Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vabateema. 'Garaaž' versioon.

Soovitatud postitused

VIP
No pumpa lihtne kontrollida, võta alt ära, anna voolu peale, volla kuhugi paaki ja vaata kas viskab kütsi või ei.

Samas ehk tõmbas paagi põhjast mingit jura kaasa ja tõmbas tõesti filtrisse suurema tropi ette.

pumpa kontrollida saad ka nii et pmt paned süüta sisse ja kuulad , kui vähegi matsu jagad, saad aru kas pump töötab või mitte , ja teine asi on kontrolli survet kapoti alt ,/ tee lõdvik lahti ja siis anna starterit kui viskab survega välja siis korras ja kui ei viska siis peetis , mõnel autol et saata pumpa kätte vaja võtta paak alt ära ...

Jaga seda postitust

Postituse link
pumpa kontrollida saad ka nii et pmt paned süüta sisse ja kuulad , kui vähegi matsu jagad, saad aru kas pump töötab või mitte , ja teine asi on kontrolli survet kapoti alt ,/ tee lõdvik lahti ja siis anna starterit kui viskab survega välja siis korras ja kui ei viska siis peetis , mõnel autol et saata pumpa kätte vaja võtta paak alt ära ...

Me kuulasime audi 80-l, käib selline tirin läbi kui süüte sisse paneb, mul ei tee midagi. Proovisime lõdviku lahti võtta, voolab nagu beebi pissi aint välja sealt. Ma saan ilusti pumba kätte aga ei tasu kiirustada selle pumba vahetamisega, see ei ole odav asi just :) Pigem vaatan kõik filtrid ka läbi.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

See undamine ei pruugi alati tähendada, et pump töötab. Üldjuhul kui pump kõvemat häält hakkab tegema siis võib igahetk õhtale minna, ning undav pump ei pruugi tilkagi enam läbi lüüa sealt. Kuigi see õige jep, et volla lahti ja kui sealt lahmab siis toimib. Mõnel tõesti paagis sees. Mõnedel koguni 2 pumpa, üks paagisisene ja teine põhjaalune.

"Kabjad löövad meile musta pori näkku, aga tee ei lõpe otsa sõit ei saa."

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Jeah.. plaanimuutused toimuvad kiiresti, teemas siis näha, mis ma tegelikult ostsin. :D

Oleks sa vaid nii rikas :D:D

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Täna andis a´uto otsad:D

Käisin lõunal ja tagas tulles auto lihtsalt lampi suri välja ja enam tööle ei läinud, ei lubanud ka. KOhe arvasin, et pump on läbi ja võtsin bensufiltri eesti lahti ja ei tulnud midagi seal peale süüte andmist. Võtsin lõupuks pumba üldse küljest ja proovisin ka aku pealt ja siis oli korras ja töötas. Proovisin siis voolu võtta, kas üldse tuleb seda pumbale ja 0.

lõpuks panin koik tagasi ja ühendasin traadiga otse läbi mingi tühja kaitsme , kui süüte sisse panen, läheks pump automaatselt tööle.pump töötas, aga auto mitte:D

Genekas käib, aga mitte midagi ei luba nagu sädet poleks. Panin mingi juhtme piipu ja proovisin ja mitte sittagi.Homme proovin veel kindluse mõttes küünlaga ka läbi, aga WTF????millest see kõik jama tulla võis?

aju perses?

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Täna andis a´uto otsad:D

Käisin lõunal ja tagas tulles auto lihtsalt lampi suri välja ja enam tööle ei läinud, ei lubanud ka. KOhe arvasin, et pump on läbi ja võtsin bensufiltri eesti lahti ja ei tulnud midagi seal peale süüte andmist. Võtsin lõupuks pumba üldse küljest ja proovisin ka aku pealt ja siis oli korras ja töötas. Proovisin siis voolu võtta, kas üldse tuleb seda pumbale ja 0.

lõpuks panin koik tagasi ja ühendasin traadiga otse läbi mingi tühja kaitsme , kui süüte sisse panen, läheks pump automaatselt tööle.pump töötas, aga auto mitte:D

Genekas käib, aga mitte midagi ei luba nagu sädet poleks. Panin mingi juhtme piipu ja proovisin ja mitte sittagi.Homme proovin veel kindluse mõttes küünlaga ka läbi, aga WTF????millest see kõik jama tulla võis?

aju perses?

Võib vabalt olla Halli andur.Kontrolli,kas küünaldele säde tuleb.Kui ei,siis tõmba süütepooli juhe jagajalt maha ja pane sinna küünal otsa ning nagu ikka küünal keresse.Nüüd tõmba jagaja pealt anduri pistik maha ja vaata selt otsast sisse- näed kolme kontakti.Pane süüde sisse ja ühenda suvalise juhtmega kahte äärmist kontakti (lihtsalt klõpsi),kui küünlas tekib säde, ongi Halli aduri viga,kui ei, siis võib süütepool või kommutaator olla.

Oleks sa vaid nii rikas :D:D

Mulle tõesti ei jõua kohale, mida sa öelda tahad? Kui pead videot silmas, siis mu praegune kõlar kallim ja võimsam kui sealne. :)

Muudetud liikme Loom'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Aga kui süüde on, mis selle pumba kinni võis tõmmata?

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Võib vabalt olla Halli andur.Kontrolli,kas küünaldele säde tuleb.Kui ei,siis tõmba süütepooli juhe jagajalt maha ja pane sinna küünal otsa ning nagu ikka küünal keresse.Nüüd tõmba jagaja pealt anduri pistik maha ja vaata selt otsast sisse- näed kolme kontakti.Pane süüde sisse ja ühenda suvalise juhtmega kahte äärmist kontakti (lihtsalt klõpsi),kui küünlas tekib säde, ongi Halli aduri viga,kui ei, siis võib süütepool või kommutaator olla.

Mulle tõesti ei jõua kohale, mida sa öelda tahad? Kui pead videot silmas, siis mu praegune kõlar kallim ja võimsam kui sealne. :)

Palju uus GAS võimsam vanast?

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Palju uus GAS võimsam vanast?

No see mis mul sees oli, oli 350/600. Nüüd see GAS on 800/1600. Videos olev on 500/1000.

Aga kui süüde on, mis selle pumba kinni võis tõmmata?

Vabalt võib kaitse olla. :)

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kaitse oli korras

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Kaitse oli korras

Nu siis ma ei oska öelda, kui säde olemas ja pump lööb. Äkki küttetoru kuskil umbes vms? Kapotialla tuleb kütet ikka?

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

pump ei tööta. see lihtsalt ise ühendatud hetkel, et hakkaks tööle kui süüde sees.

Kapoti alla tuleb bensiin nüüd, aga kui sealt kaitsmete vahet traadi ära võtaks, siis ei töötaks

Tundub ikka, et vist see halli andur, kuna netis lugedes sama viga.Süüdet pole jne. eks ma homme proovin selle voolu mõõtmise ära.

MIs selle anduri hind on?

Muudetud liikme CeuZ^'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Loom, ehk soovid sellele offtopic küsimusele vastata, ei käi küll autode alla, aga kodus seisab kah suhteliselt suur subwoofer, 400/800 peaks olema vist 15tolline kodukino kasti sees, aga kui seda Lil Joni bass laulu kuulata, mis sa andsid oma teemas, sisi nagu üldse sellist bassi fiilingut ei ole, aga mõndade lauludega on nii, et laua peal kõik vibreerib ja klaas ning sendid libisevad maha ning põrand ka suht läheb enamvähem käest. Kast on vale? Ise mõtlesin, et ehitan uue, aga ei viitsi jamada väga.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Loom, ehk soovid sellele offtopic küsimusele vastata, ei käi küll autode alla, aga kodus seisab kah suhteliselt suur subwoofer, 400/800 peaks olema vist 15tolline kodukino kasti sees, aga kui seda Lil Joni bass laulu kuulata, mis sa andsid oma teemas, sisi nagu üldse sellist bassi fiilingut ei ole, aga mõndade lauludega on nii, et laua peal kõik vibreerib ja klaas ning sendid libisevad maha ning põrand ka suht läheb enamvähem käest. Kast on vale? Ise mõtlesin, et ehitan uue, aga ei viitsi jamada väga.

Üldsegi mitte. Nimelt asi on selles, et sinu kõlar ei mängi nii madalaid sagedusi nagu on selles loos. Kõrgeid sagedusi mängib ja paneb ka asjad vibreerima.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Okei, sõber enne rääkis midagi, et kui õigete hZ järgi ehitad kasti, paneb asjad rohkem vibreerima ja kui paned õhupordi seinast kusagil 10-20cm~ siis võtab eriti vibreerima. Millegipärast ma ostangi koguaeg endale uusi supakaid, et saada seda vibreerimist, enne oli ka kodus z2300.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kastil inverter annab ka bassile sellise mõnusa kuma juurde.

pic.php?id=9Skype triple.-

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Okei, sõber enne rääkis midagi, et kui õigete hZ järgi ehitad kasti, paneb asjad rohkem vibreerima ja kui paned õhupordi seinast kusagil 10-20cm~ siis võtab eriti vibreerima. Millegipärast ma ostangi koguaeg endale uusi supakaid, et saada seda vibreerimist, enne oli ka kodus z2300.

Ei no loomulikult oleneb väga suurel määral kastist. Ma sain aru, et sul kodukino supakas originaal kastis.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Jah, komplekt maksis kroonide ajal üle 10000.-krooni, ehk siis midagi 600€.

Aaaa, ja tänud sulle Loom ja Caffe kiire vastuse eest :)

Muudetud liikme Aly'i poolt

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

säde püüdus , fuuuuuuck

mis asi sai lüüa bensupumba ja sädeme kinni lampi keset sõitu:DÄ?

kas saab olla üks asi. mis neid korraga välja saaks lüüa?

Muudetud liikme CeuZ^'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
säde püüdus , fuuuuuuck

mis asi sai lüüa bensupumba ja sädeme kinni lampi keset sõitu:DÄ?

kas saab olla üks asi. mis neid korraga välja saaks lüüa?

Halliandur.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

see võib mõlemad välja lüüa`?

midagu muud olla ei sa?

palju see andur maksab?

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
see võib mõlemad välja lüüa`?

midagu muud olla ei sa?

palju see andur maksab?

Jeah, suht tüüpiline laks R4-del. Kindel 100% pole, sest ega pole näinud ega katsunud su probleemi. Miski 50euri.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

50 euri, jehuuuu:D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.