nimi on wBOT
  5. Tegin siis täitsa uue kasutaja ja tegin käsitsi fishing 12 mingi kuradi 3 tundi, googeldasin vähe, ja leidsin juba täitsa asjaliku oldschool boti. Hiljem lähen kindlasti powerboti peale üle, kui too ka kunagi välja tuleb. Igatahes, plaan on täie pasaga lasta, sitta sellega, kui jääb ka kuhugi randomisse või kuhugi puutaha kinni, ikka edasi. Mingeid Goale ka pole, täitsa oleneb mis script fungab hästi ja seda siis lasen. Praegu tahaks koguda persetäis sulgi ja siis haigelt fishingut teha
  6. Müün siis 14$, hinna lepime kokku, PM
  7. Ostsin jälle mõned dollarid, soovitan ostan temalt, kuna saad kindlalt kätte.
  8. Saab küll, ma ka näinud 400m spinnil.
  9. 2 korda purjuspeaga jäin politseile vahele alaealisena muidugi, ja kui olin olnud 18 kuskil paar kuud juhtusin ka plate peale ehk kainerisse, jube häbi oli ikka sõprade ja sugulaste ees selle plate pärast. Rohkem sinna ei sattuda eitaha ja ei soovita ka kellelegi.
  10. Ei oska midagi õelda, pole kokku puutunud ja täiesti tundmatu mulle.
  11. Mõtlen ikka kuidas on illuminati seotud vabamüürlastega, sest siim kallas on tuntud vabamüürlane, või vähemalt kahtlustatakse, ja ka Toomas-hendrik Ilves ja Lennart Meri on väidetavalt vabamüürlased. Leidsin ka ühe filmi mis on väga põhjalik, kokku on 13 filmi, pole endal aega vaadata, aga ehk kedagi huvitab. Soovitan igatahes. http://www.ulmefilm.ee/vaata.html Kas sina oled valmis ärkama?
  12. On juhtunud ka kordi kui olen ärganud öösel kell 2 ülesse ja pelmeene hakanud praadima.
  13. Kas see pole kuidagi seotud ka vabamüürlastega? Võimalik, et eksin. Aga uurisin ka kunagi kõvasti seda teemat, muutusin väga paranoiliseks , ja ei viitsind enam uurida. Minu meelest on ka parawebis väga põhjalik teema selle kohta, kus on väga palju fakte jne.
  14. Jap, verifies ka mul ära. Soovitan.
  15. Tra kaotasin eile rahakoti, kus oli 90 eurot ja 2g bobi, täna fb-s kiri, et üles leitud, MINGEKÕIKPUTSIKUIÕNNELIKMAOLEN.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.