Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

CreepyMoto#!

Liikmed
  • Postituste kogus

    19
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info CreepyMoto#!'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 05.07.2010
  1. Algus idee oli Rune pure. See on tõsiasi Aga kuskilt lugesin midagi et def 50 sai midagi . Pole oma aasta mängind ma ei mäleta ausalt öeldes. Võibolla oli midagi seotud barrowsiga . Not sure. Igaljuhul 50ne peale see juhtus olema ja seal see on.
  2. Täis purel jah . Aga siis oli õpetusi Def 40nst ja max 50nest ka. See on nagu näete üle 4 aasta vana account ja need statsid on väga ammusest ajast. Pray juhtus tulema ühe questiga.
  3. Pray juhtus tulema sinna . Paar aastat tagasi. Siis oli kõikides tutorialites Def 50 max. Nii et ma kasutasin selle võimaluse ära.
  4. Jätan selle teema siis lühikeseks vähemalt üritan. Algeliselt oli mõeldud see kasutaja Purena aastal 2007. Aga ma quitisin aasta hiljem ja ma olen tasapisi, ainult arendanud seda hetkel. Mingi kuus korra käin vb sees teen midagi aga mitte palju. Põhjus müügiks on see,et ma tõsiselt tahan ruunist nüüd lahti saada. Kuna ei leia selles mängus mitte midagi ahvatlevat vaid see sööb minu aega ja mõtlemist. Muidugi sellepärast , et see on 4 aastat vana kasutaja ma ei taha ka seda niisama ära anda. Hind:5€ Asjaga oleks suhtkoht kiire. Swedbank soovitatav. Raha ette. Võib ka middlemani kuskilt ärida kui ei usalda. Combat:77 Ühtegi Report Abuse pole ka ! Küsimused on peal ka 4 aastat vanad nii et ma neid vapsje ei mäleta . [spoiler=PILDID] Ma võin tunduda kui mingi noob siin hetkel , 0 tehingut ja nii edasi aga ma luban südamest , et midagi ei lähe valesti.
  5. Sa vist ei saanud minust aru . Ma üritasin öelda leebelt . Sinu idiootlikud interneti hero katsed ei sobi karu perse ka . Sa pole isegi väärt põrgu minekut . Kuradi ajudeta tatt , sa mõtled sellele mida sa näed ja mida sulle räägitakse aga sa ei tea mis tegelikult toimub .
  6. Mutiny See, et kevin on aitamas Martinil serveritega ei ole pugemine .Nad aitavad üksteisel ehitada seda ja skriptida , nad saavad sellest kogemust ja kasu . Pugejaks kutsumine on lihtsalt sul kadedusest, et mõni inimene on rohkem läbi löönud ja targem kui sina . Kui võrrelda teie formaalsus oled sa ala arenenud kui saata sind testidele , sest sinu käitumine on alla kõigi kes siin vahvlis on . Mõtle vähekene peaga , kaugele sa sellise käitumisega jõuad interneti hero . Sa oled liht mängja kes ei saaks serveri üleval hoidmisega hakkamagi võrreldes Martiniga. Kui sa oled oma koolid ära lõpetanud ja käid tööl peaksid aru saama iga ühe suvaliselt kohtlemine ei vii kaugele. Tööl saad kolleegidega hästi läbi saad kõrgematelt juhatajatelt soovitusi ja abi saad targemaks. Loo moraal on see , et sa oled masendav. Siiralt , Rainer
  7. Jätan selle teema siis lühikeseks vähemalt üritan. Algeliselt oli mõeldud see kasutaja Purena aastal 2007. Aga ma quitisin aasta hiljem ja ma olen tasapisi, ainult arendanud seda hetkel. Mingi kuus korra käin vb sees teen midagi aga mitte palju. Põhjus müügiks on see,et ma tõsiselt tahan ruunist nüüd lahti saada. Kuna ei leia selles mängus mitte midagi ahvatlevat vaid see sööb minu aega ja mõtlemist. Muidugi sellepärast , et see on 4 aastat vana kasutaja ma ei taha ka seda niisama ära anda. Hinnaks oleks 15€ Võta või jäta, tavaline neti pank või paybal . Ei rohkem ega vähem! Ei vaheta ka mitte millegi vastu. Combat:77 Ühtegi Report Abuse pole ka ! Küsimused on peal ka 4 aastat vanad nii et ma neid vapsje ei mäleta . [spoiler=PILDID] Ma võin tunduda kui mingi noob siin hetkel , 0 tehingut ja nii edasi aga ma luban südamest , et midagi ei lähe valesti.
  8. Ennem targutasid,et mida nii hilja inimesed istuvad vahvlis nagu elu poleks . Ise postitad kell 3 öösel video mis on ammu ammu viral ja ütled et see sa seal videos ? Masendav vend oled.
  9. Pff , te kõik olete algajad selles asjus ..... Kui tahad partneriks saada sa pead olema 18+ ja sul peab olema 2000+ või oli see 10 000+ Subscriberit Sinu kanalile, mitte sina teiste omale. Ja pärast seda kui oled partner iga subbi eest kes tuleb sulle saad oli see 0.05$. Iga 1000 video vaatamise pealt saad 2.5$ Kuulsamad nagu Nigahiga , RWJ (=3) , Sxephil , Kassemg jne saavad 5$ iga 1000 vaatamise pealt mis teeb nende päevaseks või nädalaseks sissetulekuks 5000$ vabalt. Aga teie kahjuks eestis pole veel Parnershippi. Saksas ja rootsis oli ka vist isegi parnership hetkel. Aga te võite ju proovida. Saage umber 5000+ Subscriberit ja 10 tuhat + vaatamist per video siis teil võimalus vb eestisse ka tuua partnership. Ja iga channel View eest saaksite 0.01$ ehk kui sul on 1 million channel viewd saate 10 000$ . Need on lihtsalt 3 kergemat moodust kuidas partnerid raha teenivad .Ülejäänud moodused saate siis teada kui partner olete. Kokku võtteks tahan seda öelda, et youtube ei anna niisama ka teile raha kui saate subbe või vaatamisi . See oleks lihtsalt eba loogiline. Youtube on maailma suurim video jagamis website ikkagi . Selleks lisaks Partneritel on ka heategevus ja üritused milles nad peavad osalema, ja need on välja mõeldud kas ühe suurema partneri poolt või youtube enda poolt .
  10. Lähen surfi mängin natuke ja lampi ban .... Peaks mainima =/
  11. Minastirith , Supply ,Fueldump , Oasis ehk vahete vahel kui suurtest mapidest küllastus tekib ja siis ehk ka valhalla kui väga igav aga pmst objective mapid. ja server tehtud ET Proks
  12. Originaalselt oli see programm mõeldud Rootsis Officeride koolitamiseks. Nagu üks osa sellest koolitamisest ehk suuhe pinge all olemine. Originaal versioon on raskem aga seda ei lastud avalikult lajali nagu see varjant siin järgmisel lehel. http://team.forsvarsmakten.se/english/ Oma mängu tegemiseks vajuta Create Team ja sealt saad lingi ja võid teisi kutsuda või lähed avalikult random inimestega mängima Me saime almost 5 minutit oma tiimiga,et kui keegi üle teeb need avrege märgid ja minutid ma annan musi
  13. Oleks pakkuda midagi aga see Noquarter Ma ei tea mida te NQ-s halba leiate . Aga noh ma võin ETpro peale mõelda kui potentiaalseid mängjaid on. Muidugi ETPro peale mõtlemine toob mulle külma värinad sest see rohkem clanide pärusmaa EDIT : 23.12.2010 Sai siis ETproks tehtud!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.