Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

fxmect

Liikmed
  • Postituste kogus

    47
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1,860 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud fxmect poolt

  1. Tõmba parem Avast home viirusetõrje siis.
  2. 1728 Total Signatures pole pahaa... aga võiks 2000 ikka kokku saada:-)
  3. fxmect

    Kitarr

    Tellisin ikka pillipoest, praegu selle kidra heli jms kohta ei kurdagi väga. Võimedi võiks muidugi paremat heli teha aga jah.. Muigudi, kui ma ostsin siis eriti raha ka polnud.. Kuidagi üle mõistuse kerge kitarr on see, ei tea miks. Kõik sõprade kidrad vähemalt 2x raskemad. Ühel mu klassikaaslasel on sama mudel ainult musta värvi, tellitud samuti pillipoest, ja see on ka raske. Ei saa aru milles asi.. Aga see pole tegelikult üldse paha, seljavalusid palju vähem(H)
  4. praegu 10 tükki nosivad seal:)
  5. fxmect

    Kitarr

    Ma oskan nirvanalt täiesti algusest lõpuni Pennyroyal tea Territorial pissings Drain you Tourette's ja mingi lugu veel, mille nimi ei tule meelde... :eat: Teiste bändide lugusid ei oska ühtegi algusest lõpuni Minu kidrakomplekt: Tahaks varsti osta seda pedaali, kui raha kokku saan.
  6. fxmect

    Kitarr

    Ei tea gooti mulle küll ei meeldi:uni: Agajah, homme proov jälle...
  7. fxmect

    Kitarr

    Mul ka mingi harley bentoni kidra ja võim, mis sellega kaasa tuli. iseenesest väga ei kurdagi. Fännan ka nirvanat, oskan sitaks nende laule teen spiritist alustades ja breediga lõpetades. Põhiliselt ma ikka trummar, teen bändi ka mingil määral.
  8. Spikerdan vahel, bios vaatan lihtsalt õpikusse või küsin selja tagant, mõnikord venes panen paberi varrukasse vms. Kõige vingem spikerdamine kunagi oli vana eesti keele õpetajaga, lugemiskontroll. Ma polnud raamatut üldse lugenud, tegin pinginaabri pealt maha ja sain 5-
  9. fxmect

    Dr house

    Season 4 Episode 8 tuli reedel.
  10. fxmect

    Dr house

    Mõned vb ei taha ette teada, aga kes tahab see loeb(valges kirjas): "Kõrilõikajast mõrd" visatakse välja, tiimi jäävad 13, Taub ja Kutner. 13-l on huntington, selgub viimases osas. Ise vaatan iga nädal seda, hea sari on:cool:
  11. 1.55 ja 14-aastane. Lühike olen:uni:
  12. aa, ups. Sellist filmi nagu "Pineapple express" tahaks ka, kui võimalik siis ühe või kahe lingina
  13. No davai, viska mulle "mina olin siin" siis. :ty
  14. Ma tegin ühe väikse junni kunagi. Ma panin ainult valjuhääldi ise tehtud kesta sisse , juhtmed taha ja läks. Mul oli see nii väikse võimsusega, et võimendit polnud vaja. Kuskil kapinurgas on siiamaani vist alles:cool: Täitsa töötab
  15. I lol'd:D Elionist ja otsivad porri lol:D
  16. Ei tea, kas siin teemas juba on postitatud: http://www.dumpert.nl/mediabase/267271/c1e1c743/oktober_14_2008_is_de_dag.html:cool:
  17. Mina olen käinud koguaeg Kärdla Ühisgümnaasiumis:eat:
  18. fxmect

    Pildihost.

    btw, mis multi uploadi parool on?
  19. ma arvan et tal tuli neid hoiatusi juba nii palju kokku.
  20. ma arvan, et meiser oleks viimane, kes siimule peksa annaks:wink:
  21. Ise Ilves oli hommikul haiglas, õhtul juba peab kõnet:-) Ei täitsa... hea kõne:%
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.