Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

W1ldfighter

Liikmed
  • Postituste kogus

    322
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    238 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info W1ldfighter'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 11.03.1994

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Tere! Pakun usaldusväärset Fire Cape teenust Vajalikud statsid Fire Cape jaoks: 43+ Prayer. 61+ Range. Defence level pole oluline. Fire Cape hind sõltub gearist ning statsidest. Pank: Swedbank Kontaktiks lisage mind Facebookis Aksel Ruukel. Seal saab küsida täpsustavaid küsimusi.
  2. Eile tuli hunter 83.. Täna lasin implingutes ringi ning tulemus selline. Nüüd magama:D Sain enda esimese mili oldschoolis kokku. Nüüd lasen vahelduseks natukene mage lvlit ülesse.
  3. Täna merchisin päev otsa ja tegin umbes 400k profitit. Hetkel oma itemit veel ei reeda aga ehk nädala jooksul või nii. Varsti panen ka pildi oma chinnidest ja statsidest. Kavatsen veel täna lasta ka 79 hunteri ära.
  4. Tänud kõigile kaasaelajatele Homme loodetavasti 80 hunter. Praeguseks magama ära.
  5. Added Esimene chinnide trip läbi, sest inv sai uncute täis, kohe liigun tagasi ja võib-olla saan täna isegi hunteri 76.
  6. Peale väikest öönola hunter natukene kasvanud. Homme jälle ~10 tundi veel aega täna huntida. Loodetavasti saan 75 kätte täna.
  7. Tere! 2007 serveritega olen ka mina tagasi, kuid teise nime ja kontoga Kavas on teha sellest kontost main ja nautida seda mängu nii palju kui saab. Allpool on minu goalid ja suuremad saavutused. Uuendan seda päevikut igapäev. Kui normaalsemad levelid kätte saan hakkan arvatavasti väga tihti PK-ma ja PVM-ma. Statsid: 25.02.2013 Goalid: Hunter 99. Valisin selle leveli, sest saan peale hunterid kiiresti ära teha ka range. Igasugused küsimused on teretulnud. Ärge olge häbelikud ja elage ikka kaasa:) Aksel.
  8. 20 eurot on jah ilmselgelt liiga vähe, isegi 50 on väga vähe arvestades, et kasutaja alla on pandud 5 aastat vaba aega rääkimata membershipi maksmisest.
  9. W1ldfighter

    Team 2K12

    Nimi:v6ileib ELO:1500 East, 1700 west. Eastis ebaaktiivne olnud aga võin ümber kolida. Vanus:18 Kaua peland:~aasta Midi sooviks.
  10. Tere! Ei kavatse enam kunagi RuneScapet mängima hakata. 50 Euri ja kasutaja on teie. Kasutaja andmed: Sisselogimis ning displayname W1ldfighter. Combat 200. Total level 2471. Olen kasutaja esimene omanik. Email ja recoverid on peal aga ma ei oska maha võtta. Kui keegi aidata viitsib siis teen ära. Kontoga annan muidugi kaasa 3 esimest parooli ning veel lisainformatsiooni vajadusel (võin meelde tuletada). Kogu tehing võib toimuda teamvieweri teel kui soovite. Raha võtan ma ette. Hind: 50 Eurot. Tehingu viis: Swedbank. Sinu andmed: Nimi:Aksel Maakond:Harjumaa Linn:Viimsi E-mail: (vabaahtlik) Msn:aksel@soomaa.com EI KASUTA pole mõtet lisada. ET KONTAKTEERUDA LISAGE FACEBOOKI Aksel Ruukel või privage siin. Aksel.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.