Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

saladus

Liikmed
  • Postituste kogus

    30
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info saladus'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 26.07.1994
  1. saladus

    O: Maini

    http://www.vahvel.net/showthread.php?66497-M-cb-117-126-4x99-33M-pank
  2. Usaldusväärne, ostsin pinni! Kõik sujus edukalt ja kiirelt! Teinekordki:P
  3. Lõpetasin ka see aasta , eksamid: esta-3 mate-4 ühiskond-4 eksami hinnetega olen rahul ja edasi gümni!
  4. Ise ootan juba pikka aega ,et see lumi ära sulaks . Muidu paari nädala pärast on tulekul siis Aprilia Sr50R 2007 aasta väljalase , LS on ~900 märtsi lõpu poole riputan pilte ka ülesse;) Värvilahendus on valge/sinine (stock)
  5. Tere , kas keegi oleks nii hea ja tõmbaks selle : http://www.annaabi.com/materjal-22598-k%C3%B5rboja-peremees PM'i paluks:) ette tänades , saladus.
  6. saladus

    M: Mint cake .

    Tere , müügiks on siis mint cake . Hinnaks on 40.- Pank: Swedbank Stock: 3 Kui täieneb annan teada. Ette käin 40+ tehingutega inimestele. MSN: [email:18oduuy4]saladus.millid@hotmail.com[/email:18oduuy4]
  7. Uus skill ei tule kindlalt sailing , jagexi moded mainisid juba ,et skill tuleb combati põhine ning enne kevadet see välja ei tule . Ise ootan uut skilli ning kuuldavalt pidi tulema välja ka uus item " Dragon C'bow"
  8. Tere , palju saaksin sellise kasutaja eest : 93 hp ,81 attack , 85 str , 83 def , 99 range , 70 pray , 69 summ . 3x 99 = Range , cook , fletch . Qp on 141 . Pangas on 340M sula .
  9. Kui ma ei eksi , siis sina oledki see spammer , kes seal spammis ja õiendas . Mis sa arvad ,et teistele meeldib kui spammitakse mingit jura seal koguaeg ? Muidu kõik , kellel on vähegi huvi , astuge läbi ja mängige Server on alles avatud , mõni asi vajab veel sättimist , ütleme nii ,et server areneb järk-järgult . Mängijad on pidevalt sees . Kõige parem on ise tulla ja vaadata oma silmaga üle . Kindlasti nii mõnelegile hakkab Kuressaare Rollimängu server meeldima . Saladus .
  10. saladus

    M: 4m - 25.-

    kuule mida sa postitad kui midagi ei tea ? Närvi käivad sellised vennad kes räägivad asjast millest nad ei tea s*ttagi . High või siis d stone method .
  11. saladus

    M: 4m - 25.-

    mida sa sogad siin ? Kui ei meeldi midagi siis ära vaata!
  12. saladus

    M: 4m - 25.-

    Müün siis 4M , 25.- ea Ette ei anna , kui ainult modedele ja 20+ tehingutega kasutajatele . Solle ei soovi ja ainult Swedbank = hansapank . Postitage msn'id kes tunnevad huvi Kuigi olen alles uustulnuk olen usaldusväärne . Niisama postcountide kogujad , koguge poste mujal . Tänud! , Saladus .
  13. ärge hoogu sattuge eks ? Minul juba 4 klassivenda said 10 päevaks banned . See ei ole nali vaid tösi .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.