Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

W1ldfighter

Liikmed
  • Postituste kogus

    322
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    238 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud W1ldfighter poolt

  1. Tere! Pakun usaldusväärset Fire Cape teenust Vajalikud statsid Fire Cape jaoks: 43+ Prayer. 61+ Range. Defence level pole oluline. Fire Cape hind sõltub gearist ning statsidest. Pank: Swedbank Kontaktiks lisage mind Facebookis Aksel Ruukel. Seal saab küsida täpsustavaid küsimusi.
  2. Eile tuli hunter 83.. Täna lasin implingutes ringi ning tulemus selline. Nüüd magama:D Sain enda esimese mili oldschoolis kokku. Nüüd lasen vahelduseks natukene mage lvlit ülesse.
  3. Täna merchisin päev otsa ja tegin umbes 400k profitit. Hetkel oma itemit veel ei reeda aga ehk nädala jooksul või nii. Varsti panen ka pildi oma chinnidest ja statsidest. Kavatsen veel täna lasta ka 79 hunteri ära.
  4. Tänud kõigile kaasaelajatele Homme loodetavasti 80 hunter. Praeguseks magama ära.
  5. Added Esimene chinnide trip läbi, sest inv sai uncute täis, kohe liigun tagasi ja võib-olla saan täna isegi hunteri 76.
  6. Peale väikest öönola hunter natukene kasvanud. Homme jälle ~10 tundi veel aega täna huntida. Loodetavasti saan 75 kätte täna.
  7. Tere! 2007 serveritega olen ka mina tagasi, kuid teise nime ja kontoga Kavas on teha sellest kontost main ja nautida seda mängu nii palju kui saab. Allpool on minu goalid ja suuremad saavutused. Uuendan seda päevikut igapäev. Kui normaalsemad levelid kätte saan hakkan arvatavasti väga tihti PK-ma ja PVM-ma. Statsid: 25.02.2013 Goalid: Hunter 99. Valisin selle leveli, sest saan peale hunterid kiiresti ära teha ka range. Igasugused küsimused on teretulnud. Ärge olge häbelikud ja elage ikka kaasa:) Aksel.
  8. 20 eurot on jah ilmselgelt liiga vähe, isegi 50 on väga vähe arvestades, et kasutaja alla on pandud 5 aastat vaba aega rääkimata membershipi maksmisest.
  9. W1ldfighter

    Team 2K12

    Nimi:v6ileib ELO:1500 East, 1700 west. Eastis ebaaktiivne olnud aga võin ümber kolida. Vanus:18 Kaua peland:~aasta Midi sooviks.
  10. Tere! Ei kavatse enam kunagi RuneScapet mängima hakata. 50 Euri ja kasutaja on teie. Kasutaja andmed: Sisselogimis ning displayname W1ldfighter. Combat 200. Total level 2471. Olen kasutaja esimene omanik. Email ja recoverid on peal aga ma ei oska maha võtta. Kui keegi aidata viitsib siis teen ära. Kontoga annan muidugi kaasa 3 esimest parooli ning veel lisainformatsiooni vajadusel (võin meelde tuletada). Kogu tehing võib toimuda teamvieweri teel kui soovite. Raha võtan ma ette. Hind: 50 Eurot. Tehingu viis: Swedbank. Sinu andmed: Nimi:Aksel Maakond:Harjumaa Linn:Viimsi E-mail: (vabaahtlik) Msn:aksel@soomaa.com EI KASUTA pole mõtet lisada. ET KONTAKTEERUDA LISAGE FACEBOOKI Aksel Ruukel või privage siin. Aksel.
  11. postitus ülesse! tehke pakkumisi.
  12. Kuna eelmine teema suleti siis proovin seekord uuesti teha ning üritan järgida täielikult seda etiketti. Dumby kui midagi valesti on siis anna teada ja ma muudan ära, ära kohe locki pane. Tere! Nagu paljud teavad olen ma juba tükk aega quited(umbes 11 kuud juba). Niisiis olen ma selgusele jõudnud, et ei kavatse enam kunagi RS-i tagasi tulla. Lühidalt, siin on pildid: Kasutaja andmed: Sisselogimis ning displayname W1ldfighter. Combat 126+12 Total level 2470. Olen kasutaja esimene omanik. Email ja recoverid on peal aga ma ei oska maha võtta. Kui keegi aidata viitsib siis teen ära. Kontoga annan muidugi kaasa 3 esimest parooli ning veel lisainformatsiooni vajadusel (võin meelde tuletada). Kogu tehing võib toimuda teamvieweri teel. Raha võtan ma ette. Hind: 125 Eurot annan kohe ära aga pakkumised on alati oodatud. (soovitud hind) Tehingu viis: Swedbank. (Hanspangaga, ühispangaga, mingi muu) Sinu andmed: Nimi:Aksel Maakond:Harjumaa Linn:Viimsi E-mail: (vabaahtlik) Msn:aksel@soomaa.com EI KASUTA pole mõtet lisada. Aksel.
  13. Tere! Nagu paljud teavad olen ma juba tükk aega quited(umbes 11 kuud juba). Niisiis olen ma selgusele jõudnud, et ei kavatse enam kunagi RS-i tagasi tulla. Lühidalt, siin on pildid: Kasutaja andmed: Sisselogimis ning displayname W1ldfighter. Combat 126+12 Total level 2470. Olen kasutaja esimene omanik. Email ja recoverid on peal aga ma ei oska maha võtta. Kui keegi aidata viitsib siis teen ära. Kontoga annan muidugi kaasa 3 esimest parooli ning veel lisainformatsiooni vajadusel (võin meelde tuletada). Kogu tehing võib toimuda teamvieweri teel. Raha võtan ma ette. 150 Euroga annan konto kohe ära aga võite ka niisama pakkuda.. Andmed: Nimi: Aksel Pank: Swedbank Maakond: Harjumaa Linn: Viimsi Kontakteeruge palun siin pm-i teel msni ei kasuta juba tükk aega. Aksel.
  14. Mis minu konto väärtus võiks olla? Kontol on veel ligi 500 overloadi ning olen ka esimene omanik.
  15. Terekest. Fire cape teenus taasavatud! -- Kontakt MSN: aksel@soomaa.com -- Teenusest TEENUSE HINNA LEIAB HINNAKIRJAST. Hind sõltub statsidest! Teenus ise kestab tavaliselt 1-2 tundi sisselogimis ajast. -- Hinnakiri - Hind on kallis, kuid ka RS GP hind IRL rahas on märgatavalt langenud. * - 15M RuneScape GP. Arvatav Fire cape aeg: 80 Minutit. ** - 12M RuneScape GP. Arvatav Fire Cape aeg: 80 Minutit. *** - 20M RuneScape GP. Arvatav Fire Cape aeg: 80 Minutit. **** - 10M RuneScape GP. Arvatav Fire Cape aeg: 60 Minutit. ***** - 5M RuneScape GP. Arvatav Fire Cape aeg: 45 Minutit. ****** - 25M RuneScape GP. Arvatav Fire Cape aeg: 120 Minutit. Kui teil ei ole vastavaid statse mis on allpool nõuetes märgitud, siis võtke siiski ühendust! Ehk leiame kokkuleppe! JAD-ONLY - 1500K RS GP igal kontol. -- Nõuded * 70+ Ranged 43+ Prayer 20-69 Defence + Quest Reqruitment Drive. ** 70+ Ranged 43+ Prayer 70+ Defence *** 70+ Ranged 43+ Prayer 1 Defence **** Ranged 99 Prayer 43+ Defence 90+ Herblore 92+ Extreme range potion. ***** Attack 99 Strength 99 Turmoil Overloads Rapier + Bandos + Enhanced Excalibur. ****** Range 61-69 Defence 1-99 Prayer 43-99 -- Tavaline main inventory 8 Saradomin Brew (4) 18 Super Restore (4) 2 Ranging potion (4) Pure inventory 100 Purple Sweets 8 Saradomin Brew (4) 17 Super Restore (4) 2 Rangin potion (4) -- Gear Tavaline defence 1 pure gear ja inventory. -- Minu tasu Ette ei tee Fire Cape kellelegi. MM Ei kasuta. -- MIS JUHTUB KUI MA FAILIN?!?!?! -Siis teen algusest peale Fire Cape uuesti ära. Uued potid, boltid ja muu kraam tulevad minu poolt sel juhul. -Kui ma failin ainult Jadis, ehk kui Te tellisite minult ainult Jadi tapmise, siis maksan ma boltid ja potid kinni ning järgmine Jad on Teile tasuta. Raha saate tagasi kuid algusest peale uuesti ma EI tee. -- Lisainfo Nimi: Aksel. Elan Harjumaal. IRL Raha eest Fire Cape ei tee. Viskan mõned enda fire cape teenuse pildid ka alla poole. -- Kõike head, W1ldfighter.
  16. Veel viimased 2 nädalat KÕIK FIRE CAPED -20%! Tellige kiirelt. Aksel@soomaa.com
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.