Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

laiskloom

VIP
  • Postituste kogus

    980
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,630 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info laiskloom'i kohta

  • Teised grupid VIP
  • Aste
    VIP
  • Sünnipäev 15.06.1994
  1. Kui PM-e välja saadan siis nad ei peagi enam saadetud kirjade kausta salvestuma?
  2. Filmimise jaoks soovitan Canoni poole vaadata. Nikonid ei oma tihtipeale täismanuaalset kontrolli kõigi seadete üle, kaasaarvatud ka d5100. Fotostatiivi peaks vist juba 60€+ juurest leidma. Arvestades aga et filmimiseks, siis tuleb arvatavasti suts kallimaga arvestada ja peamine, et liikumised oleksid sujuvad.
  3. Emaplaadi tõttu võib olla küll. Kuid enamasti kipub jah probleem inverteris või valgustuses olema.
  4. Vast peaks see vidin olema: http://www.oomipood.ee/product/cmp-switch17/kolarite-korvaklappide-umberlul&f=t Kvaliteeti ei oska muidugi kommenteerida (kui selgelt heli läbi tuleb jne.)
  5. Soovitaksin natukene juurde pigistada eelarvesse ja näiteks Canon 550D ligi võtta. http://www.ishop24.ee/new/product.php?id_product=1275 Võimekuselt klass kõrgem kui eelnevalt välja toodud mudelid, oskusi rohkem tuleb siis endal parem kui algselt juba korralik kere + vajadusel saad väga korralikku videot toota. Muidugi proovi ka poes neid kaameraid, mis istub paremini kätte, millel menüü mugavam jne.
  6. Algsest serverist asi juba väga kenasti edasi arenenud. Loodame, et asi kogub populaarsust ja jääb püsima
  7. http://mystic.ee/?page=2&item=18c947d79e6def667013a9ad33712c9c&q= Siin kerge valik, saad vastavalt mõõtudele ja mustrile sobiva välja vaadata:) Ümaralt sinna 20 ja 30€ vahele peaks jääma.
  8. Kui kaameral vähegi vajadust näed siis soovitan osta. Eestis vast parim valik http://www.goprokaamera.ee Mudeli poolest soovitaks uurimat GoPro Hero 2-te. Juhuks kui tekib soov kasutada kaamerat ka mõne lühifilmi juures siis on ta ainus mudel ms pakub 90 kraadist vaatevälja. Kinnituste kohapealt oskaks rohkem soovitada vastavalt sellele kus seda kõige rohkem kasutama hakatakse (stockis müüakse erinevate klambrikomplektidega mida annab mingil määral veel ise ümber confida).
  9. Kui nüüd vaaata tagasi Vahvi algusaastatesse, polnud mingeid liigseid embleeme. Keegi ei teinud närviliselt mingeid teemasi, et midagi saavutada. Muidugi leidus postcountereid, aga see natukene teine teema. Üldises pildis oli foorum stabiilsem, juhtkond oli mõjukam ja oli kujunend välja tuntumad liikmed kes jäid silma ilma embleemitagi. Nüüd oleme aga jõudnud sinna, iga paari kuu takka toimub juhtkonnas või kuskil mõni suurem muutus, embleeme jagatakse tunduvalt kergemalt kui nende tuleku hetkel, millega kaasneb ka nende väärtuse langus. Toodetakse kiiruga migeid õpetusi, et saavutada aktivisti staatust jne jne. Võiks parem proovida liikuda selle algse seisu poole tagasi, kus kõik oli lihtsam ja samas sisukam. See on muidugi puhtalt minu arvamus ja ma ei mõtlegi, et seda peaks tegema ja see kerge oleks, aga mõttetera siiski. Päikest.
  10. Tee algatuseks ruuterile admini paneelis full reset, ehk kuskil midagi segi läinud. Ja kas sama probleem esineb mitmes arvutis?
  11. Vanus: 17 60m: 7.34 100m: 11.51 200m: 23.32 Ajavõtt: Elektriaeg
  12. Natukene näitajaid uue Pro kohta kui kedagi peaks huvitama: *Kaalub 2kg ja on 18mm läbimõõduga *15" Retina ekraan *2880x1800 ekraan *4 tuumaline protsessor (2.7GHz) *RAM kuni 16GB *GeForce GT 650M *Kuni 768GB SSD *Aku kestvus 7h / 30 päeva stand-by *2 Thunderbolt pesa, 3.0 USB *802.11n, Bluetooth 4.0 *FaceTime HD kaamera *MagSafe 2 laadija *Uus jahutussüsteem (2 ventilaatorit) *Baashind $2199
  13. Proovisin ära ja mul igatahes töötab.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.