Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Placement matchid 2-3 no ei saa mängida teamiga kus jungle 0/7/1 ja mid 2/8, lõpus hakkasin ragema ja terve team reported....

Jaga seda postitust

Postituse link
Placement matchid 2-3 no ei saa mängida teamiga kus jungle 0/7/1 ja mid 2/8, lõpus hakkasin ragema ja terve team reported....

Kui sa lähed päeva esimest mängu tegema rankis, siis sa võiksid ikka soojenduseks teha paar normalit (mängides oma favourite rolli) ja vaadata, kas mängud lähevad või ei.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Kui sa lähed päeva esimest mängu tegema rankis, siis sa võiksid ikka soojenduseks teha paar normalit (mängides oma favourite rolli) ja vaadata, kas mängud lähevad või ei.

Ma ise ei faili oma lanes peaaegu kunagi, alati failib mid või top....

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Omfg gg twitch nerfed, fav champ oli

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ainult draft picki saab mängida, kohe on rahval lucian instalocked

Jaga seda postitust

Postituse link

Mhm, elu haige värk oli rankis... Mäng hakkab pihta meil terve tiim ütleb et lag, siis mul viskab lambist disconnecti 10-15 minti hiljem saan lõpuks sisse vaatan, et meil baasini pushitud ja meie tiimis olid absull kõik lvl 1 ja vastased lihtsalt jooksid ringi ja pushisid lane, kahtlustan et mingi lag switch vms.

Jaga seda postitust

Postituse link
Mhm, elu haige värk oli rankis... Mäng hakkab pihta meil terve tiim ütleb et lag, siis mul viskab lambist disconnecti 10-15 minti hiljem saan lõpuks sisse vaatan, et meil baasini pushitud ja meie tiimis olid absull kõik lvl 1 ja vastased lihtsalt jooksid ringi ja pushisid lane, kahtlustan et mingi lag switch vms.

mis kuradi lag switch ;D D D D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Olen atm placement matchides 3-3, ning tahtsin küsida, et kui kaotan kõik ülejäänud mängud siis olen bronze 3, aga kui võidan need mängud siis silver 4-5 ?

Jaga seda postitust

Postituse link
Räägi lähemalt... :drool:

---

Kumb rohkem fun, kas Blitzcrank või Lee Sin? Nende kahe vahel, keda osta hetkel.

Nagu tavaliselt jagatakse ära neid paberi juppe booth'ides millel on skin code mida saad redeemida poes ja redeemida saab ka veel mingi gamescom ticketi koodiga.. täpselt ei oska kahjuks seletada.

Jaga seda postitust

Postituse link
Nagu tavaliselt jagatakse ära neid paberi juppe booth'ides millel on skin code mida saad redeemida poes ja redeemida saab ka veel mingi gamescom ticketi koodiga.. täpselt ei oska kahjuks seletada.

see peakski selle ticketi peal oleva koodiga töötama.

http://woobox.com/mmrtki siin peaks selle koodiga saama redeemida....share me tha codes;(

Muudetud liikme Kristjan194'i poolt

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.