Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PatsiPille

Liikmed
  • Postituste kogus

    24
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1,860 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info PatsiPille'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 05.05.1995

Isiklik info

  • Asukoht
    Eest
  1. PatsiPille

    Abi vaja.

    Tere , ma tahaks teada kuidas murda näpuluud ilma valuta? Ärge palun sõimama hakake , et ma proovin lahe olla vms . Lihtsalt , tahan teada kuidas murda sõrmeluud ilma valuta.
  2. unustasin sulle hea mängu anda khm ,s ee ka .............. gta kõik osad kuni vice cityni
  3. Tere , mul on Vegas Pro 11 selline mure , et kui vajutan ''Render As'' siis ta annab mingi errori kus on kirjas :''an error occurred while creating the media file'' Ja ma lasin selle arvutist maha , installisin uuesti , ja ikkagi midagi ei töötanud . Tegin mitu korda uuesti , ja ikka ei töödanud . Keegi saaks lihtsat abi anda kuidas selle saaks kuidagi ära parandada ?
  4. Endal vahel si*ta lahti ei löö ??
  5. See pole mingi uudis , et ta pole kuul käinud . 1969 Läks neil selle raketiga seal midagi rikki , ja siis tehti need stuudios . Kõik oli Raha eest . Ma võin ka raha eest siiin rääkida , et ma tegelikult kirjutasin Michael Jacksoni lood . Ma lihtsalt ei saa , millised idioodid on sael telekate ja arvutite taga kes jäävad kõike uskuma . Sama hästi võib tegelikult see Marsi maandumise jutt ka olla võlts . Aga kunagi ju ei tea .
  6. Tere , tähendab , ühel mu pereliikmel on Facebookiga probleem . Kui ta on olnud eemal Facebookist 2 min . Või isegi rohkem , siis see facebook ütleb et vestlus on mitte kätte saadav . Facebook välja teda ei logi , aga kontaktidega ta suhelda ei saa . Tahaks teada kuidas ta selle ära saaks et seda enam ei juhtuks ?
  7. Modern Talking on ka hea jah
  8. Sunday : Aga Justin Timberlake oli Nsyncis . Tema lõi läbi . JC ka . One Directionist saan kah aru .
  9. Kusjuuures isegi natukene ootan , uued ained tulevad ja mis iganes ;D Uued õpilased jne Sõpru võib ka korraks näha eks Aga muidu nagu eriti ei tahaks
  10. Oasis : Kusjuures ei tahagi , sest osad inimesed ei teagi ju siin vahvlis mis asi ongi õige muusika , ainult kuulavad seda mis neile ette jäävad ja peale surutakse .
  11. Võib olla tegelt jah läksin liiale
  12. Tere , tahtsin teada , kas keegi teab mis mäng on Tekken 6 ning kas omab seda mängu ? Ise oman seda mängu psp ja ps3el . Psple tõmbasin ja Ps3 ostsin . Tahaksin teada , kuidas saaks selle Azareali v mis iganes see draakon ka ei oleks . Seal viimases levelis . Arcade versioonis , on see draakon Azazel vms . Et kas saaks ta kuidagi unlockida ? Oleks suur soov ta unlockida . Ning tahaks paar head cheati endale psple . Keegi teab mingeid ? Minu enda lemmik karakter on Hwoarang . Ja mis teie lemmik karakter on ?
  13. Tere hommikust . Tänapäeval siin vist nüüd muusikat ei tehtagi . Mõtlen seda Biiberit viimasel ajal ja neid teisi . Ainult paar head laulu siin tehakse . Et jah . Tahan küsida kas kuulate ka 80 ja 90ndate laule ? Nt 80ndatest hea näide : Bros . Kui teie seda pasaks peate , siis ilmselgelt te ei tea mis asi on muusika . See dubstep ei ole siin mingi muusika . Aga mis teha ju , igal ühel oma maitse , Ning ma ei soovi siin tülli minna ega sõimukirju saada sest mina räägin nii nagu asjad on . Ja 90ndatest ka hea näide : Nsync . Saab näiteks tuua ka BSB (Backstreet Boys) Ja tahaks rääkida ka veel sellest et dubstep ei ole leiutatud mingi 2009 vms . Skrillex ei loonud dubstepi , ta ei ole mingi dubstepi kuningas . Õiget dubstepi tehti juba 70ndatel ja midagi sinna kanti . Paarpäeva tagasi käisin Pärnus , kamp noori tuli vastu ilge pask muusika käis mis nende jaoks ei ole pask. Kuna minul on oma maitse , ei taha jällegi sõimu kommentaare siia saada . Ise harrastan seda 80ndate poistebändi Bros ning Nsynci . Vahel kõlbab ka One Direction ja Cody Simpson . See mida siin tänapäeval tehakse ei ole eriti nagu muusika . See kõik on selleks et brainwashida 10-14 aastaseid lapsi kes kuulavad enda Bieberit ja Rihannat . Ja juurde peaks lisama ,et Michael Jackson tegi ka õiget muusikat . Ei soovi sõimukirju ja sõimukommentaare siia.
  14. Ei tea , kui koolis ära löön siis ei lähe arsti juurde Aga jah Praegu on see koht suht tundlik kah
  15. Tere , käisin täna veekeskuses , ja siis käisin mägi jões . Ning siis kuidagi nagu lõin kogematta täiest jõust enda küünarnuki ära . Aga seal küünarnuki juures on see närv või mis iganes , niiet õigemini lõin selle koha ära , Ja see valutas mingi 1 h . peaaegu . Või 20 min. Ja tahaks teada kas ma kahjustasin ka närvi või mis iganes ? Ja kas kellegil on nii juhtunud ??
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.