Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Juelz

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    422
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    88%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Juelz poolt

  1. Nüüd jagad teistele ka jamh? Hea sitt ikka oled. Kindlasti hakkad kasutama seda nüüd. PANGE BAN SELLELE SITALE TÜRAHIINLASED. VÕI TULEB JÄLLE DUMBY NING ANDESTAB TALLE? Vahvel NII PUTSIS omadega. MSNis ei julge see sitt vastata. // Sellel guidel mingi SITAKS rohkem ridasi, kui tema siia pani muidu . Sorry väljenduste pärast, see munn ajab sita keema lihtsalt.
  2. Surm5 ei olnud nõus ette käima, ning ütles et tal 21 tehingut. Andsin talle siis Guide ära, ning nüüd on MSNis täiesti vait. Ei vasta ega midagi, peale Guide kätte saamist jäigi vait. Ootan siis kas talt raha 2.5m. Sest tal võib Guidest mitu koopiat olla jne. Piisab ka sellest, kui ta ban saaks muidu. Tõestus: Et jamh. Vaadake ise.
  3. Kui loll annab olla? Ta avaldas enda GMi mitte ei tee serverit. Ohmoon. Enne kui PC-d loe teema korralikult läbi.
  4. Hea. Kuid mul vFCRP skript siiani telefoni mälukal . Ei kavatsegi kustutada . Hea skript on .
  5. Bleeding. Kas suudad 1.4m/h teha F2P ka? Anna üks meetod, kui nii pro oled. Lasen warnida sind OffTopicu eest. ---------- Post added 19-05-11 at 21:54 ---------- Müüsin ühe Remiflips-ile!
  6. Kasutan ise ka guidet enda maini peal, ning olen juba 2 päevaga 47m võrra rikkam. Pole botti näinudki, ning ei ole tüütu ka eriti. Müün guidet kuna see on lihtsalt väga hea viis raha tegemiseks . Selle bottimis koha pealt ma pole just TÄIESTI kindel, aga see on jube kerge. Ostad teatud raha eest seda, ning müüd teises kohas kallimalt (Skillerile). Ning mida rohkem raha selle alla paned, seda rohkem kasumit saad. Ega see jube kerge. Sul pole muidu botti vaja, ning bot peaks ühele p2p asjale olemas olema.
  7. Sorry for OffTopic, aga see on asja eest. Peretülid lahendage PM, või tehke eraldi teema. itzKristjano-l on hetkel õigus saada abi, mitte et teda tullakse siia laimama. Lahendavad ise Zammy-ga selle ära siis, teie oma nina siia ei topi. Loodan, et ei teki sellest mingi 100 leheküljeline spam teema.
  8. Väidab, et teab Amichiet. Kindel? Ta ennegi üritanud siin scammida. Ta ei andnud isegi talle ära. Ta scammer. ÄRGE OSTKE. Väike tõestus juba olemas .
  9. Ma ostsin sellelt vennalt RuneScape kasutaja. Kasutaja oli hiljem tagasi tõmmatud. Peale minu mängimist jäi kasutajale umb 700k~ . See oli alles hiljuti. Kus ta need 1.3b nüüd kokku kraapis? Kindel scammer. Ei soovita isegi siis osta, kui vaja 100k GP talt, ning ta ette käib. Hiljem ikka sul jamad kaelas selle vennaga. Kordan üle. EI SOOVITA. Aga kui soovid üle saada, siis miks mitte .
  10. Ütle üks asi mis RuneScape-s enam botitav pole? Usun, et igale asjale on botti saada. Ise ei ole viitsimist uurida hetkel.
  11. Hetkel räägin Insaneriga, ehk kontrollib . //Insaner ei tegele enam RS-iga. Keegi teab kuidas N2psteriga ühendust saada? Tema MSN?
  12. On võimalik teha skilleriga kuni 400k per/h. Inglise, vajadusel tõlgin ümber 100k lisatasu eest .
  13. Müün siis õpetust kuidas teenida kuni 1m/ph. Põhiliselt on kõik P2P, aga üks asi on ka F2P millega saab kuni 300k/perh. Hind: 2.5m. Peale ostmist selle levitamine mingilgi moel, ON KEELATUD! Vaja ei lähe teil eriti midagi, kuid kuni 1m per hour on vaja üks skill saada 60+. See pole raske. PM või kirjutage siia, kui huvi on. Vajadusel lasen ära kontrollida.
  14. Kurb aga tõsi. See trAp on alati selline kahtlane olnud. Ning proof suht olemas sellele tondile ban panemiseks. Las tagastab raha ka.
  15. PMisin sulle MSN, ma võin sulle alamdomeeni asemel terve domeeni anda .
  16. Maicel, raske tunnistada? Mul on 2 sõpra, kes võivad ka tunnistada, et ma mängisin selle kasutajaga. Sind tuleks tembeldata scammeriks. Muidu sorry for OT. //Muidu, mul nüüd sellest suht parem kasutaja, niiet ma ei muretse. Aga asi on põhimõttes.
  17. See kasutaja pole ta enda tehtud! Ma ostsin talt selle kasutaja umb nädal tagasi, siis oli rekkidega tagasi võetud, ning blocked MSNist. Ma tegin tal str, ning attack ja deffi suht palju. See vend üritas teisi RSGP-dega ka üle lasta. Tal ei ole võimalik, et tal oleks 1.3b olnud. Ta kasutajal oli aind mingi memb saast, mida tradeda ei saanud. Ise lisasin sinna veel black fulli, 5 Rune scimit, ning 300k. Hea scamm rott. //Kindel et kasutaja pole boti näinud? Ma bottisin sellel kasutajal ikka kõvasti. Ise ka ei tea enda kasutajast vist . Ning ei usu, et sul fletch ning cook handmade. Kasutaja logimine oli Emailiga, seega jamh. Sa poleks elusees jõudnud nii kiiresti teha seda.
  18. Müüsin kasutaja maha, kuid võtsin tagasi. Oli 2 craft levelit tehtud, ning mask kadunud. Mõtlesin, kas hakata lisama siia posti, aga pole mõtet ju? Uus omanik hakkas lambist ülbama muga msn, seega jah.
  19. Oli, aga ta tegi kogematta def leveli ja kohe rage quit. So jamh. Enam pole .
  20. Lisatud. Väike areng .
  21. Terekest!! Mõtlesin, et teeks päeviku, et saaks ka näha, mis kasutajaga teinud kunagi . Olen esimene omanik, ning kasutajast tuleb alguses skiller. Hetkel mängin suht palju, kuid nädalavahetustel üritan enda tüdrukuga olla võimalikult palju (L) ,seega väiksem areng kui nädalasees. Hetkesed Statsid: Hetkene Pank Hetkesed Goalid: 80 WoodCutting 40 Crafting 50 Thieving 65 Mining 70 Fletching 65 Fishing Loodan, et jääte mu päevikut aegajalt vaatama. Kasutaja ei jää mulle igaveseks. Kasutaja saab omale, keegi kes on mu päevikut kommenteerinud, siis kui kasutaja on juba hea, ning vajalikud goalid saavutanud. See ON ja JÄÄB mu viimaseks kasutajaks RuneScape ajaloos. Aga okei siis. Jääge vaatama! Soovitused ja kõik selline jama on teretulnud, ootan ka huviga väikesi annetusi, näiteks 100k jne. Raha kasutan kõik kasutaja arendamiseks. ..::Annetajad::.. Hetkel pole.
  22. Juelz

    O: Puret

    Peaks olema müüa. 48 või oli 46 str, ning 21 attack. 55 wc. Kui huvitatud, siis PMisin sulle msn.
  23. Kes ei ostaks äkki? Teema kinni! Kasutaja sai müüdud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.