Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

muNa`

Liikmed
  • Postituste kogus

    200
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    350 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud muNa` poolt

  1. muNa`

    Üldine LoL

    Dr-Mundo nii op kui full buildi kätte saab Temaga nii lihtne ära carryda.
  2. muNa`

    Üldine LoL

    Krt, ma saan kell 00:00:10 unban alles... Täna peab kaua üleval olema ja ranke harjutama Ise olin süüdi, et niipalju blamesin teisi nüüd olen targem Soloq-s mõtetu blameda teisi pigem proovida ära carryda ja ÕPPIDA..
  3. muNa`

    Üldine LoL

    Head uut aastat loli peluritele ja teistele vahvli inimestele !
  4. Rly, kuidas sa igamäng fcking niipalju ELO juurde saad? 20+,16+,18+ jne... Ise saan max 10-14 tavaliselt.. Muidu kena! Jätka samas vaimus!
  5. muNa`

    Üldine LoL

    Tegin ka siin hetkel Taloniga vähe järsema pela Kataga tuli ka üpris korralik pela..
  6. muNa`

    Üldine LoL

    Sai jälle 2 ranki tehtud
  7. muNa`

    Üldine LoL

    Artur selles on sul õigus, ise alustan ka alati revolveriga! Dude, ofc ma ei farminud, meil oli vaja kiiresti ära endida see mäng kuna lategame oleks me vabalt kotti saanud! Ja küsiks siis,et mis mu buildil viga on?
  8. muNa`

    Üldine LoL

    Hahh, ütle üks hea reason miks ma 900 ELO juurde ei kuulu?
  9. muNa`

    Üldine LoL

    gg easy !
  10. 1. Kui suur on elo? 1100 2. Keda eelistad mängida ranked games? igat lane 3. Kui suure eloga partnerit otsid? ~1100-1200 4. Mängu kogemused(mitu võitu)? 400, rankedid ja normalid kokku, rankedis üle 1000 killi plussis. 5. Lisa informatsioon ja LoLi konto nimi? EvOPhazd 6. Server milles mängid?EU West
  11. muNa`

    Üldine LoL

    Ülikõvv team oli elise,eve,kata,vi ja ma olin anivia eve ja elise lasid m6nusalt fedi ja järjekordne ranked loss tuli Siiani otsin Duo venda 1000-1100 ELO, ei suuda üksi ära carryda. Lisage EUW EvOPhazd
  12. muNa`

    Üldine LoL

    Noniii, elu parim pela oli hetkel Olin eve 7/0, Cho tahtis niiväga midi minna ja lasime minna. Nii tegin mingi 1-4 ganki midi ja sain 1-2 killi sealt ja siis hakkas jama pihta! Cho läks nii rage ja hakkas lampi üksi enemyle peale jooksma lõpuks oli enemyl 3 venda legendary seega jhm.. Keegi Duoda sooviks EUW EvOPhazd 1000-1100 ELO Ise langesin 1080 ELO pealt 1020 ELO peale kuna präegu igamäng 1 afk or feder olnud Loodan, et keegi soovib Duoda saaks koos ära carryda.
  13. muNa`

    Üldine LoL

    Nonstop user?? Viitsid lisa mind EvOPhazd Sain siis eile elo 1010 ära pmt alguses sain 972 elo ja siis hakkasin kukkuma 890 peale nüüd sain siis lõpuks 1010k elo ära ja tõusen
  14. Plaanis on teha uus MC server kuhu oleks hädasti vaja ehitajaid. Olemas võiksid olla piisavad oskused ehitada ükskõik mida. Kirjutage siia teemasse, kui olete huvitatud tulema ehitama ja saatke mulle PM-iga enda skype või msn! Palun teemat liigutada! Tegin vist valese alafoorumisse!
  15. 5€ Pole hetkel kellegil, sp ka pole foorumit jne.
  16. millal uus season tleb? Ja kas siis uued refundid ka ?
  17. serv:EUWest nimi:EvOPhazd Lvl:22 Lisage
  18. Darius kindlalt, suht op kui buldida ad ja lõpus ulti
  19. Hommik Btw kes veel ei tea siis Northern Gaming tuleb tagasi. Yaii Värskeimat infot leiab veel Facebookis: http://www.facebook.com/pages/Northern-G...273672061# ning Steamis: http://steamcommunity.com/groups/ng-gaming-ee
  20. hmm, selge. Aga on sellised mänge ka kus saaks multis mängida? Nagu LOL jne.
  21. Nonii, et siis soovitage mis mänge võiks tõmmata võiksite lisada veel, et kas ise olete ka seda mänginud ja kuidas tundus.
  22. muNa`

    Vigastused

    See on sellest kui pole liikunud( Trenni teinud jms ). Endal hakkavad ka siis põlved valutama kui 2-3 päeva trennist puhkus, aga tavalised vigastused mis mul on jalkas tulnud on pahh,hüppeliiges ja põlved.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.