Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Arvutimängud võivad olla ka tervisele kasulikud!:)

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Peale sadu uuringuid mis väidavad, et videomängude mängimisel on halb mõju ühiskonnale, on meieni lõpuks jõudnud uuringud, mis viitavad sellele, et mängimine hoopis soodustab tervislikku elamist. Teadlased on avastanud, et arvutimängud võivad aidata inimesi, kes läbivad füüsilist teraapiat taastusravi protsessis.

 

Füüsiline teraapia võib võtta väga kaua ning see on raske protsess, mille jaoks ei ole paljud patsiendid lihtsalt valmis, mistõttu nad ei käi sessioonidel või venitavad nendega. Arvutimängude kasutamisel teraapia maskeerimiseks muutuvad patsiendid aga palju osavõtlikumaks ning isegi veedavad rohkem aega sessioonidel, kui nad seda ilma mängudeta teeks. Kui inimesed keskenduvad mängule, siis aeg liigub kiiremini ning nad treenivad rohkem.

 

Arvutimängud on aitanud ka teistes taastusravi valdkondades. Vähiga võitlevad patsiendid, kes mängisid neile mõeldud mängu Re-Mission vähemalt ühe tunni nädalas, suutsid säilitada kõrgema keemia taseme veres ning võtsid antibiootikume järjekindlamalt.

allikas: http://forte.delfi.ee/news/arvutimangud/arvutimangud-voivad-olla-ka-tervisele-kasulikud.d?id=45319123

 

Varsti kohustuslikus korras noulife


Poliitikud ei valeta, Nad tõesti üritavad luua oma valijatele töökohti jne, Aga iga poliitiku kohta on 100 inimest kes üritavad mõelda välja mingit ideed, kuidas ära kaotada su töökoht. Ma ei valeta, ma ei ole negatiivne, olen Realistlik. Muutke oma mõtlemist ja tegutsege! ;)

Olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.