Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TheProffet

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    56
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud TheProffet poolt

  1. Mul oli sama jama ja pikemalt uurides siis sain teada, et selle tekistavad erinevate serveri allalaaditavad failid mille mäng sulle automaatselt alla laeb kui sa mta serveriga ühined, selle probleemi sain ma nii korda, et lasin mta maha ja kustutasin kõik mta'ga seonduvad failid ära ja installisin uuesti mta peale!
  2. Tervist! Äkki oskaks keegi mulle öelda raadio koode mille saab Sa-Mp panna, et saaks võrguraadiot kuulata! Päikest! 1. SkyPlus 2. Power 3. Tre 4. Uuno
  3. Uuenes, et saad nüüd lennukiga lennates ka teenida scoori! (:
  4. Uuenduste poolest on OAO (One And Only Party)..
  5. Väga hea! Head uut aastat kõigile!!
  6. Nii naljalt sa skripteriks ei hakka ja pm sinust ei saaks ka kuna sa ei suutnud seda ise välja otsida vaid vajasid selleks abi!
  7. E.C Sa ajad jah suht imeliku juttu, see Roleplay server ei ole midagi ise leiutanud, kõik on Forum.sa-mp.com'ist saadud või selle eelmiste loojate loodud...
  8. Sky Plus: http://player.stream.akaver.com/player/skyplus_flash.php Elmar: http://player.elmar.ee/ Power: http://player.power.ee/ Star FM: http://player.starfm.ee/ Palun! (:
  9. Kui oskad ise seda peale panna siis on seda võimalik ka täiesti tasuta saada! LINK: http://rps.ee/amxbans.html
  10. Sundis ta sind seda ostma? Pakkumisi ei ole keelatud teha mitte kellegil nii, et ole hea ja hoia oma suu kinni eks!
  11. Mis teil inimesed kurat viga on? Miks on vaja alati igas kohas keegi maha teha, see on tema asi kas ta müüb seda või ei ja kui ei ole ostusoovi siis ei ole vaja ka siia oma paska sõna otseses mõttes ajada, selliste kohta oskan vaid öelda, et olete kuradima ära hellitatud tatid kes lihtsalt ise ei saa mitte millegiga hakkama ja siis hakkavad lihtsalt oma ego juttu ajama.. :@ Martinolen edu müümisega!
  12. Proovisin seda ka juba, ei toiminud, aga ma vist leidsin õige ja kui see töötab siis ma postitan selle lingi ka siia, et teised saaksid ka selle järgi teha kellel probleem tekib! ---------- Post added 22-11-11 at 19:50 ---------- Okei sain töötava, see lahendab selle probleemi! .:: LINK ::. Seal laed alla faili "hw.dll" ja pistad selle oma CS kasuta ja töötab!
  13. Äkki saaksid mulle lingi anda, kust ma saan seda vaadata!
  14. Isik tegutses ilusti ära, ja ei ole pettur!
  15. Tervist! Oskab keegi öelda milles võib probleem olla kui ma käivitan counter-strike 1.6 siis lööb ette sellise vea teate! "Available memory less than 15MB!!! -70664192" .:: PILT ::. .:: ARVUTI ANDMED ::. OS: Windows 7 Professional Service Pack 1 Protsessor: Celeron® Dual-Core CPU T3500 @ 2.10GHz 2.09 GHz Paigaldatud mälu(RAM): 4,00 GB Süsteemi tüüp: 64 - bitine operatsioonisüsteem Videokaart: Mobile Intel® GMA 4500M
  16. Tere, mul on selline probleem, et ma hakkasin omale installima kodulehele "AmxBans" süsteemi 1.6 ja olen jõudnud "5. Step: Administator" ja seal on vaja panna "Kasutajanimi", "Parool", "Korda parooli", "E-Mail" ja siis alt "Check data" ja kui ma seda teen siis ei sobi paroolid ja ma olen oma 100 parooli sinna proovinud, aga ei midagi, kas saate aidata mind? :::: PILT :::: ---------- Post added 16-11-11 at 21:56 ---------- Korras..
  17. Täna sai siis kõhulihaseid teha 5x15 kuklataga 5kg antel. Siis rinnaltsurumine 6x20 35kg. Jalgadele 3x25 45kg. Ja rohkem ei teinud tegin neid aint.
  18. No algul ikka korralik soojendus, seal kõrval on meil ka maadlussaal kus saab kere ilusti kuumaks ja lihased soojaks ja siis alustan lõuatõmbamisega 20 korraga ära ja 3 seerjat, peale seda alustan rinnalttõstmisega millel kaustan 55kg ja 10 korda ja samamoodi 3 seerjat ja peale seda siis seljale, kõhule, jalgadele jne.. ---------- Post added 05-10-11 at 22:41 ---------- Väga hea!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.