Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vanquish.

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    791
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Vanquish. poolt

  1. Paras pask see Prica server, situ verd.
  2. Midaiganes, ausalöeldes mul on pohhui, mis te must arvate.
  3. Paks, hüppa pommi ja mine arene nurgataga edasi.
  4. Sooviks enda eemaldamist siit foorumist, kuna ilmselgelt scammer to human muutused siin kedagi ei koti.. Ma ei oskagi siin midagi kirjutada, ise soovitaks siin moderaatoriteks Jonathani ja 2 Painfuli, muud tondid kerigu putsi.. Ja Henry, õige otsus, et mind eemaldasid. Niivõinaa oleks kunagi see välja tulnud ning sa oleksid mu nkn eemaldanud. Niiet, Edu ja Jaksu teile !
  5. Ma ei saa aru, mis te vingute siin? Kui mingi probleem, esitage kaebus mõnele Administraatorile, mitte ärge tulge end siin välja elama. Cheers.
  6. Vanquish.

    Vahvli uue teema taust

    Edu sulle
  7. 25.10.11 tuleb Battlefield 3, seda soovitan kindlalt. Muidu ei oskagi muud soovitada, kui FIFA, NHL, F1 jms.
  8. Võtaks mõne, [email:24mr2chj]v4nquish@live.com[/email:24mr2chj]. Edit: võtan päeval, hetkel magama.
  9. Vaikselt juba õpin, matemaatikast hakkan ka juba selgust saama ning eesti keelega on ka kõik tip-top.
  10. Saatejuhid: Jaan Martinson, Peep Pahv, Tarmo Paju Saate aeg: Teisipäev kell 11:00-12:00; Teisipäev kell 20:00-21:00 (kordus) Alati saavad vastuse päevakajalised küsimused: Kas Brasiilia tegi Eestis margi täis? Kas Balta tohtis astuda Keskerakonda? Kas Kanter põrus? Suur sport on alati ootamatu ja kunagi ei ole liiast küsida - kas keegi tuli või jäi saavutatud kohale? Saade eetris teisipäeval kell 11.00-12.00 ja kordusena sama päeva õhtul kell 20.00-21.00. Internetist saab kuulata saab siit. Ise kuulan vahest, väga õiget juttu räägivad seal üldiselt.
  11. 29.09 Harjumaa koolidevahelised jalgpalli võistlused Laagris(Tallinn).
  12. Võtsid sõnad suust praegu. Kaasaegse muusika armastajatele täpselt õige valik.
  13. Räägi mulle, millisel purel on def 50 ja prayer 22?
  14. Vanquish.

    Vahvli uue teema taust

    See kollane tõesti häirib natuke, midagi rohkem abstraktsemat võiks olla.
  15. Tre raadio kohta võib vist tõesti öelda, et tegemist on parima raadioga Eestis. Vähemalt minu muusikavaadete järgi.
  16. Ma ei usu, kui keegi võtaks selle asja käsile oleks lihtsalt parim variant see. OMMe võiks ka saada chatti lisada.. Aga see oleks juba liiga ulme.. Kõike annab ka nii kodeerida, et see ei võtaks palju ruumi ja töötaks ilusti..
  17. Ma ka siiski ootan oma ideedele vastuseid. Vahvlisisene 1v1 chat ning annetamis võimalus SMSiga (2x kallim kui tavaline). Ja samuti, see idee mis siin tuli, et kõikide müüjatelt(rsgp, pinnid, orjamine) tuleks küsida nende isikuandmed ning mõni Administraator kontrolliks ära ning kirjutaks üles kuskile, kui peaks keegi üle saama. Sama nagu RS all "Kontrollimatta ja kontrollitud" kasutajad. Lähemalt veel sellest 1v1 chati süsteemist, põhiline oleksgi see, et kõik tekst salvestub mällu ning kui mingi scam toimub on juhtkonnal kerge vaadata, kas räägitakse tõtt või ei. ---------- Post added 23-09-11 at 21:47 ---------- http://www.vahvel.net/showthread.php?81296-Paar-ideed-mida-t%F5sisemalt-v%F5tta.
  18. Chill(H), ära lahku, sa oled liiga muhe vend lihtsalt.. Henry, edu sulle tulevikus ning loodame, et tuleb helgem tulevik siin foorumis. ---------- Post added 23-09-11 at 21:21 ---------- Vaata need ka üle, kaks tükki on seal minu poolt pakutud ning soovitan võtta neid asju tõsisemalt..
  19. Vanquish.

    Vahvli uue teema taust

    Henry, alle tegid comebacki ja juba teed siis suuri muutusi, 5+ sulle Edu sulle tulevikus ja loodame, et üks hea kujundus siia tuleb
  20. Võiks olla näiteks, et mingi liikub banner liigub kuskil ääres või ülal/all, et kus keegi on midagi uut postitanud. Kindlasti võiks olla ka see teade, et kui keegi su teksti on Quotenud, siis saad sa teate kohe..
  21. Aga kui sa juba p2p oled, ss tee mingit p2p skilli, fletch või agility orsomething.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.