Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Mis see aitab kui sa teed alumise layeri bluriga aga paned stock renderi peale ? Pigem pane stock render clipping maskiga, vähemalt see peaks aitama ise ei sulanda neid nii sisse aga pakun et tuleks parem.

Mida sa ajad?

Kui kõik tehtud apply image - blur ja kututad renderi ära. Sama sharpeniga ainult tausta kustutad ära.

RRG_signa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Tektsiga vaeva, paremad gradientid.

"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination."

- Albert Einstein

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)
Su esimene spiderman mingi puhtast tutorialist tehtud ? Nägin kunagi Bakarenderis identset pilti.

Millist sa silmas pead, praegust signa?See ei ole, aga see mis esimesel lehel see enam jagu küll.

Kui keegi tahab enda nime peale siis võib märku anda, ise jäin väga rahule.

nice_signature.jpg

Muudetud liikme wAnabE7'i poolt

“ Train easy, win hard ”

- Kaimar Ennika

train_hard_win_easy.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Tavaline signatuur millel hunnik mõtetuid effecte maksab, siis

EOC RS : 0,18€ / Per Mil

Sinu soov : 100-150m ehk siis 18-27€ ?

Ma pakun, et mingi profesionaalse signatuuri hind ka pole selline.

-.-.

1.Ei küsi üldse RS'i GP, vaid priva Gp.

2.Ma nägin nende signatuuridega ikka päris palju vaeva.

3.Välismaa priva serverites maksab tavaline text signa 800M GP.

Ma ei tea mis sul viga on, sa nagu üldse ei salliks mind...

Kui ei meeldi, ei keela, ära vaata mu teemat, kui sa arvad, et need 'tavalised signatuurid, millel on hunnik mõttetuid effecte'.

Ja muide Typo, välismaa foorumites vaadatakse mu signasi suu ammuli, kui ei usu võin screeni saata sulle.

Aga paluks nüüd natuke tööde kohta tagasisidet.

“ Train easy, win hard ”

- Kaimar Ennika

train_hard_win_easy.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas
Kui sa üritad tõestada, et sa oled seda priva GP-d vms väärt siis see sul välja ei tulnud. Sul pole eriti kogemusi ja su signad pole veel nii tasemel.

No teie võite nii arvata, aga esimese 30 mini jooksul tuli mu teemase 3 requesti, mis on päris palju.

Ja mind on ikka kiidetud kah seal foorumites, ja küll varsti raha eest ka ostetakse.

“ Train easy, win hard ”

- Kaimar Ennika

train_hard_win_easy.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
No teie võite nii arvata, aga esimese 30 mini jooksul tuli mu teemase 3 requesti, mis on päris palju.

Ja mind on ikka kiidetud kah seal foorumites, ja küll varsti raha eest ka ostetakse.

Rs foorumis ofc. Et keegi ei tea signadest midagi. Nii madalale langenud venda pole ammu näinud. Suht hale on vaadata, kuidas inimesed, kellel on kogemusi kõvasti vähem kui paljudel teistel küsivad igast manti. Samas kui sinust mitu korda paremad vennad teevad vahest tasuta signasi.

Muudetud liikme ..Marko..'i poolt

RRG_signa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Pole sa üldse arenenud. Signatuurid samasugused. Teeksin ise tutoriali järgi isegi ilusama. Pildid tunduvad kuidagi imelikud.

Endale tundub, et olen kõvasti arenenud.Mis sul siis viga video järgi teha?

Kõik ütlevad:'teeksin ise ilusama...'.No problem, tee ole lahke, ja postita siia! ;)

Rs foorumis ofc. Et keegi ei tea signadest midagi. Nii madalale langenud venda pole ammu näinud. Suht hale on vaadata, kuidas inimesed, kellel on kogemusi kõvasti vähem kogemusi kui paljudel teistel küsivad igast manti. Samas kui sinust mitu korda paremad vennad teevad vahest tasuta signasi.

Ole hea võta Soulspliti kodukas lahti ja vaata, kas seal ikka ei tea keegi signadest.

Las nemad teha, kui teile ei meeldi et ma raha eest teen siis olgu, see ei ole minu probla, see juba teie.Elu ongi kallis, tappa kah ei saa enam tasuta.

“ Train easy, win hard ”

- Kaimar Ennika

train_hard_win_easy.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

Kõik ütlevad:'teeksin ise ilusama...'.No problem, tee ole lahke, ja postita siia! ;)

Ole hea võta Soulspliti kodukas lahti ja vaata, kas seal ikka ei tea keegi signadest.

Las nemad teha, kui teile ei meeldi et ma raha eest teen siis olgu, see ei ole minu probla, see juba teie.Elu ongi kallis, tappa kah ei saa enam tasuta.

Siis nad ei tea midagi. Pole sinul näinud väga tugevat arengut, enamus signade tegijad siin foorumis.sinust üle.

RRG_signa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

No tõesti, kui mingid vennad, kes biiti ei keri su signasid suu ammuli vaatavad, siis see ei tähenda seda, et need kes oskavad peavad ka vaatama. Ei vaidle üldse vastu, kindlasti on seal foorumis kutte, kes oskavad, aga ilmselt nad ei ole sinu teemasse oma postitust jätnud või lihtsalt on liiga leebed ja kardavad, su tundeid riivata negatiivsete kommentaaridega. Mul on ka paljudes foorumites hunnikutes positiivset reputatsiooni ja suu ammuli vaatavaid foorumlasi, kuid see ei tee mind sellel alal heaks.

Jaga seda postitust

Postituse link
No tõesti, kui mingid vennad, kes biiti ei keri su signasid suu ammuli vaatavad, siis see ei tähenda seda, et need kes oskavad peavad ka vaatama. Ei vaidle üldse vastu, kindlasti on seal foorumis kutte, kes oskavad, aga ilmselt nad ei ole sinu teemasse oma postitust jätnud või lihtsalt on liiga leebed ja kardavad, su tundeid riivata negatiivsete kommentaaridega. Mul on ka paljudes foorumites hunnikutes positiivset reputatsiooni ja suu ammuli vaatavaid foorumlasi, kuid see ei tee mind sellel alal heaks.

Mdea, pole öelnudki, et tahaks, et tegijad mind kiidaksid, aga las ma ajan oma väikest 'äri', ja praegu pole nagu keegi lõuanud, et mõttetud vms.

SOTW'i töö, alguses tahtsin teha smudge, tegin valmis, siis mõtlesin, et paneks stocki kah taha ja hakkasin seda sinna sobitama:

sotw__55.jpg

Davai mama.

Vahvel.net'is ei küsi raha enam, võite küsida requeste aga palun täitke ära requesti taotlus.

Pommitage!

“ Train easy, win hard ”

- Kaimar Ennika

train_hard_win_easy.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.