Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Thug

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    232
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    90%
  • VP$

    12 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Thug'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 20.03.1993

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Midagi humoorikat,teatud lühike lause ette ja lause lõpp särgi taha. Steveni poolt pakutud pildid on ka ''I'm so high right now,nothing cant hurt me'' Meenutab vähemalt seda lauset
  2. Thug

    Annan ära!

    I'm pretty sure that you will. Palju õnne siis Seisiima'le! Teema sulgeda.Gf RS
  3. Thug

    Annan ära!

    6 minutit veel! Tahaks veel lisada,kuna teen RSiga lõpparve,siis võite 99% kindlad olla et kasutajaga ei tule jamasid(V.A kui Krana/Bum midagi ei tee,tagasi ei tõmba or something). Saate full info kaasa.
  4. Olen ka nüüd natukese lugenud,ning pean tõdema et jääd S'ile alla,aga küll sa ka tänu kriitikale/soovitustele sellel ''alal'' paremaks saad Välimuse ja enda hobi kohta,ära mõtle mida teised sinust arvavad. Sul on enda hobi ning ka mõnes mõttes töö.Seega,tegele sellega edasi,kuni sul endal huvi on selle vastu.Ise plaanin ka IT jms asjadega tulevikus tõsisemalt tegelema hakata. Jamh...Õigekiri on teatud kohtades kohutav,no offence (juppid,kukku jms). Aga jah,best of luck,with w/e you're deciding to do Cheers.
  5. Thug

    Annan ära!

    Cb 3 f2p skilleri,rc 51,crafting 50,smithing 40,mining 33,fm & wc 30. Pank ~550k. Loosin uue omaniku välja kell 20:10 ! Good luck
  6. Miks teil accounti vaja: Kuna otsin juba pikemat aega endale f2p skillerit,ning hetkel kasutaja millega mängida pmst puudub. Mida te sellega edasi teeksite: Rc 60,teeniks natukese raha ja siis muud skilid ülesse(Rc 60+,fish 80+ jne),lõpuks arvatavasti laseks firemaking 99 & liituks Peaceful'iga.
  7. Jah,on Tegelt,oleks teatud inimesed siis isegi julgeks ise ka. Ainuke asi,nad hakkavad kohe kisama kui midagi kuulevad. A.la ''Oh my god,did you see that?!'' jne.Ning kui keegi ütleb,et nägid/kuulsid midagi,siis kohe teised hakkavad ka rääkima ''Oo yeah,I noticed that too'' . Muidu on super saade,38 päeva järgmise osani.
  8. Pac,ma saatsin raha ära,SMSi kustutasin ära. Graasor,jaga siis pilti,kus on näha et pole raha ära saatnud?Ja palju sa tahad 150k fm expi eest,50ekr?Gtfo,tõesti.Sa pidid alguses üldse tasuta orjama mul.
  9. Pac,tahad et teen telefonist pilti,kus on kirjas et raha on saadetud? Las Grassor teeb rate.ee maksete ajaloost pildi vms. OldSchool,jah see tähendab seda.Aga ma pole scammer >.
  10. Taavi,lubasin ja teengi seda.Viiendal võtan sinuga msnis ühendust. Toxic,vale pin oli ju. Ning Grassor,ma saatsin ju solid ära,mis sa veel tahad? 150k fm expi eest 200ekr..?
  11. Ojaoll,+1. Anyways,maksin Grassorile raha ära,tüüp sõimas piltide lõpus mind ning blockis,seega me ei saanud hinanst rääkida.Palusin uuesti lisada ning ta andis andmed,saatsin rate.ee solle.
  12. Ei taha sellist täpselt,ainult ääred taolised,nagu sellel signal seal on. Bump.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.