Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Puma

Liikmed
  • Postituste kogus

    71
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Puma'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 18.08.1991
  1. mis on parim settings purele? kas medium dungeon on parem kui small?
  2. Puma

    Jõusaal.

    Hapukoor teeb kreemjaks
  3. Puma

    Jõusaal.

    Kuna see teema ons uht aktiivne , siis võiksid sportlased ja mittesportlased postitada, kuidas nende hommikusöök välja näeb . Endal üldjuhul 3 muna praetult sinna peale ca 40g juustu ning kõrvale hapukoort või majoneesi, ketšupiga segatult. Aga kui hommikul on trenn, siis kas kohupiim +puder või, 3 muna + 3-4 viilu leiba praetult.
  4. Puma

    Jõusaal.

    Rasvaprotsent teeb raskeks eristamise, aga ei vaeva ennast sellega praegu, sest ei taha madalamaks väga lasta kardan, et hakkab arengut pärssima. Lõigutrenn, intervall,sprint heal lapsel mitu nime.
  5. Puma

    Jõusaal.

    Ise teen jõukat 3x nädalas + 2-3x nädals veel sprinti. Sprint näeb välja nii et jooksen mööda kaldega teed ca 50-100m ülesse 90-100% max pulsist ning kõnnin mäest siis alla 1-2min. Jõukapäevadel teen terve keha korraga 5x5 ning progresseerin, kas iga trenn 8x3,6x4,5x5,4x6 või tõstan raskust . Nüüd kuna suvi on, siis üritan süüa veits puhtamalt ja piirata süsivesikuid, samas üritan raskust tõsta. Kaal 85 ja pikkus 183. Pilt 26 aprillist. Homne päev ideaalis selline, aga kindlasti varieerun seeriate ja kordustega. Kes küsida tahab, see küsigu. Vormi tegemisel mõjutab 51% toitumine ning 49% treening.
  6. Miks vinguda, et raha ei saa, kui töökoht on olemas? Vaadates Tiidrek Nurme taset, siis ta väga kehv jooksja Euroopa mastaabis ei ole ning samamoodi, et tõsta enda taset, läks ta Aafrikasse treeninglaagritesse. Pigem loodetakse sellele, et jooksen ära, saan papi kätte ning laristan ära. Siit võib järeldada, et südamega polda ala juures...
  7. Kohati ma nõustun, sest olen vägagi euroskeptiline, kuid tõdema peab seda, et Eesti riigieelarve koosneb 16% ulatuses eurorahadest ja väikeriik nagu Eesti, ilma loodusressurssiteta ja erilise rikkuseta, ei oleks oma arengus nii kaugel, kui ta hetkel seda on. Kuid ükski liit pole igavene, kas või tuues näite lähiajaloost: Nõukogude Liit . Kui EL kukub, siis tuleb otsida teine liit, kuhu saada liikmeks, kui just ei ole eesmärgiks langeda Vene Föderatsiooni mõjusfääri .
  8. Mis neil siis viga on? Võiksid ära põhjendada, sest vastasel korral jätad endast väga rumala mulje... ---------- Post added 12-05-11 at 00:02 ---------- Mida ... nad vinguvad, kõrgem tase panebki rohkem pingutama. Kui ei saa hakkama, siis tuleb ise Keeniasse või Etioopiasse treeninglaagritesse minna. Kuid ikka vastu ei saa, siis tuleb valida endale jooksmise kõrvalt töökoht, mitte loota selle peale, et saad lauale leiva ainult auhinnarahadest...
  9. mida suurem dung on seda suuremat xp mina saan.
  10. mis te arvate, et ma olen mingi hälvik v? kui täna postitatakse uus, mis pole selle vana pasa moodigi, siis kohe patched v?
  11. pmst on tegu nii, et leakis üks dungeoneeringu glitch, kas on mingi kuju kes tahaks seda koos minuga teha, maksaks talle korralikult, tahaks saada 80-85. PS dung peab olema 80+.
  12. kas kellelgi pole jagada dung boti?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.