Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

cky

Liikmed
  • Postituste kogus

    133
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info cky'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 23.11.1990
  1. Sellisel juhul soovitangi end meeskonda võtta, et saaksin aidata teil ühtlasti planeerida ka müügikuupäeva ning broneerida arvutimängupoodidega launch day. Kindlasti tuleks ka mängu jaoks organiseerida ETV/Kanal 2/TV3/TV6 poolt otseülekandes olev kajastus. Õnneks on mul ka veel õnneks vastupandamatu sarm ning olen kindel, et saaksime ka massimeedia mängu avamise päeva jaoks konksu otsa! Jään uuesti teie tagasisidet ootama ning loodan, et muudate meelt!
  2. Mis seal imelikku on, sõbrad vestlesid pärast temaga ja olukord rahunes, siis tuli jutu käigus välja. Tüüp ütles isegi oma nime, aga paraku ei jäänud meelde. Huvitav, et kaheldakse ainsas loos, kus inimene kirjutab, et sai ise peksa, aga kui 10 rambot kirjutavad, et peksid ise kellegi paralüüsi, siis väga hull ei ole.
  3. cky

    .. kustutatud ..

    Mis kuradi skeem, ma pidin seda 5 korda lugema, et selgelt sotti saada. Ühesõnaga, sa tahad, et su tulevane "töötaja" võtaks endale riski jääda nulli või isegi peale maksta, et saaks sinu heaks tööd teha? Sisuliselt võiks igaüks omale ükskõik kust serveri hankida, sinna SMS-teenused külge visata ja nii raha teenida ning ei pruugiks isegi ise asja rahastades sama palju miinustesse jääda kui sulle võlgu. Ja välja jääks ka sinu firma promomine, mille eest sa võiks kusjuures juba kõigile seda teemat lugenutele raha maksta, kuna muudmoodi selle biznisega rikkaks just ei saa.
  4. Kas just piinlikum, aga kõige veidram moment küll. Sõime sõbraga kunagi paar tabi hapet, istusime tema pool ja järsku kõnnib tal tädi uksest sisse, täpselt peakimise ajal. Kuna mu trip oli niigi intensiivseks muutunud ja sisuliselt juba bad trip ka saja asja pärast, mis süütunnet edasi kütsid, siis lõpuks lihtsalt mingitel põhjustel nutsin põlvili ta tädi ees samal ajal kui tädi sõimas samuti hapet söönud sõpra ning ka ühtlasi mind. Tädile end rohkem näole anda väga ei tahaks.
  5. Käisin linnas, jõin kõvasti, rääkisin juttu, hakkasin tülitsema, sain vaieldes hoopis teise isiku poolt külje pealt rusikaga näkku. Selgus, et lööja on madalast saadik poksitrennis käinud. Sain silma alla titaanplaadid, mis purunenud sarnaluu koos hoiavad. Närvid on juba ka poole aastaga pooles näos enam-vähem taastunud. Erinevalt teistest, 9/10 postijatest siin teemas ei läinud ma hiljem kunagi tagasi ja ei löönud talt vindiga pead kõrvade vahelt minema, aga noh, ma ei tea siiani, kellega tegu ka täpselt oli.
  6. Teil on vaja ka turundus- ja müügijuhti ning just mina olen õige valik selle ametikoha tarbeks! Mõistan, et mõtlete, et selle valikuni te peate jõudma alles siis, kui mäng on valmis, ent turundus- ja müügijuht ei müü ainult mänge CD-plaadil, vaid ka kannab hoolt selle eest, et mäng juba arendustsüklis tunduks lõpptarbijale sobilik ning et massid seda tarbima hakkaksid. Kogenud arendajana teate te muidugi kindlasti, et sellise asjaga tegeleb reeglina projektijuht, ent ettevõtte suurus ning eelarvekitsikus ei luba seda teha, seega teine parim variant on kaks-ühes müügi- ning projektijuht. Siinkohal astungi mängu mina. Kas oma curriculum vitae võin saata sellesama e-posti aadressi peale? Jään südamest teie vastust ootama ning loodan, et ei ole teie meeskonna jaoks alakvalifitseeritud!
  7. Sa ei söö nutellat saiaga, sest tee ja nutella koos ajavad hambad valutama. Sul on kaks jänesekäppa ja endal kaks jalga. Jõin täna viimase paki teed ära. Läksin siit teise dimensiooni, siis sõin hilisõhtuooteks lõviputru.
  8. Laps, sul vedas, et õndsad kaasfoorumlased postitasid informatsiooni video olemuse kohta, vastasel juhul oleksin ma selle ülivihase sõimu peale, mis mu naiselt, teda kell 3 öösel äratades, tulnud oleks, sinuga seda viha jagama tulnud.
  9. cky

    Kes sina oled?

    Sangviiniline temperament kirjeldas mind nagu biograafia.
  10. Poest: Sokid, pudel veini, kimp banaane. 20€. Mitte poest: snus, 30€
  11. Jõin 16-aastasena mingite õlidega, keda väga ei teadnud, liikusime nagu kunnid, viinad põues, mingile staadionile Pelgulinnas. Ühe kuju hüüdnimi oli "kuuki", kutsusin teda naljaga kuukiks, küpsiseks, dominoks, kräkkeriks ja nii edasi. Staadionil tuli välja, et poisil on päriselt hullupaberid, kui olin juba piisavalt läbi omadega viinast, lõi peaga näkku. 7 tema õlist sõpra tulid ka peksma, minu sõpru oli 2 ja üks magas juba põõsas. Lahkusime sinikatega ja veidi marraskil nägudega, vastu lüüa väga ei jõudnud, sõber sai paarile veidi pihta, aga sellega ka piirdus. Nonäed, peksasaamise lugu.
  12. Mul on kokku olnud umbes 7 erinevat PayPali ja kõik on verified. 5 neist on miinustes tänu petistele aga raha minu kontolt ei ole kuhugi kadunud. Kahel juhul tean kindlalt, et tegemist on olnud varastatud kaartidega. Siiani on mu õige konto kenasti operatiivne ja ei ole ühtegi probleemi. See tekitaks korraga tuhandeid probleeme erinevate poodidega, kes aktsepteerivad PayPal'i. Kujuta nüüd ette, et näiteks mina varastan sinu PayPal'i ära, kannan selle raha oma kontole ja lähen ostan selle eest netipoes kaupa. Ainus, kes sellise skeemiga rahast ilma jääks, oleks kaupmees. Ükski äri ei nõustuks PayPali kasutama kui on nii suur risk rahast ilma jääda. Rahast jääb ilma ikka vahetu kontakt, kellele raha saadeti, ma võin 99% kindlusega öelda, et PP'l ei ole esiteks sellist inimressurssi, et hakata iga vargust kuhugi jälitama ning teiseks viitsimist. Ma tean täpselt samamoodi, mida PayPalile teha meeldib aga ka kuhu vajutada saab ja mida teha, et asjad paremini laheneks. Aga mida ma küll ei tea, on see, miks sa arvasid, et see lause siin asjalik argument oli, kas selleks, et saaksid tõestada, et sa ikka taipad midagi? Mis puutub IP-sse, siis teadmiseks, et kumbki, PP ega eBay ei kasuta ainult IP'd varikontode tuvastamiseks, vaid lisaks veel flash cookied, IP asukohad, ja igasugused proxyd võib ka vabalt ära unustada.
  13. Julgen arvata, et kusagil 40-64€ tunni eest.
  14. 640x390 reso? Mis kuradi reso see on? 640x480 on veel mõistetav. Nii palju võin sulle öelda, et see klipp kindlasti 640x resoga tehtud ei ole, selleks ajaks vahetad sa lihtsalt reso ära ja mängid sellega demo ette. Tõmbad moviemaker packi, mis lisab sprited tekstuuri parendamiseks, moviemaking confi, mis õiged graafikaseaded CS-is ära laeb, AA & AF põhja, samuti mipmap videokaardi seadetest, ühesõnaga kõikvõimalikud kvaliteediseaded keerad põhja. startmovie'ga teed pildid ära, VideoMachis teed uncompressed .avi faili ja selle importid Vegasesse. Salvestada on mõistlik x264 koodekiga ja netist leida korralikud seaded selle tarbeks. Ühesõnaga keerulisem, kui sa arvad.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.