Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Amaranth

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    144
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Amaranth poolt

  1. ???????????????????????????????????? 1. Ma ei ole Sythes banned (proof: http://www.sythe.org/members/96305-homm88.html) ja ei ole kunagi olnud ka 2. Ma ei ole kellegilt 150m scamminud (100% kindel) edit: Ma ei ole kunagi kellegile kasutajat Crife13 müünud, kasutaja oli minu käes vaid paar päeva ja ma ei müünud seda mitte kellelegi. Sooviks lähemalt Skypes/MSN'is arutada kuna sa süüdistad mind asjades milles ma süüdi ei ole. MSN homm88@hotmail.com (saada oma msn mulle, ei pruugi invitesid näha) Skype: zezimae
  2. Formati ära ja lase Windows uuesti peale, ei tohiks väga raske olla.
  3. ostetud, thx. MSN: homm88@hotmail.com
  4. Palju parem oleks Pokerstarsis teha lihtsalt private tourney chippidega ja buyini võtad rsgp's, ntx 50m. 100% turvaline, mugav, ja oma 10% on ka lihtne vahelt võtta.
  5. Telli lihtsalt välismaalt, Amazonist või kuskilt. Probably odavam nii ka.
  6. Amaranth

    Laen

    Võta IRL kellegilt laenu ja osta RSGP? 2-3 nädalat natuke pikk aeg.
  7. Saab. Osad veebilehed võtavad vastu makseid ainult verified paypalidelt, kontrolli veebilehe pealt üle kas nad on nõus või mitte.
  8. Ei, ainult vahvlist olen banned, kusagil mujal pole scamminud. 5+ aasta jooksul üle 500 eduka tehingu üle kõikide foorumite mida kasutan ja 1 neg tehing on üsna legit. Not even close to "märkimisväärselt petis". Ainus neg tehing, oli teise tuntud scammeri vastu, mis oli minu jaoks piisav põhjendus, moderaatorite jaoks aga mitte. Ja dungeoneeringu offer on mul ikka veel jõus.
  9. Ma võin mingi koguse large floore ära teha 1,5m/floor (või nt 20gp/xp), kõike ei taha lubada ära teha kuna 83dg kinda raske tiime leida, floorikaupa on lihtsam. Teisel accil 100+ dg niiet mul kogemust on. homm88@hotmail.com
  10. Mulle müüs ka kunagi selle kasutaja mingi ilusa koguse pinnide eest, ja ma müüsin rsbot.org edasi ja minuni kaebusi ei jõudnud ja oletasin et kõik hästi. Võin kõik chatlogid/kuupäevad ja acciga kaasnenud txt file andmetega (kui täpsed need on ei tea) shareda kui vaja. Aga jah, Kaidol ja ta tuttaval on mingi kindel hulk 130+ combat acce mida nad ikka recoverdavad ja müüvad, pinnide müügil võib ta legit olla aga kasutajaid ei tasu temalt osta kuna ta teab et ta petab inimesi ja teeb seda ikkagi. edit: tahtsin oma logid üle vaadata, might as well share tl;dr Alari Kingu ja Kaido Kaljula on selle acciga suht kaua aega inimesi scamminud.
  11. Amaranth

    MSN-id?

    Hotmail'i kasutajaid palju lihtsam ära häkkida ka, trusted inimestel eriti ei soovita kasutada. (gmail palju parem btw) Support. Halb asi aga selles et kui keegi jääb oma mode kohast ilma, jääb tal MSN ikkagi alles. (ja selleks peab vahvli omanik ise kasutaja tagasi recoverima I guess)
  12. See pole kunagi toiminud, see välistas vaid ühe võimaluse, et pin on Invalid PIN ehk täiesti mitteeksisteeriv andmebaasis. Kasutatud pinnid võisid ikkagi anda invalid window isegi kui sa panid nad õiges riigis. Ainus kindel võimalus on alati olnud saata kiri Jagexile [email:1hf6yoma]billingsupport@jagex.com[/email:1hf6yoma] "Hi, could you please tell me if the pin 12345678 is valid? I plan to activate it on my pure soon so I just want to make sure it will work. Thanks." easy.
  13. Mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, väga usutav story.
  14. Olen huvitatud. MSN: [email:f6l8qpo5]homm88@hotmail.com[/email:f6l8qpo5] edit: ei olnud huvitatud
  15. Parimad f2p alch itemid on gold necklace ja gold bar. Gold bar -85gp/alch (1,3gp/xp) Gold necklace -42gp/alch (0,7gp/xp) Superheat iron on 70k-90k mage xp/hr ja 16-21k smith xp/hr. -1,45gp/mage xp ja tasuta smith xp. Superheat steel+ = enamasti mõttetu, üldiselt palju viletsam mage xp. Enjoy.
  16. Ei toimi, pole kunagi toiminud ka ei toimi ka nüüd. Jagexi ei huvita kes kasutajaga bottis, kasutaja jääb ikkagi banned.
  17. Peale seda kui oma SOL peale paned tuleb sulle sinu special attacki effect tagasi ja vastase oma kaob. Ei pruugi väga loogiline tunduda aga Jagex parandas ühe kunagise bugi (mille abil sai SOL specci kasutada ükskõik mis itemiga ntx whipiga) vigaselt ära, ja seetõttu atm lihtsalt rs toimib nii.
  18. Teema nimes on 100% win kuna see meelitab inimesi teemasse. (ja seega toimib ) On võimalus, et ka keegi teine kasutab sama bugi, seetõttu ei saa 100% olla. Lisaks on võimalus, et su vastane ei kasuta staff of lighti üldse, aga kuna SOL on parim siis on su võiduvõimalus sel juhul üle 70%. (kui samad statsid) Väike võimalus on ka, et vastane ikkagi luckib häid hitte kuigi sul on SOL spec peal ja tal pole, aga see tõesti tavaliselt ei juhtu. Kui õigesti stakeda on võimalik isegi 51% winratega rikkaks saada, 99% = easy. ---------- Post added 15-07-11 at 16:18 ---------- Kui mõlemad sina ja su vastane on oma SOL speci käivitanud, siis logid välja. Enjoy.
  19. [spoiler=guide]Reqs: 2 acci p2p-ga (multilog või lased kellegil aidata), mõlemal accil peab olema SOL 1.) Üks acc laenab stakerile SOL, 'until logout' ajaks 2.) Staker wieldib laenatud SOL ja läheb stake'sse kellegiga 3.) Duelli alguses staker kasutab SOL spec, eeldatavasti teeb ka vastane sama (ja kui ei tee siis SOL võidab kõigi teiste relvade vastu tavaliselt, ja pole vaja bugi kasutada, free money) 4.) See kes ei stake logib välja ja su SOL kaob käest ära. Nüüd pead laskma oma vastasel sind ühe korra veel lüüa isegi kuigi sul pole SOL käes enam. 5.) Peale seda, wieldid oma enda inventorys oleva SOL (mis EI OLE lended). Sinu vastase SOL spec peatub ja sinu oma hakkab jälle toimima. Nüüd on sul 99% tõenäosus, et võidad stake. + soovitan alguses proovida fun stake/low stake mingi 100k'ga, et proovida kas bug ikka veel toimib, siis ei ole mingit riski kui selgub, et patched on. Tasuta õpetus, "M:" teema nimes on vaid dekoratiivne. Postitage oma võidu screenshottid siia teemasse, siis on veel ilusam. 99% võiduvõimalus kui õigesti kasutada. Sharing is caring, enjoy.
  20. Ostsin pinni, väga kiire ja sujuv tehing, väga usaldusväärne ja professionaalne müüja. Soovitan.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.