Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

m00d1

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    121
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud m00d1 poolt

  1. Müün siis 1 P2P pin on võimalik ka vahetada pure vastu.. P2P hind on 60kr [email:ypbw7y73]Rivo321@hotmail.com[/email:ypbw7y73]
  2. Soovitan bandos asjad ja kõik hetkel maha müüa kuna asjad langevad rämedalt, sest wild ja trade limit läheb arvatavasti maha!!!
  3. Soovitan ise ka photoshop netist saab cdkeysid küllaga
  4. LVL 166 pole olemas.. ise pakun 400
  5. boted või ei aga kasutajal suurem risk banni saada või acc võib isegi hiljeb banni saada.
  6. sa pakkusid ju acci nimega " zixxi1 " miks ära võtsid ? ise pakun sulle " iamasianhaha "
  7. äkke teeksid extreme pottidest pilte ? ja overloade saab minuarust teha "herb 96 -ga"
  8. Täpselt nii ma küsin mis soovitus? keegi pole teid kutsunud siia, et öelda no pic no proof. Ma lihtsalt küsin mis nõu te annaksite. VMS? PALUN ÄRGE KALDUGE TEEMAST KÕRVALE!!!!
  9. Oli jah hea ja kiire tehing, võid ka fletchi ära osta hiljem, kui sul soovi siis PM või lisa pärast msnni tagasi, hetel kustutasin sind.
  10. Ütle siis kellele müüsid acci?
  11. türa küll kuradi idioot ma juba ütlesin et ma võtsin need steamid fuckjagexist ja seal oli vaja cd key panna et pw muuda kuradi tard.
  12. Müü see parem keidile saad rohkem pappi sa annad keidile kasutaja ja kasutaja andmed ja siis ta müüb välismaale ja alguses lepite te mingi summa kokku mis osa sa tahad ja tema müüb nii kallilt kui võimalik et tema ka kasumit saaks. VÄGA USALDUSVÄÄRNE ISIK. Kui keegi teine sellega mängib siis ta võib ka nii teha et paneb 3 pwd ära ja siis saab selle mõne kuuga tagasi..
  13. Acc müüdud leivatehasele teema lukku, leivatehas ütles, et vahetas ära ja nüüd müüb steami mulle, kuid ennem ütlen, et ta selle ära kontrolliks.Sest ma ei tea vb on see steam vac banned või äkke ei saa pwd vahetada kuna omanikul pole "Cd-Key-d".
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.