Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TAISON

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    86
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info TAISON'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 27.06.1993
  1. no ja kuidas sind see autoclicker siis aitab?
  2. prose on suht sitt, parem hetkel juba osta i core prosed
  3. no kui sa oled nii rikkas ja suudad maksta 60k+ USD aastas ülikooli eest, siis aga palun:D
  4. tee trenni pigem Ise suhtun negatiivselt. Alkohol jah, suitsetamine ei.
  5. ITna USAs 2,5k pole mingi raha... Ei soovita minna, Eestis saaksid ka normaalse töö kui kogemus olemas. Tegelt kui sa lõpetasid kutseka siis isegi normaalne pakkumine, muidu kõrgharidusega ITd teenivad Eesti 2-4k eur vabalt.
  6. kogu veits raha pigem ja osta galaxy S1. Suht hea asi peaks mainima, 1,4ghz prose ja GTA 3 ei lägga:D:D
  7. ei nõustu eelmise postitajaga. Android on hetkel parem kui iOS ja tulevikus iOSil läheb väga raskeks Androidiga konkureeriga. Ise oman Galaxy S2 ja võin kindlalt öelda, et iPhone 4GS on halvem kui S2. + iOSil see menüü nii tavaline, iga aasta üks ja sama sitt, androidil on aga widgetid ja stuff. Ja iOS 5.0 pole cracked veel + Androidil on palju appid tasuta, nagu näiteks Angry birds kõik osad jne
  8. ace norm1k jah, klassivennal olemas, ekraan ja kuju suht nagu iPhone 4, mis on minu arust pluss. Fruit ninja ja angry birds vist ei läggi.
  9. Nimelt siis tahaksin osta selliseid pükse aga ei tea kus Tallinnas neid müüakse. Äkki keegi on neid kuskil näinud vms. Ei viitsi nagu kuskilt tellida, kindlam on kohapeal ära proovida ja osta!
  10. Järjekordne feil Andruse poolt, hale hakkab juba...
  11. Kasutage KINDLASTI MMi, ette ÄRGE mingil juhul andke!
  12. teema autor ajudoonor v? Aitab juba nendest mõttetutest õpetustest. Kopp ee on nendest. Kui ei oska facebooki endale teha siis peab ikka tegu olema täieliku idioodiga. Tehke veel õpetus kuidas teha endale kasutaja vahvel.net foorumisse. LOODAN, ET SEE SITT EI LÄHE ARVESSE AKTIVISTI EMBLEEMI SAAMISEL!
  13. Ta oli scammer ja punkt. Hea meelega ostaks pigem Geniuse, Yep, Amichie jne käest mille kui sellelt rotilt. Miks? Sest ta võib iga kell hakkata jälle scammima. On olnud juba kümneid selliseid olukordi, kus scammer üritab mängida nagu ta olek usaldusväärne ja siis lõpuks hakkab kõiki scammima järjest. Igati õige otsus, et ta on BANNED. Loodan väga, et ta ei saa unbanni!! E/ Minu sõpra on üritanud scammid Kristo Nadel nimeline isik mingi poolteist aastat tagasi umbes, nii et jahm!
  14. no kui keegi on nii lohh ja maksab sellist summat iga kuu mingi koodi peale, siis on see inimene ikka paras debiilik
  15. Kooderite meeskond, haledad lohhid!!!!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.