Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kerstin2121

Liikmed
  • Postituste kogus

    60
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info kerstin2121'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 07.06.1988
  1. Vist ongi jah jama faili õige formaadiga. Osasid filme kodukino tunnistab, osi mitte ja kõike ühe plaadi pealt, ja veel filmidega mis on korraga muudetud
  2. Tere! Kodukino mark LG mudel: LH-T760 Logod sellised peal: dvd video/audio, xts, xtspro, RDS, progressive scan, dolby digital pro logic, digital dts surround, divx, windows media, hdmi, usb, mp3 cd-r/rw
  3. Sellel programmil on mitu valikut, mis suurusesse film konvertida. Valikud järgmised: dvix modile AVI, DVIX, MP3 creates divx files up to 320 x 240 divx home theater AVI, DIVX,MP3/AC3 creates divx files up to 720 x 526 divx HD 720p AVI, DIVX,MP3/AC3 creates divx files up to 1280 x 720 divx HD1080p AVI, DIVX,MP3/AC3 creates divx files up to 1920 x 1080 divx plus HD MKV, H.264. AAC/AC3 creates divx files up to 1920 x 1080 Mina kasutasin seda varianti: divx HD 720p AVI, DIVX,MP3/AC3 creates divx files up to 1280 x 720 Siit nüüd minu küsimus probleemile. Film jääb telekast vaadates ruuduline, ning mõningaid filme kodukino süsteem ei esita. Kas peaksin mõne teise valiku võtma? Mõtlesin, et uurin järgi enne kui ise katsetama hakkan, kuna teatavasti plaadid maksavad ka ju midagi. Sedasi katsetades on mul juba kaks plaati aiataha läinud. Ehk liigub siin minust targemaid. Ise kaalun home theatre valiku kasuks. Kas mu mõte on õige?
  4. Tere! Sihuke jama. Tahaks nagu filmid plaadi peale kõrvetada. Konvertimiseks kasutan divx 8.0 plus converter, kõrvetamiseks nero. Kuid lõpptulemus plaadil jääb nii, et filmid jäävad ruudulised ja osasi filme ei saa üldse vaadata. Nagu oleks vales failis, kuid filmi atribuutides on kirjas et on divx fail. Mida ma muutma pean või tegema pean, et saaksin filmid normaalseks? Kas mõnda teist kõrvetamis programmi kasutama või mõnda muud versiooni divx programmi? Tänud vastamast ette!
  5. Kasutan google chrome. sellega olen alati sisse saanud ilma probleemideta
  6. Tervist! Ma ei saa isohunt.com-i sisse. Link ei avane. Kas kellelgi on aimu kas see leht on üldse kinni pandud, või mingi muu jama. Kas Teistest arvutitest saab seda veebilehte vaadata?
  7. oskab siis keegi öelda, kus kohast saab tasuta fototöötlus programme nagu photoshop. tahaksin ühelt pildil midagi ära kustutada, kuid ei leia programmi. ning kui teate, siis linki ka, kus kohast tõmmata.
  8. kuulsin üks päev mingist raadiost sellist edetabelit, kus räägiti enim vigastest filmidest. kas keegi veel kuulis. seal vist oli isegi harry potteri filmid. kas netis on taolist asja tehtud, nagu mingi nimekiri kõige vigasemad filmid.
  9. suhteliselt uus. eelmine aasta sai ostetud. windows xp. tavaline koduarvuti
  10. oskab keegi aidata. avastasin et mu arvutil mängitavad filmid ja videod on kõik mustvalged, olenemata mis programmiga vaatan. oskab keegi öelda, mida teha et saaks uuesti värviliseks. äkki on mingi viirus. on kellelgi millegi sellisega probleeme olnud? unustasin lisada, et olin ise kodunt ära ja 6 aastane laps oli siin isetegevust teinud. arvatavasti see tema tehtud on. kuid ei oska kuidagi värve tagasi saada ekraan korras. pildid ja muu nii nagu olema peab. ainult filmi vaadates film must-valge
  11. seda ma tean ise ka et võitnud pole. ega ma mingi blondiin pole. aga mentidele pole siit mõtet. ok blokin ära.
  12. Mulle tuli e-mailile väga imelik kiri. kiri on inglise keelne ning seal on kirjas et olen võitnud mingi lotoga 1 000 000 EUR. Nüüd käivad nad mulle pinda, et pean peaaegu 700 Eur mingit raha maksma, et võit kätte saada. mida tegema peaksin, kas kirja lihtsalt ära kustutama või sellisest asjast ametivõimudele teada andma. kas kellelgi tesi on taolise asjaga kogemusi olnud ning andke enda arvamus sellise asja suhtes. raha ei kavatse ma mingil juhul maksta, sest: 1) ma ei ole mingis loteriis osalenud. 2) kiri on inglise keelne. 3) nõutakse raha, kuid minu teada lotovõitude eest eestis ei pea maksma. 4) tuleb neile saata oma andmed. Andke enda arvamus sellisest asjast, ning kas on mõtet sellest ametivõimudele teatada.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.