Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

AndresPuur

Liikmed
  • Postituste kogus

    261
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info AndresPuur'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 09.05.1990
  1. Naljakas lausa lugeda sinu poolt postitatud positiivseid külgi. 1) See jutt, mis sa vähist räägid on totaalne vale. Snus just soodustab suuõõne vähi teket. Kuigi jah muudele organitele ei ole avastatud otsest kahjulikku mõju. Sellegi poolest ei ole tegu üldse mitte süütu asjaga. Samas elada elu täielike riske võtmata on ka võimatu. St üldse suitsetamist, alko tarbimist ja tervislikku eluviis. Mulle näib see võimatu. 2) Miks sa peaksid üldse suitsu tegema kui sa paned snusi ? Tõsi on, et sa ei kahjusta snusi tarbimisega teisi ja see on ka ainuke asi. Haisemise koha pealt veel see,et kui sa oled pikka aega tarvitanud siis su suuhügeeni olukord muutub suht rõvedaks. Ebameeldiv lebra jne. Olen kogenud seda ise ja ka teised sõbrad/tuttavad on seda tähendanud. Ise ei oskagi enam seisukohta võtta, kas snus parem kui suits. Mõlemad mõttetud pasad. Mu soovitus ärge üldse alustage aga eks see ole iga inimese enda valik. Hetkel ise ei tarbi, kuna olen jälle konivillem. Kunagi sai ikka päris metsikult pandud(ala karp päevas) Kui ise enam müügiga ei tegelenud siis vaatasin,et rahakotile mõjub see päris laastavalt, kuna kui tarbisin ei kasutanud ühte patja vaid alla 2 ei pannud kunagi ja hullematel päevadel 3. Jah, see oli päris hull tunne kui üle kere värised sest nikotiini kogus oli nii hull lihtsalt aga aja pikku harjusin ära ja sellepärast kogused kasvasid(ühe padjaga ei saanud arugi, et midagi moka all oleks)Siiskisiiski suutsin kuidagi maha jätta. Suus on siiamaani korralik lõhe/auk ma ei tea, kuida seda nimetada. Ühesõnaga mõlemad nii suits kui snus väga mõttetud asjad ilma nendeta saab ka cool olla.
  2. Proovitud, müüa pole. IMO mõttetu jörr aga maitsed erinevad.
  3. Rääkige palun rohkem superheatimisest.
  4. Küsimus järgmine, mida oleks mõtekas F2P-s alchida ? Kahjum võiks olla minimaalne.
  5. Võin müüa kohe 18m
  6. lahendasin probleemi burstides MM`i dungeonis. Meeletu xp
  7. Oostsin mille, kuid hind mis on välja reklaamitud võiks siiski õige olla Muidu positiivne tehing.
  8. Pmst saab ju burstida. Lootsin, et ehk on mingi võimalus. ---------- Post added 02-02-11 at 21:36 ---------- Kas seal MM dungeonis ei ole enam võimalik ?
  9. Kas tõesti kiiremat moodust ei ole olemas, imo on see suht aegalane
  10. Tere, Nimelt sooviks natuke abi mage treenimisel. Kuidas oleks siis kiireim moodus saada mage 75-85 ? Raha ei ole probleemiks ja acc on loomulikult p2p. tehtud ka DT ja pray on olemas nii palju ,et kõiki protecte kasutada. Samas kui keegi teab siis, võiks range kohta sama kirjutada. Tänud ette(h)
  11. 10 milli tuli nii kiiresti ,et silm ei jõudnud pilkuda ka.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.