Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

iFan

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    267
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud iFan poolt

  1. Tervist, oleks vaja navigatsiooni süsteemi Volkswagen Tauran 2006'le. Soovitav, et oleks dl link vm. Õpetus kuidas seda installida oleks ka hea Pilti: Kuskil siuke ta seest on
  2. Olin mingi 9aastane, ja lõin ühe kutile õuas näkku jalaga, ema sai trahvi. 3000 krooni vist..
  3. Tegelikult mitte, kunstnik on kunstnik ja fotograaf on fotograaf... Kaks erinevat asja.
  4. Mul on üks väga hea idee. Võiks teha embleem "Fotograaf" ning nendele, kes on pildistamise konkursis saavutanud 400punkti jagada siukse embleemi. Kuna kunstnik embleem eriti ei sobi sellele, kes pildistab.
  5. Milleks? Aktiivne inimene ei ole annetaja, et talle mingi lisa oleks antud.
  6. Enne oli nii, et jõudsin juua kohvi ja midagi ka süüa, nüüd ei jõuagi hambad puhtaks teha. Kell 7:45 koolis pean olema, ärkan kuskil kell 7.
  7. ausalt kuidas teile võib see Dota 2 meeldida? See on ju mingi bs..
  8. nja, nägin seda paar päeva tagasi youtubest... täitsa haige..
  9. Te kõik olete mingi ülipikad ju?? Mina oma 14aastaselt olen ainult 172cm.
  10. ausalt, väga hea õpetus... noh ta ainult küsib kuidas logimis süsteemi ilusamaks teha ju, mida sa selle CSS õpetuse talle annad?
  11. see tagakaane värk on nagu jah normaalne... aga see kuidagi ei sobi fontidega kokku...
  12. no te räägite nii, aga tegelikult ilma koolita teist ei tule mitte midagi välja... Kas ei või lihtsalt oma päevast paar tundi koduste ülesannete õpimiseks kulutuda? See on ju nii kerge, eriti kui vanemad võivad sind aidata... vahepeal ma ei saa aru üldse, millele te loodate? minu klassis olid paar inimest, kes said halbu hindeid veerandis/aastas, ja nüüd mis? nad ei lähe pärast 9kl. edasi mitte kuhugi. Mõelge natuke enda tulevikust, igaüks soovib endale ilusat autot, suurt maja ja palju raha, kuid te isegi ei mõtle sellepeale, et selle jaoks on vaja ka midagi teha, isegi kui käid trennis vms, ntks ma ka käin 4korda nädalas taipoksis, kuid mul on hinded korras... sel veerandil mitte ühtegi 3 ega 4, ja ma pole mingi ülitark õpilane, mul ka vahepeal koolist kopp eest, kuid ma suudan ikka normaalselt õppida.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.