Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ristokas

Liikmed
  • Postituste kogus

    147
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info ristokas'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 20.05.1995

Isiklik info

  • Asukoht
    Tartu
  • Hobid
    Muay Thay

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. miks sa spämmid lampi teemades? NAlja vend oled we?

  2. upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
  3. (Pilt kasutaja levelitest) (Pilt kasutaja pangast) (Pilt kasutaja blackmarkidest) (Pilt kasutaja login-screenist) combat qp Accil olev raha kas maksate ise juurde või müün maha. Hind: Aind pakkumised Tehingu viis: Hanspangaga Sinu andmed: Nimi: Risto Maakond: Tartumaa Linn: Tartu E-mail: sama mis msn Msn: risto.kukk@hotmail.com
  4. Löömamehed on need kes vabatahtliikult norivad, enesekaitse on midagi muud ning sa saad asjast vägavalesti aru . Samahästi kas mu sõber on ka löömavend(Mirkko Moisar), kui ta suudab panna ühe löögiga knocki suvalise inimese? , niisama keegi lööma ei lähe lambist eks.
  5. Oijah, jälle nagu ikka , tulin siis koolist bussipealt, õhtusel ajal, Tartusse . Kõnnin sis turusilla poole, oli pime ka, mingid russid tulevas suitsu küsima, ütlesin kohe ära et ei ole, järgmine küss oli raha on? , teada oli (varasematel kogemustel) et jälle mingi lööma. Ei vastand et kas on v ei, viskasin kotid käest(õlalt), neid oli 2(russe). Mul oli enne trenn ka , lihased olid veel lahti, lõin ühele jalaga näkku, teisele küünarnukiga sisse ja oligi kõik, kõndisin lihtsalt minema, kutid jäid sinna lebama, ma arvan et ühel oli kindlalt lõualuu puru ja teisel ninaluu. Kuna pime oli ja ei näinud eriti nägusid, siis ma ei eristaks praegu enam, kui nad vastu tuleks mulle.
  6. lisa msn , pakkuda p2p hübriid, def 1 , mage 94 , mm dt done jnejnejne fcape , jms msn : risto.kukk@hotmail.com ODAv
  7. Kellegilt kuulsin et sul pidi bemm olema a nvm, mis autoga peenestad ?
  8. Veel selle juurde , et kas keegi teeb trenni vms, üldiselt keegi ei lähe otse MMA peale , kuna see on maasvõitlus ka suht , siis vaja eelnevaid kogemusi, ntks ma ise olen tegelenud mitmeid aastaid judoga, ning praegu taipoks, kuna MMA ongi maasvõitlus rohkem siis on judo alus hea sellele, üldiselt minnakse judo , taipoks v kickpoksist sinna üle, muidugi, tavaliselt kui tahetakse ka võistlustele minna, peab olema kindel päevakava, niisama lihtne see ei ole, paljud mu sõbrad quitinud , sest esimene võistlus, ei oska valmistuda vaimselt, saavad liti sisse ja ongi perses, teine löök pmst nkku juba , kui KO saab, sis pmst enam ei julgeta väga , ise olen saanud napilt KO , se polnud päris ilmne , aga olen ise korra KO-sse löönud, kuna vastane väsis kaitsmisest ära, lõin 4 korda maksakat, arrvas et tuleb veel, kuid hakkasin näitama jalaga low kicki , kuid muutsin suunda ja high kicki jalaga näkku , üldiselt on suht luck , kui kedagi niisama KO lüüa, VÄLJASPOOL TRENNI EI TEGELE KELLEGI PEKSMISEGA , AINULT KUI MUL POLE MUUD VALIKUT.
  9. Ei saanud aru mi ssa mõtled m äkki selgitad lähemalt
  10. Noom , suht piinlik on see siiani , sain põhikoolis aasta vanem klassi poisilt rusikaga näkku , ammuu, peale seda rääkis nagu kõvamees seda kõigile , kuigi se polnud valus, mingeid märke ei jäänud puss löök, ütlesin "ma jätan meelde"(olin 14 vist ta oli 16 vbla isegi) , kuna suht oli ka seal teisi, sis inteligentsusest mai löönud vastu, polnud põhjust, ja seal olid ka ta klassivennad jne. Nüüd on ta nagu möödamuru kõndiv , hale, kardab kõiki, käis põltsamaa ametikoolis, mul oli taipoksist ja selliseid kappe kaklejaid palju, pätid sellised nats, ajasid selle venna sealt koolist ära, algul sai sisse( lööke kehassse ja mujale) kuna ma tahtsin seda, käeluu oli algul puru, teisel kursusel tuli ära, nüüd tartus, omadega on ta kõva vend, mdu ei oska kirjeldada nii . Enam ei ole midagi julgenud öelda(tema) , ei käiläbi ka, praeguse treeningu ja muu juures ma juba kujutan ette et kui ma talle valel hetkel peale satun ja mina süüdi jääks peksmises , siis otab mind vangla saatus , kuna varem on olnud mõned probleemid millest mu vanemad ei tea , vaid sõbrad ja treener, kellel on ka selliseid probleeme olnud. Tavaliselt inimestele tuleb se jama kõik tagasi, nii ka temale, mäletan et se poiss tuli ja küsis, " kas oli valus" ja ma hakkasin naerma ja ei ütlenud midagi , kõik teadsid, siiani endal heameel et ma ei löönud teda vastu, See oli algul piinlik hetk minuelus ikkagi , kuid nüüdseks kui hakkan meenutama siis ennast paneb naerma , kuna kui praegusega võrrelda ennast , siis ma ei kujuta ette enam et ma lasin endale niisama lasta anda sisse liti.
  11. korduvalt käinud fastersis, seal on väga ohtlik kui joonud oelte, seal all kuhu kuukkuda saab on trepp ka veel, mingi 6meetrit kukkumist, ise olen seal jaladrippus olnud niisama istunud burksiga öösel, kuid jah, sealt on võimalik kukkuda väga halvasti alla
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.