Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

chpp

Liikmed
  • Postituste kogus

    127
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info chpp'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 19.01.1995
  1. chpp

    F1 2012

    Eile tuli USAs välja taoline mäng nagu F1 2012, arendatud Codemastersi poolt. Hankisin, suht timm mäng. Kõik on väga ilus ja hea, mõni üksik asi jätab vahepeal halva mulje, kuid üldjuhul olen rahul. Väga osta ei julge soovitada, võibolla pole see oma hinda väärt, kuid kui õnnestub tasuta hankida, siis kindlasti väärt kraam. Ühtlasi tegin sõbraga täna video, kus leidsime väga veidra asja märja ilmaga sõitmisest Andke teada mis mängust arvate ja värki
  2. O: 15€ paypalis, maksaks selle eest kuni 14€, kuna lihtsalt pole rohkem. MSN lammas455@hotmail.com
  3. Rääkigu mis nad räägivad, minu arvamus on endiselt, et nullist teha on pask. Esiteks on nii lihtne nullist tehes teha selliseid vigu, mis tapavad terve mängumoodi. Teiseks on see lihtsalt ajaraisk, milleks kirjutada sama asi uuesti, kui saad teha ctrl+c, ctrl+v. Kogu asja iva ongi selles, et sa suudad aluse nii ära peita, et arvataks, et see on nullist tehtud. Öelge, et ma olen sitt skripter vms, aga võtsin aluseks LARP GM, tegin seda sittamoodi ümber ja teadjad inimesed arvasid, et see on nullist tehtud. Bayside RP / VFCRP täitsa toitis, kõik töötas ja oli unikaalne. Textdrawid ja tavalised tekstivastused kirjutasin kõik ümber, ehk siis polnud need enam ära tuntavad. Kõik kiidavad, ise hoidsin aega ja närve kokku. Ja tundsin tervet skripti läbi ja lõhki. Polnud mingit häda. Muidugi tähendas see ümber kirjutamine MySQLi asjade kirjutamist ja süsteemi täielikku muutmist, aga töötas ja ikkagi hoidsin aega kokku.
  4. Kui raha on siis teeb popsu, muud ei tee, ei taha. Sünteetilised narkootikumid ei kutsu väga, aga looduslik norm imo.
  5. RP ei soovi? Pakkuda Bayside Roleplay (eeldusel, et sul SQL tugi on), ühineks isegi vast.
  6. Võin tegelda, varasem oskus olemas. Olnud skripter LiLSis ja minu arendatud GMid on VFCRP/Bayside. Kontakteeru lammas455@hotmail.com
  7. Ma ei suuda teile rohkem tõestust anda, pärast seda vestlust oli ta msnist läind ja kasutaja tühi. Oma nime varjasin ära.
  8. Niisiis panen müüki oma vana hea kasutaja. Kasutaja on tehtud pisut üle 5 aasta tagasi, veteran cape tõestab seda ilusti. Kasutaja esimene ja ainuke omanik olen mina. Müügi põhjus? Tahtsin lasta ühel kutil teha endale Fire Cape ja Kilni, sest ma ise olen bossimisel üsna saamatu ja lähen närvi seega ei suuda teha, kuid kutt lasi hoopis mu kasutaja üle, võttes ära kõik raha ja väärtuslikud asjad, mis mul olid. Kaotasin kuskil 80m, seega ei viitsi otsast alustada ja paneks hoopis selle vana kasutaja müüki. Pangas on mõned asjad, mis on kasulikud. Extreme potionid, Overloadid, skillimise vahendid jne on ilusti olemas. Lihtsalt bandos sette jne ei leia enam kuskilt. Mis on parimad asjad kasutajal? Kõik questid on tehtud. Agility on 99. Jookse kasvõi igavesti. ühtlasi on veel 9 skilli 99, seal hulgas attack, str, magic, thieving, hunting, seega ei tohiks kuigi raske olla teha raha. Ühtegi aktiivset rikkumist kasutajal pole, on iidvanad rikkumised aastatest 2007-2008, mis mõistagi on aegunud ja olid karistuseta ka enne aegumist. Loomulikult oli sellel pubekal, kes üle lasi, vaja muuta ilus nimi idiootseks. Varasem nimi oli Dead Glories, nüüd on see mingisugune Got THDd xD. Saadan Jagexile kirja ja üritan seda lollust undo'da. // Edit üllatus, Jagex muutiski mu nime tagasi, mitte päris korralikuks, aga hetkel nimi 'dead_glories'. 28 mai saab nime uuesti muuta. Ma ei oska mingit alg- ega ostakohe hinda öelda, aga eks te pakkuge ja ma vaatan, kas teie pakkumine on selle kasutaja vääriline. Aktsepteerin vaid eurosid, ei ole huvitatud vahetustest ega RSGPdest. Ühtlasi on kehtiv P2P kuni 9nda maini (5 päeva veel) kui kellegil peaks olema huvi kiirelt diil ära teha.
  9. Teema kinni tänu pubekale Derpy, kes lasi mind absoluutselt üle.
  10. Jutt siis RSist. Tegin talle diili korras ära 14 questi, algne diil oli, et see maksab 7m. Seejärel tegi kutt pakkumise, et teeb mulle selle eest fire cape + kiln, millega ma ka nõustusin. Edasi, nagu võite ka arvata, tegi ta mu kasutaja pmst tühjaks. Pubekate värk. Lihtsalt järsku teleportis msnist minema ja nii ta kaduski.
  11. Kuna nõudlus on üpriski suur, olen sunnitud pisut hindasid kergitama. Küsige pakkumist!
  12. Solk? Kust võtad üldse et see solk on? Pole proovinud, siis võiks oma hinnanguga vakka olla. Kogu see 'solgiks' tembeldamine on lihtsalt välja kujunenud lollus.
  13. Selline küsimus, võibolla läbi ka käinud, aga kuidas seal scriptidega on? Ise tahaks teha herbloret, aga tasuta scriptide hulgas seda pole ja pro scripte kuidagi piraatida ei saa?
  14. Hetkel olen valmis tegema queste, bump PM või postitus kui soovite.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.