Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

enemykill3

Liikmed
  • Postituste kogus

    18
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info enemykill3'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 04.06.1990
  1. see nüüd küll maha ahvimine pole , selle võib teha igaüks , ilmselt see on juba enamus serverites, ja kuna see on lihtne SetPlayerAttachedObject Funktsioon siis soovitan moka maas hoida siin ja mitte niipalju tarka panna.
  2. kas see on mingi uues trend nüüd et registreerimine kõigil rpdel veebilehe kaudu ainult ?
  3. scripteriks hakkamine ei käi nii. pealegi keegi ei hakka siin süsteeme andma sulle .
  4. Server online ja uuendatud ka 0.3d peale
  5. jah server on hetkel 0.3d peale uuenemas . hosting vahetab faile ümber ehk saab online tagasi nüüd mõne päevaga
  6. One & Only Party Server On siis tekkinud uus eesti SA-MP mänguserver. Ip: 80.79.115.18:7782 Foorum: http://www.oneandonly.ee Support: mechanic@oneandonly.ee Tegu on siis täiesti uue serveriga , ootame igasugu rahvast sisse! Ütlen kohe ära: Hackerid võite back nuppu kasutada. Adminid saavad korraldada pidusid erinevates kohtades. Mängijad saavad omavahel teha Duelle. Raha saab teha missioonide, töödega ja rallidega Serveris on erinevates kohtades ka aarded! kui otsida siis leiab ja maksimum summa mis võib võita on $9.000.000 Iga mängija saab omale maja osta , ja ühe auto valida omale maja ette , selleks tuleb rääkida adminiga kes selle ära teeb. Adminid saavad teha ka igakell maju juurde kui on mingeid erisoove. 1000+ Skooriga saab juba taodelda STAFF Liikme staatust Igas autos on ka GPS Seadistatud vajutades 2 tuleb gps asukoha valikute tabel ette. Serveri Funktsioonid: Näide Missioonist: Bobkast Heliride Tankdiisel Majaomaniku Kontrollpaneel Majaomanik saab hallata oma kodu selliselt: Mängija Profiil Igal mängijal on oma profiil mida ta saab muuta . Odo Süsteem Skoor oleneb odomeetrist 1 km = 1 skoor[/b] Odomeeter: Andromada Lennukikande Süsteem Piloot saab avada andromadas Kaubauksed. ja teised saavad autoga sisse sõita. Andromada kandelennuki sisemus: Lennuakadeemia Lennukid mis vajavad Lennuakadeemia läbimist: * Rustler * Dodo * Shamal * Hydra * Nevada Piloodi Auasted: Võidusõidud Võidusõite saavad avada 500+ skooriga mängijad. võidusõidu süsteem on alles algeline vajab kindlasti täiustust , loodan et probleeme ei teki. E-Konto Süsteem Mängijad saavad saada üksteistele emaile isegi kui mängija on Võrgust väljas. Autode Puksiir Kindlasti üks väga tuntud ja vägev asi, mõndades serverites seda küll pole , kuid siin on. GPS Süsteem Igas Sõidukis[peale lennukite] on GPS Süsteem nagu oli eelnevalt mainitud. GPS Sihtpunktide Valik: Nool sõiduki katusel näitab kuhu poole tuleb sõita. GPS Aktiveerides näed sa sõiduki kiirust ja meetreid sihtpunktini! Kohale jõudes... Duelli Süsteem Mängijad saavad saata üksteisele duelli kutseid et saada teada kumb on parem laskur Duelli seadistus Duelli mapi laadimine... Duellil. Autode Pood Autode valik: Auto ostmine: Ostetud autol saab vahetada ka endale sobivat värvi Ostetud autol on peal sinu nimi , numbrimärk on sinunimeline ja juhtida saab autot ainult omanik! Saad oma sõiduki igakell enda juurde kutsuda! Kasutades commandi: /ssiia Saad ka maha müüa oma ostetud sõiduki hiljem! Driftimine Midagi siis ka drifteritele kes soovivad driftiga raha teenida Kalapüük Kala saab püüda erinevates kohtades , ja hiljem maha müüa Bayside poodi Kalastus indikaator: Kõik siis praeguseks .. loodan et meeldis sisukas serveri info oled oodatud!
  7. ei ole sõber ja ma ei kaitse teda lihtsalt see lollus et ta kopeerib siia teemasse mingeid scripti ridu olgu tal kasvõi õigus mul ükspuha
  8. ma alustasin teemat et see vend on imelik , sa hakkad ajama mingit tarkuse jama siin , sa ise oled samaloll kui tema siis kui kaitsed teda.
  9. ma tajun sinust rohkem seda ja keda kotib sinu invisioni gmi NOONE CARES nii et jää vait
  10. väga aus kaupmees ostsin hunteri scripti sain kohe kätte ka võtsin aega 4.45 läks aega nii et soovitan.
  11. okei nüüd on cf.ee serverid täiesti julmad 12 euri mis kuradi hind see on ? tellisin ära , olen hoid paar nädalat üleval ja juba tõmbas serveri maha ja pani kinni. ütles et 'tema väikesed serverikesed' ei suuda vastuvõtta seda gamodemode mis mul on . olio kirjas [Vigane script] misasja nagu ?? cemty.ee ärge kohe kindlasti tellige eriti kui te tahate luua oma serveri mysql peal..
  12. kunagi kõlbas veel mängida. aga nüüd on nii mõttetuks läind see mäng suht.
  13. mismõttega sa botid ? mida sa selle acciga pärast teed kui kõik 99 ? suht mõttetu ju.
  14. Anonymous võib öelda mis tahes , ega ta sellega ei pruugi tegevust lõpetada.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.