Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

otukas

Liikmed
  • Postituste kogus

    38
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info otukas'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 20.10.1988
  1. Nii, sain kätte Kaarel Randeri, kes scammis mult suvel 20 eurot ja nüüd väidab, et seda tegi tema vend Siim Rander. On siin keegi, kes on neilt raha kätte saanud, a la uksetaga käinud vms?
  2. Kuna viimasel ajal on taas kasvanud igast vendade hulk, kes ei suuda oma võlgasid ära maksta, kui nende Paypalid limited lähevad või ei saa hakkama Paypalile info saatmisega, kui teenusepakkuja midagi checkib, siis panen siia välja võlglased ja nende nimed ning oodatud ja tasutud saab igaugune mõistlik abi, mis viib raha tagasi saamiseni. Viljar Keerma - võlgu 40 euri, kadunud, telefonile ei vasta. MSN on [email:6vhrr0s3]example0x@hotmail.com[/email:6vhrr0s3], seal on ilmselt mu ära blokkinud. Reelika Õkva - 12 euri, jättis üldse maksmata, kui oli tarvis mulle dollareid kanda, sai 12 euri ette, vastu ei saanud ma midagi. Keegi tema vend kasutab vist kuuldavasti õe nime ja kontot. Revo Mandel - 20 euri, algul suhtles ja lubas korda ajada kõik asjad, nüüd on juba pikemat aega kadunud. Oleks väga abiks, kui mõni neid isikuid tundev inimene aitaks asjad joonde ajada.
  3. Teavitan, et minu MSN [email:1jn8t0cg]kossuleht@hotmail.com[/email:1jn8t0cg] on häkitud ning seda kasutab keegi isik X, kes üritab erineval moel minu nime all scammida. Ärge laskuge temaga vestlustesse ega kandke kuskile mingit raha. Minul on ainult üks kindel Paypali konto ja seda inimesed, kes on mult midagi ostnud või mulle müünud, teavad. Scammija IP aadress on teada, homme teen ID-varguse kohta politseisse avalduse.
  4. Nad kipuvad jah vajadusel ka kolmandalt kontolt ära tõmbama raha. Mingi variant on, et kui üks konto vahepeal on raha teise valuutasse konvertinud ja siis edasi saadab, siis ei tõmmata tagasi, vaid läheb vastav valuutakonto miinusesse, aga pole katsetanud ja ja ei taha katsetada ka, sest mitme konto omamine sama IP pealt on seal suht hästi valvatud ja varikontoga pole midagi teha.
  5. Ma ei oska kommenteerida, aga kogemus PP ja AP'ga on selline, et tõmbavad ka viimaselt inimeselt raha tagasi. Seda eriti AP puhul, kes saadab lausa kirja, et vot "sult võtsime sellise summa x tagasi, kuid tea, et inimene, kes sulle raha saatis, pole selles süüdi, võimalusel ära kaupa ära saada". Ehk siis kui inimene, kellega ma tehingu teen, saab raha, mis pärast selgub, et võib olla kahtlasel teel saadud, siis tõmmatakse see raha tema kontolt tagasi ja kui ta on seda jõudnud edasi kanda, siis ka sealt. Ehk siis, kui keegi ostab teilt asju ntx varastatud kaardiga, siis jääte ise rahast ilma ja kui olete seda edasi saatnud, jääb see saaja ka rahast ilma. Alertpay puhul on nii. Paypali puhul ma pean tõenäoliseks seda, et kui osteti varastatud kaardiga, siis Kareli konto läks lihtsalt limited ja sealt ei saa seda raha nüüd enam kätte.
  6. Tere, asi lahenes täna nii, et Karel maksis mulle 315 eurot tagasi. Väidetavalt oli talle tulnud see $520 varastatud krediitkaardilt ja Paypal tõmbas mult raha tagasi ning pärast uuesti ka temalt ning tal polnud võimalik seda mulle uuesti kanda. Ühesõnaga täna pärast tema emale e-maililsaatoma asi lahenes kiirelt ja ilmselt sai Karel ka oma õppetunni kätte. Seega ma ei pea Karelit petiseks, pigem kirjutaks selle olukorra kogenematuse, hirmu ja muu taolise arvele. Mees tunnistas oma süüd, rääkis lõpuks ära, milles oli asi ja sain raha tagasi. Minupoolest võib selle teema siin kustutada. Ott
  7. Edgar Kapparov on tema vend minuteada. Venna kohta on kofferi foorumis ka teema väljas, et scammib. Täna tüüp üritas mulle 120 dollarit müüa, aga kuna nimi on Kapparov, siis teadsin juba enne, et pole mõtet asja ajada. Vend tüüpiliselt ette ei käi, vehkis veel mingi foorumi teemaga, et ta siin nii tegija ja usaldusväärne jne, et ma peaks ikka ette käima jne. Ühesõnaga pointless vend, ma ei soovita küll äri ajada temaga.
  8. Pm ideel on jumet ja 50 euri on nii väike summa ka tegelikult, et kes seda tagatiseks panna ei julge, söögu parem muru kodus ja ärgu tulgu siia äri ajama. Iseenesest tuleks tegelikult moodustada mingi, ütleme siis nii, et organisatsioon, mis perioodiliselt võlad kokku kogub mingi piirkonna inimeste peale ja need lihtsalt ära toob. Konkreetselt Tartu inimeste poolt ollakse mulle võlgu ca. 500 euri, oleksin vabalt nõus 100 euri välja käima sellele, kes need rahad ära toob. Ehk siis põhimõtteliselt seda tagatisraha võiks kasutada ka võla nõudmisteks, kusjuures ma ei pea silmas siin mingit vägivaldsust, vaid lihtsalt otsitakse inimene üles, käiakse räägitakse tema ja tema perega(enamus ju alaealised) ja lepitakse midagi kokku. Lihtsalt tegelikkuses on see võlgnike otsimine suht pikk ja keeruline protsess ja kui oled erinevatelt inimestelt ca. 20-50 euri kaupa rah ootamas, siis suht pointless ka neid ühekaupa taga ajada. Parem ühe linna võlad ühte potti ja keegi käib toob ära.
  9. Oli tal loomulikult verified, ma mujalt ei lasekski omale kanda. Ta kandis mulle dollarid ette ka, siis tegin omapoolsed ülekanded panka ja tunni möödudes hakkas Paypal tehingut kontrollima. Nõudis minult infot juurde ja Karelilt ka. Karel väitis, et saatis selle ära, aga reaalselt seda siiski ei teinud. Tundub, et ta kasutas olukorda ära ja vaatas, et saab samad dollarid ehk uuesti käiku lasta vms.
  10. Kirjutan siia vahepeal juurde, kuidas asjad on kulgenud. Nimelt olen välja uurinud, kus töötab kuti isa ja kus ema ning saanud erinevaid nende firmade telefoninumbreid. Siiani on olnud helistamised tulutud, kas on number kasutuselt maas või siis ei võta keegi toru. Whois lookupide kaudu olen saanud ka Kareli erinevaid aadresse, aga enamus neist ei eksisteeri ja telefoninumbrid on lambikad, kuigi jah, see number, mis mul ammusest ajast temalt saadud on, töötab, aga keegi taas ei vasta. Ma arvan, et ta lihtsalt ignoreerib kõnesid, sest Facebookis on vend igatahes käinud, samas sealseid kirju ka ignoreerib. Veebikonstaabel pole midagi vastanud, kui muu ei aita, siis võtan tüübi vanemate töökaaslaste kaudu ühendust. Eesti on nii väike, et siin ei saa ükski selline petis lambist ära kaduda.
  11. Naljast on asi kaugel. Kunagi ostsin dollareid isikult Kristo Visnapuu. Sai siis mingi 70 euri üle kantud, tahtis raha ette. Dollareid ei ole siiamaani, kuigi tüüp palus msnis, et ma teda siin foorumis petiseks ei nimetaks ja et tal konto läinud limited ja nüüd püüab selle lahti saada. Ühesõnaga näen, et oled välja ilmunud. Seega palun hüvita mulle 70 euri, sest sinu nimega kontole ma selle raha kandsin ja võin ka maksetõestuse sulle saata. Kui aga seda ei juhtu, siis on ainuke inimene, kelle vastu avaldus teha, keegi Kristo Visnapuu. Ning arvestades, kui palju neid pettureid on siin viimasel ajal välja ilmunud, siis järjest avaldusi tehes saaksin oma kümnel tüübil kindlasti sapsud värisema ajada ja neile trahvid kaela. Seega sinu valik, kas maksad raha tagasi või asi läheb ikkagi menti ja kulu sinu jaoks muutub nähtavasti kahekordseks.
  12. Loomulikult olen ise verified Paypal. Mul on isegi lisaks verifiedile PP'ga limiit tõstetud $10k peale ning eks muidugi oleks võinud küsida rohkem infot, aga kui oled varem teinud inimesega kümneid tehinguid ja kõik on korras olnud, siis tõesti libastusin. Samas, ma vaatan, mis veebikonstaabel ütleb ning ootan mõned päevad, et ehk ta ema vastab. Kui ei vasta, siis isa nimi on ka teada ning eks sealtkaudu saab ikka vast kontakti, sest sain siin firmade nimesid jne teada.
  13. Olen võtnud FB kaudu ühendust tema emaga, saatnud ka talle endale kirju. Tundub, et tuleb ühendust võtta poisi isaga, kui asi liikuma ei hakka. Peksuni ei lähe, sest see ei aita nii kui nii ja toob endale jama. Seaduslikke vahendeid on ka piisavalt, millega selle raha lõpuks kätte saab. Antud summa puhul on ka võimalik politseisse avaldus teha, kui asi ilma ei lahene.
  14. Ma olen selle kaks nädalat juba oodanud, diil toimus 31.05 ja kohe pandi Paypali poolt ka samal õhtul raha Held. Nüüd jäi üle ainult neile infot saata, mida jutu järgi ka Karel tegi, kuid kuna Resolution Centeris selle kohta märget ei ole(samas minu ja Paypali kõigi liigutuste kohta on), siis kahtlen selles. Nüüd pole ma teda kätte saanud ei telefonis ega ka msnis. Lõppude lõpuks on rahaasjad ikka ka tema asi korras hoida. Kui ma kelleltki midagi ostan ja raha mulle tagasi tuleb, siis on ikka õige raha uuesti kanda, mitte loota, et oh äkki nüüd saab tasuta. Mina maksin oma 315 euri talle ära, osa sellest rahast jõudis temani veel samal õhtul. Tema oli juba minu rahaga poes käinud, kui dollarid held läksid. Õige oleks see, et ta kas tagastab mulle 315 euri või kannab uuesti need 522 dollarit. Tema pole süüdi jah selles, et Paypal oma rutiinset kontrolli teostab, küll aga on ta süüdi selles, et ta pole kandnud mulle tagasi raha ega uuesti kandnud ka dollareid. Ta on mulle need summad järelikult võlgu ja see on tema asi mulle minu raha tagastada või tehing lõpuni viia. Süüdistada siin makseteenuse pakkujat on kohatu, sest Paypalil on õigus oma kontrolle läbi viia ja kumbki osapool peab olema koostööaldis. Paypalist öeldi ka, et kui Karel oleks võtnud nendega ühendust ja kinnitanud Resolution Centeris, et makse on õige, siis oleks raha ka paari tunniga vabastatud. Ma palusin tal nendega ühendust võtta, aga seda ta ei teinud ja minu saadetud info põhjal otsustas Paypal lihtsalt, et igaks juhuks saadetakse raha tagasi Karelile ja mina siis küsigu see talt uuesti, kui vaja. Ühesõnaga ma olen hetkel oma eurodest ilma ja dollareid pole kätte saanud.
  15. Minu jaoks on asi lahenenud. Ott
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.