Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Rebi veel mõni, pliis.

Ootan juba huviga, et saaks sulle vastu kribada.

Ja ma tegin täpselt mida, et ma tard olen?

Solnoki gangster oled mingi, et lambist tuled hakkad tõmblema?

Mine puhka pead, ok.

T'ra sa virised siin, kao nahhui kui ei meeldi. SEE ON FREE MOBA!

Jaga seda postitust

Postituse link

803 lehte, viska pilk eelnevatele lehtedele.

Ma olen ainuke kes viriseb, u full on mad kid :lol:

Free moba aga kui sinna alla korralikult rpd aka raha matta siis võiks ju asi nagu töödata.

Pane üks h veel sellele nahui'le vahele, ehk on õigem sul endal lugeda.

Sa oled nagu väike rioti fanboy või fanaatik "lalala see 7n free moba, pohh, et pask on vigane ja sa raha sinna alla panid, kui see sulle ei meeldi tõmba nihhi"

Palun nagu, katsu olla või mine fanboy redditis, ehk saad mõne upvote nirk.

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link

Okei, ma alustasin mängimist 2011 aasta algus(sõber ütles lae alla lahe pela), 2012 aasta keskpaigus ka lõpetasin mängimise kuna olid samasugused probleemid, login queues istuda ~tund ja kauem ning lag.

2012 aasta lõpus mõtlesin, et proovin uuesti, ehk on midagi paranenud - Siiamaani suht sarnased seisud.

Erinevalt sinust suudan ma oma kontod ise ära carryda kuskile divisioni, mitte ei pea neid pre-carrytuna ostma.

Mis sa nüüd öelda tahad, et kuna ma virisen LoLi serverite olukorra üle ei oska ma mängida?

Oskan ;)

Ära oma pead vaeva selle pärast.

Ja teemaga läksid vapsjee kaugele, teemaks oli minu virisemine ja FREE MOBA mitte mängu oskused.

Kui sa nirk mingeid paremaid argumente oma kaitseks tuua ei oska kui "ma utoopiliselt kaua mänginud ja tajun seda pela nii et tapab", siis ära üldse alusta vaidlust.

Või mine vaidle puupeadega Redditis: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends

~ Finnish.

Muudetud liikme Finnish'i poolt

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link

tra mis vahet sellel on, kes arvutimängus parem on ffs... mõni läheb irl tülli kah sellepärast veel...

mängige for fun, ärge mõelge selle peale, et teamis on retardid, mutege ära ja mängige oma ette. enda skilli ikka arendate sellega. ega kui sõber irl-s ütlema tuleb, et mõttetu noob jne, siis pole ta tegelik sõber (nagu tänapäeval pmst on)

btw, kui kellegil unavabile on, siis võtke lahti page, kus saab valida regioni ja lihtsalt kirjutage selle pildi peal thereisnourflevel

Muudetud liikme Attachment'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Jah täpselt, ärge tehke nendest välja, jah ma tean et see on raske aga kui saad hakkama siis on väga mõnus mängida.

kõige tähtsam on mitte verest välja lüüa öeldustele, et oled noob jne, sa ei oska mängida... täna oli nii, läksin sisimas närvi kui mulle seda öeldi (välja ei öelnud) ja ma kaotasin enesekindluse ja tegin nii dumb vigu lol

Jaga seda postitust

Postituse link
juba teemat vaadates tuleb loli quiti põhjus meelde, pole lihtsalt seda mõnusat gaming communityt mis mängu alguses ja 2011 oli

league of over reklaamitud igal pool ja f2p, sellepärast on halb community, kui tahad normaalset pela siis mängi p2p gamesi

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.