Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

rsc

Liikmed
  • Postituste kogus

    32
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info rsc'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 08.04.1992
  1. Dvai viimane kord! 10 euri mõlema acci ja pankade eest!
  2. 10 euri mõlema acci eest!! Võtke võimalusest osa!
  3. 10m mõlema acci eest+pank+ membu aeg!
  4. bump!! comon ostke ära!! mõlema kasutaja panga väärus on kuskil ligi 2m.
  5. Kes pakub rohkem kui 10 euri, saab mõlemad kasutajad. Unustasin mainida, et mingeid reeglite rikkumisi kasutajatel ei ole olnud.
  6. Müün odavalt!! ---------- Post added 28-07-11 at 13:34 ---------- Kes pakub rohkem kui 10 euri, saab mõlemad kasutajad. Unustasin mainida, et mingeid reeglite rikkumisi kasutajatel ei ole olnud.
  7. Müüa siis kaks acci korraga, või eraldi - oleneb soovist. Mõlemad accid on lvl 98 ja sobivad perfektselt duell arenale raha teenimiseks. Kahte acci saab väga hästi kasutada nii, et muudad nimed väga sarnasteks, mille tulemusel vastane eksib sinu nime hiscore panemisel. Esimesel stakeril olen mina esimene omanik, teisel aga oli mu klassivend, aga ta logis acciga viimati 6 aastat tagasi sisse ja pole sellest ajast saati ka rsiga tegelenud, seega acci tagasivõtmine on 100% välistatud. Esimene staker (28päeva membu aega) Ja teine staker (18 päeva membu aega) Kui ostetakse kaks acci korraga, siis annan lisaks uue duell arena õpetuse, mida minuteada pole veel teiste poolt kasutatud. ( enda väljamõeldud ) Miks ma ülde müün neid acce? Kuna mul pole enam aega ruuniga tegeleda ja pean tihedalt tööl käima, siis pole ka mõtet nende accide membu aega niisama kulutama hakKata, vaid mõtekas on need müüki panna ja uuele omanikule arenal võidu maitset tunda lasta. Küsimused palun esitage siia ja kellel suurem huvi osta, siis ka msn.
  8. Müüa siis kaks acci korraga, või eraldi - oleneb soovist. Mõlemad accid on lvl 98 ja sobivad perfektselt duell arenale raha teenimiseks. Kahte acci saab väga hästi kasutada nii, et muudad nimed väga sarnasteks, mille tulemusel vastane eksib sinu nime hiscore panemisel. Esimesel stakeril olen mina esimene omanik, teisel aga oli mu klassivend, aga ta logis acciga viimati 6 aastat tagasi sisse ja pole sellest ajast saati ka rsiga tegelenud, seega acci tagasivõtmine on 100% välistatud. Esimene staker (30 päeva membu aega) Ja teine staker (18 päeva membu aega) Kui ostetakse kaks acci korraga, siis annan lisaks uue duell arena õpetuse, mida minuteada pole veel teiste poolt kasutatud. ( enda väljamõeldud ) Miks ma ülde müün neid acce? Kuna mul pole enam aega ruuniga tegeleda ja pean tihedalt tööl käima, siis pole ka mõtet nende accide membu aega niisama kulutama hakkata, vaid mõtekas on need müüki panna ja uuele omanikule arenal võidu maitset tunda lasta. Küsimused palun esitage siia ja kellel suurem huvi osta, siis ka msn.
  9. Kas te uudistes tulevatest vihjetest pole aru saanud, et Eesti ei maksnud seda lunaraha, vaid seda tegi hoopis Liibanoni uus valitsus, tõestamaks, et Liibanon on õigel kursil.
  10. Sai 40m ostetus, kandsin enne ja sujus 100%
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.