Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

IPk Rs

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info IPk Rs'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. See et ma seda sulle ette rõõmsalt ei jaga, ja pärast kui kasutaja bannist lahti saad, ütled et "a see ei töötanud" ja viskad õpetuse siia kõigile siis arvad sa tõesti et ma olen nii idioot ? hetkel proovisin 1 skillerit ka, eks tuleb mõned päevad oodata. vaatab mis juhtuma hakkab. (total 1600 skiller) enamus 99s, cb 3 str 2, pank peaks olema mingi merch stuffi täis (umbes 12bil bank) purple phat peaks isegi olemas olema. esimese katse failisin. nüüd läksin teisele katsele, eks paistab, hoidke pöialt.
  2. 10m, alguses annad selle 10m, kui saab bannist lahti siis võid minupärast juurde ka maksta. ega mind see ei huvita. //oleneb kuidas se manual perm ban tuli.
  3. hakkan vist banned acce kokku ostma odavalt millel midagi peal võib olla. see siis mu teine kasutaja mis oli bannist lahti (oli maxed chatic pure) maul on alles. c staff on kadunud. pole hullu, hea seegi
  4. Ei. Ma võin seda lubada, et seda appeali teab ainult üks inimene (ja see olen mina) sul võivad isegi last appeal changed kasutatud olla. See ei määra, ja müümine käiks nii et mina annan selle õpetuse alles siis kui olen saanud raha enda kasutajale. Panin uue kasutaja tegema seda, nüüd ootan, ja mõne päeva pärast peaks saama rollbacki ja unbanned. Siis lisan pilte veel.
  5. Sain oma vastuse, liiga kallis, tellin ise - LUKKU!
  6. Hommik jah, vahvel. Küll on hea et tulin rune24'st siia üle...
  7. Tegu siis õpetusega kuidas saab 80% kindlusega unbanned mistahes kasutajaga olnud on. olen proovinud 1 kasutajaga, sain rollbacki ja acc tagasi. palju rollbacki ei saand. kes soovib, 10m per copy. võib ka p2p pinni pakkuda. proof unbannist: hetkel müün ainult 5 copyt.
  8. Ei ole sinusuguseid postcounti korjajaid siia vaja, spammi eest said reporti. loodan et sellist jama siia rohkem ei tule.
  9. IPk Rs

    O: Pinni

    Hind: Sollides (mitu 50st smsi pean saatma) ? ma mõtlen kroone. Tehingu viis: Mobiil Sinu andmed: Nimi:Tõnis K. Maakond:Võrumaa Linn:Võru E-mail:Skype kasutan Msn:Skype kasutan
  10. Olen müünud temale ~2bil kokku (rune24.ee) ja ei ole mitte mingit probleemi olnud. Suured summad ette andnud, ja raha on ilusti arvele tulnud... Usun et siin foorumis selliseid väga palju kes kunagi pattu teinud ja nüüd eeskujuliku embleemiga. Niiet tema bannimine oli küll praegu väga ebavajalik.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.