Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Zlata

Soovitatud postitused

VIP

Asi on küll suht vana, aga mulle pakkus jälle nalja (natuke aega tagasi kuulasin enam ei mäleta suht midagi)

 

http://rb.ekspress.ee/heli/zlata.mp3

 

 

lugu on päris, aga see lavastatud


:)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Author of the topic Postitas
Mis see Rl ?

 

See oli lavastatud (lint, raadio 2 poolt, eetris ka vist esitati xD)

 

, aga lugu oli päris :

 

 

Väike tüdruk tabas mänguhoos porise mättaga võõrast Lexust. Asja klaarimisest kasvas välja tüli, mille tulemusena tüdruku perekond pidi mitu nädalat oma kodus hirmu all elama. Lugu päädis tüdruku vanemate auto süütamisega. Politsei ei pea juhtumit kuigi tõsiseks.

 

Reede õhtupoolik, 21. september, sealsamas Muugal Hundiaugu tänaval.

Kuueaastane Elise ja aasta noorem naabripoiss mängivad tänava ääres. Muuhulgas pilluvad teineteist pehme poriga. Hundiaugu tänav on ummiktee, kuhu autosid satub harva. Pealegi on Elise maja tänavas eelviimane, naabripoisi maja aga viimane. Mõlema lapse vanemad on juba kodus, seega on tee ääres ohutu. Kuni neist veereb mööda must Lexus, roolis naine nimega Zlata, ta***stmel laps.

 

Kuidas Lexuse tagumisele poritiivale järsku üks porine mätas satub, ei mäleta hiljem keegi. On see laste riugas või õnnetu juhus – on sel üldse tähtsust? Zlata on igatahes veendunud, et tüdruk saatis porimätta auto suunas teele meelega. Juba koputabki pahane naine Elise vanemate uksele. Ta kutsub välja tüdruku ema Catlini ja isa Erki, näitab neile porist laiku oma autol ja ütleb, et kallis masin olevat kriibitud. Ta ei nõua hüvitust, vaid palub, et vanemad lapsele selgitaks – võõrast vara tuleb austada

 

“Pühkisin pori maha, paar kriimu seal oli, aga samasuguseid kriime oli terve auto täis.Pealegi – millest me räägime – väikesed lapsed ju mängisid ja ma ei usu eluski, et Elise seda meelega tegi

 

Pole teada, kas süüdi on inimeste erinev temperament või poleks midagi juhtunudki, kui ­Lexuse asemel olnuks näiteks vana Ford, ent alguse saab sõnavahetus, mis õige pea läheb nii tuliseks, et Zlata helistab oma abikaasale Markole

 

“Kõne lõp****s ütles ta: oota, kohe hakkad peksa saama, mispeale läksin tuppa ja panin isikliku relva põue,” väidab Erki Müür.

Abikaasa helistas, ütles, et meesterahvas solvas teda väga räigete sõnadega, ja palus mul kohale tulla,” selgitab Marko Kikkas. Zlata poolt hiljem politseile esitatud avalduses väidab ta, et tal kästi “oma Lexusega võõrast õuest ****** sõita”.

 

Möödub vaid mõni minut (Kikkas: “Me elame seal lähedal.”) ja maja ette veereb kirsipunane Toyota Land Cruiser. “Roolis olnud mees (Igor Golubev – Toim.) jäi istuma, aga teine tuli välja, läks Lexuse pagasiruumi juurde ja võttis sealt kurika,” räägib perepoeg, 14aastane Reigo. “Muidugi ma tean, missugune on pesapallikurikas. Me ju koolis mängime vahel pesapalli.” Vanemad käsutavad Reigo politseisse helistama, hoovis aga areneb sõnasõjast miniatuurne lahing.

 

Saades jaatava vastuse, suundus mees sõnagi lausumata Lexuse juurde, avas pagasiruumi ja võttis välja kurika ning asus ähvardavalt minu poole jooksma. Minu abikaasa karjus mulle, et nüüd jookse. Hakkasin jooksma tupiktänava lõpu poole, oma krundilt ­eemale, kuna kurikaga meesterahvas jäi minu ja krundi vahele. Kuna mõlemad lapsed olid kodus, siis tahtsin juhtida ohtu nende juurest eemale. Saades aru olukorra tõsidusest, haarasin põuest relva, mille ümber pöörates ka laadisin. Meesterahvas oli sellel hetkel umbes kahe meetri kaugusel ja väga ­agressiivselt meelestatud. Kasutasin relva kogu oma pere ja vara kaitseks ning eelkõige minu otsese rünnaku vastu. Nähes relva, ründaja tardus ning viis kurika Lexusesse tagasi.”

 

Erki Müüri sõnul ei lahkunud maasturiga mehed maja juurest rahunenult. “Teine meesterahvas hakkas rääkima, kui suur viga see nüüd oli, et ma relva välja võtsin ja et seesama relv topitakse mulle juba homme pärakusse. Lexuse lahkudes ähvardasid mehed veel kogu meie perekonda ära tappa, et meil on lapsed ning et kahetseme seda veel. Ning lubasid kogu meie vara põlema panna.”

 

Sellega sündmused ei piirdu. Perekond Müüri sõnul ristlevad terve järgmise nädala jooksul nende maja ees sama Lexus ja kaks Land Cruiserit. “Sõideti vaikse hooga, roolis istuja näitas mind kõrvalistujale või vastupidi,” ütleb Erki Müür. “See Lexus sõitis ükskord lausa meie õuele sisse ja keeras seal ringi. Keegi mees oli roolis,” ütleb 14aastane Reigo.

 

Vahemärkusena – nii must Lexus GS300 kui ka punane Land Cruiser 3,0 Luxury kuuluvad firmale Abriss Invest

 

Tiirutamine küll lõpeb, ent esmaspäeva, 1. oktoobri hilisõhtul ehk kümme päeva pärast inetuks muutunud sõnavahetust süüdatakse perekond Müüri auto.

 

Erki Müür: “Kell oli 23 ringis. Olime toas, kui väljas käis jube pauk. Terve õu lõi valgeks. Kamandasin naise ja lapsed põrandale pikali, sest kartsin – äkki tulistatakse. Ise piilusin ukse vahelt välja ja nägin, et auto on leekides.”


:)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

suht haige :D:D


aop2df.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.