Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PLU

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info PLU'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 12.05.1993
  1. Hommikust, alustan oma P2P äriga. Teen siis Credit Cardi-iga. Hind: 13M/6€ Tehingu viis: Käite ette/Käin ette Kirjutage siia teemasse oma MSN või PM!
  2. PLU

    Hey, võiksin teha. 6M eest, MSN: bymer546@hotmail.com

    teeksin ette, kuna pole tehinguid.

  3. Ostaks siis RSGP, kõik kogused sobivad. Hind sõltub kogusest. MSN: [email:2u2325ye]Sven_A@live.com[/email:2u2325ye] MM olemas, Genius15(Teenustasu maksan mina, õigemini ta mulle võlgu ja läheb võlast maha)
  4. Ütleme nii ,et pinget ei paku see, ning ei tundunud erilise peo moodi ka olevat. Rohkem mingine vend jõi esimest korda, kammis ära ja kõik. Ei olnud midagi huvitavat ega normaalset küll seal:)
  5. PLU

    O: Orja(Quest)

    Tervist, vaja kedagit kes teeks Summers endi lõpuni. Poole peal quest, on tehtud sinnani kus pidi Minotauriga lurema Beasti, edasi pole tehtud. Pakkuge hind, ning vaatame kes teeb, ütleme nii ,et suhteliselt kiirelt vaja! Ootan. MSN. [email:17qal734]Sven_A@live.com[/email:17qal734] ---------- Post added 30-10-11 at 13:50 ---------- Kaks jobi juba lisanud, üritanud üle lasta. Üks ei vastanud peale MMi tahtmist, üks pidi olema "devil rait" tahtsin pm ja offline. Rahvas, pole mõtet proovida, võite arvata ,et mul tehinguid vähe ja hea loll vend vb, kuid ütleme nii ,et valet inimest üritate üle lasta!
  6. PLU

    Bot-Busting

    Täna päeval oli stabiilselt +40k inimesi.
  7. Tervist, oleks siis vaja Talkerit, kes ikka oskab ja jagab teemat:) Hetkel oleme kahekesi (Mina ja Midaasja vahvlist) Kellel huvi: RSN: Plastikuhvo või msn: [email:hip92mco]Sven_A@live.com[/email:hip92mco] Tore oleks kui mõni rare oleks olemas või vähe rikkam vend:)
  8. LOl, eestlastele kombeks võidelda? Kunagi oli vb jah, nüüd hui keegi võitleb, lastakse pähe astuda:) Kuid jah, oleks pure siis liituks isegi:)
  9. PLU

    Bot-Busting

    Hmm, rsbots ei tööta enam, viskab kirja ,et sulgeks boti jne:) Alguses sai natukene.
  10. No kuidas siis teada saadi parool?
  11. PLU

    Hopes Edge

    Damme - Kuna ta ei tee peale combat statside väga midagi muud:)
  12. Tervist, mõtlesin ,et panen müüki, vaatan kas keegi soovib(Ei pane sellepärast ,et homme uuendus tuleb, pole lihtsalt vaja) Hunter - 10M Rc - 10M Kõik koos 18M Hiljem võin panna pildi, tehingu teeme kas ette/MMiga või kui olete usaldusväärne siis annan ise ette(10 teh jne vennad ärge proovige üle lasta) Saab ka osta Eurodes, hinna lepime msnis, ning swedbank. NB: Rsbots.net authid, töötavad ilusti, mõlemal teine omanik. MSN: [email:19r8h0rc]Sven_A@live.com[/email:19r8h0rc]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.